Έχει ακόμα!
Τώρα θα έχει τις πιο καλές μάχες λογικά για να νικήσουν τον zeref θα χρειαστούν να δώσουν όλοι οι μάγοι την δύναμη τους στον Natsu και αυτός να ρίξει το κλασσικό μπουνίδι.
Νομίζω τελευταίο rac θα έχει σχέση με Αcnologia,Igneel και δράκους και πιστεύω θα παίξει ρόλο και αυτό το σημάδι που έκανε στον Gildarts o Acnologia έχουμε να δούμε ακόμα βυζιά...εεε πολλά!:P _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Και magic war μπορεί να δεις,και λογικά θα δεις και θανάτους.Έχουμε και το κρυφό μυστικό της FT.
Έχει ψωμάκι ακόμα(btw τον Gildarts πιστεύω αργά η σύντομα θα τον φάει η μαρμάγκα) _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Και magic war μπορεί να δεις,και λογικά θα δεις και θανάτους.Έχουμε και το κρυφό μυστικό της FT.
Έχει ψωμάκι ακόμα(btw τον Gildarts πιστεύω αργά η σύντομα θα τον φάει η μαρμάγκα)
Αυτό πιστεύω και εγώ έχουμε!
Καλά δεν νομίζω να πεθάνει κανείς εδώ με το ζόρι δείχνει λίγο αίμα _________________ Επιτρέπεται να πέσεις.Επιβάλλεται να σηκωθείς.
Τραυματισμένος γιγάντιος χαρακτήρας θα μπει για να δείξει και καλά σε καμιά μάχη:κοίτα πως παλεύουνε και έτσι όπως τη κάνουνε όπισθεν οι ωχθροί θα τον πάρουν σε κανα τάφο μαζί."Δευτερεύον" χαρακτήρας είναι...Όπως θαρρώ και ο Μάκαροβ ότι κάποια στιγμή θα "λε κακαροφ".
Θα δούμε βέβαια...Μανγκάκα είναι αυτός. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας