παιδιά γεια σας... είμαι νέος στο site και προσπαθώ να κατεβάσω τα επεισόδια του fairy tail... αυτή τη στιγμή κατεβάζω τα επεισόδια 43, 44, 46, 47, 48 αλλά δεν έχουν seeds... Μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ???
Γειά σας έχω βάλει να κατεβάσω επεισόδια απο το Fairy Tail χρειάζομαι seed κατεβάζω αυτη την στιγμή 22,23,24,25,95,105,106,107,108 και όταν ολοκληρωθούν αυτά θα συνεχίσω το download και στα επεισόδια απο το 26 έως το 94 επειδή θα πάω γερμανία αν είναι εύκολο να μου δώσετε όσω ποιο πολύ ταχύτητα μπορείτε γιατί εκεί δεν θα έχω ίντερνετ και πρέπει να τα έχω ολοκληρώση μέχρι της 6 δεκεμβρίου....
Ευχαριστώ...
παιδιά συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά τα επεισόδια 49-53 του fairy tail μου έχουν κολλήσει... Ενώ τα 54, 55 κατέβηκαν μπαμ-μπαμ... Μήπως μπορείτε να κάνετε κάτι γιατί πραγματικά τα χρειάζομαι σήμερα το απόγευμα... ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη για το πρήξιμο !!!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας