Posted: Mon Mar 31, 2008 11:05 am
Post subject:
Ρε παιδια ξεχνατε κατι παρα πολυ βασικο.... την Τερεσα οταν πηγαν να τη βιασουν (εγινε καποια στιγμη ενα φλας μπακ αν θυμαμαι καλα) και η κοπελα γυρισε και ειπε << αμα δεν εχεις προβλημα με αυτο που θα δεις >> και μολις γδυθηκε ο τυπάς αρχισε να ουρλιάζει! γιατι? μηπως γιατι.. απο την μεση και κατω ηταν Αντρας?(!) (μην ξεχναμε οτι τα κλαυμορε ειναι μισα μισα) οποτε.. μηπως αντι για στρινγ φοραει κανα βρακι minerva? _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Posted: Mon Mar 31, 2008 12:15 pm
Post subject:
Μπα, δεν νομίζω να είναι τόσο τραγικό.
Απλώς επειδή είναι μισές-μισές μάλλον θα έχουν σωματικά μέρη και από τα Yomas, πχ τους κοιλιακούς. Αν ήταν από τη μέση και κάτω άντρας, μάλλον αϊδιασμένος θα έκανε , εκτός και αν ήταν κάποιο τέρας εκεί κάτω(βρώμικα μυαλά ) _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Βρήκες την πραγματικότητα!
Αν πάλι κάνεις λάθος και ήταν απλά κορμάρα ας φόραγε τίποτα "περιεργα" εσώρουχα!
Αν ο δευτέρος κύκλος δεν έπιανε σαν περιπέτεια να γινόταν...ξέρετε εσείς!
Σοβαρά παντως η Clare διαφέρει από όλα τα άλλα Claymore, αν θυμάμαι καλα...
Είναι η μόνη που δεν είναι μισή μισή αλλά εν τέταρτο yoma και τρία τέταρτα άνθρωπος.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Αφού την έκαναν claymore με το αίμα της Teressa (που ήταν ήδη μισή μισή).
Ειναι φανερο οτι φοραει super-claymore-string, το οποιο ενιοτε την κοβει και γι αυτο αγριευει και κιτρινιζουν τα ματια της
Darkalucard wrote:
Zαρτιερες και προστιχα εσωρουχα
Και κάπου εδώ πετάγομαι εγώ (σαν δεύτερος Quagmire) και λέω... I like where this is going...
Gigidi!!! :-P
koproskylo wrote:
Εγω πιστευω οτι δεν το εχει ξυρισμενο και ειναι μια αφανα σε αυτο το σημειο και αμα το δει ο μικρος δεν θα θελει να ξαναπλησιασει γυναικα...
Ξερω,ξερω ειμαι φαλλοκρατικο γουρουνι και τα ρεστα !!!!
Δεν αποκλείεται,αλλά και πάλι σε αυτή την περίπτωση θα φαινόταν το bush...
Neo106 wrote:
Και αμα αφυπνιστει ενω το κανετε??
Και πεταχτεί από πουθενά κανά πλοκάμι... :-o
Πρέπει να κόψω τα hentai,πρέπει να κόψω τα hentai,πρέπει να κόψω τα hentai...
MatheMagician wrote:
λέτε να είναι τραβέλι?
Εδώ που φτάσαμε όλα παίζουν,δυστυχώς...
Βλέπω και τον Raki να είναι κάπως "θηλυπρεπής" οπότε μετά από μια δεύτερη σκέψη ίσως και να ήταν καλύτερα που το έκοψαν στη πρώτη σεζόν... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εγώ για την Teresa μπορεί και να έκανα μια εξαίρεση... <3
Κάτι είχα βρει θυμάμαι παλιότερα στο fakku.net από claymore... :-P _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
αν και αργά θα απαντήσω γιατί διάβασα τις απόψεις σας και έχουν πολύ πλάκα
the power of manga readers
αυτό που κρύβουν κάτω απο τις στολές τους δεν είναι παρα μια μεγάλη κάθετη ουλή στο σώμα.. αυτη η ουλή προέκυψε από την στιγμή που έβαλαν οι άνθρωποι απο την οργάνωση σάρκα απο yoma στα κορίτσια προκειμένου να γίνουν claymores και για να γίνει αυτό άνοιξαν το σώμα τους..αυτή η ουλή απο τότε δεν εχει επουλωθει ούτε και θα επουλωθεί ποτε και αυτός είναι ο λόγος που το κρύβουν
Last edited by Ryner on Sun Jul 14, 2013 10:09 pm; edited 1 time in total
Posted: Mon Jul 15, 2013 10:33 am
Post subject:
Μιας και τελικά αποκαλύφθηκε στο manga η πραγματική απάντηση στην ερώτηση αυτού του thread, δεν υπάρχει πλέον περιθώριο χώρος για προβλέψεις. Το παρόν thread επιτέλεσε τον σκοπό του και ήρθε η ώρα να κλείσει.
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4
Page 4 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum