Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Αίτηση για Seed Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 108, 109, 110  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 01 Οκτ 2012

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 01, 2012 9:16 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elfen lied please???

97,4 % και κατεβαινει με 1κβ/σ Evil or Very Mad

προφανως καποιος αρχισε να μου δινει! ευχαριστω..

btw seedarw οσα κατεβαζω
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 03 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 02, 2012 4:41 pm
Τίτλος:

Left64Vegeta έγραψε:
giota83 έγραψε:
Ξανακανω το ιδιο αιτημα γιατι δεν βλεπω να το κατεβαζει κανεις. ας κανει καποιος seed για το Pale Cocoon . Οποιος μπορει θα με βοηθουσε πολυ. Εχω κολλησει στο 73.3% και δεν μπορω να το κατεβασω.

Το Pale Cocoon το είχα κατεβάσει πριν 5 μέρες και από τότε το έχω ανοιχτό για seeding. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας leecher που να το τραβάει.

Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα περιορισμένης συνδεσιμότητας;

Μήπως δεν έχεις κάνει port forwarding στο router σου;

μου εχει βγαλει μερικες φορες αυτο το προβλημα αλλα δεν εχω ιδεα πως να το κανω. αν ξερεις καλως . τωρα κατεβαζει ολα τα αλλα κανονικα μονο συγκεκριμενο κολλησε στο 88% περιπου . κατω δεξια στον utorrent ειναι ενα κιτρινο τριγωνακι σαν θαυμαστικο και δεν λεει να γινει πρασινο ουτε με τα τεστ που κανω οταν παταω εκει. Sad αυτο το port forwarding πως ακριβως γινεται? What..?

edit : μου βγαζει συνεχεια το εξης οταν κανω τα τεστ
"Η θυρα σας ειναι κλειστη αλλα μπορειτε να την ανοιξετε αν την κατεβασετε" και απο κατω λεει
go to FAQ or to port forwoard" εννοει του utorrent

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 02, 2012 9:22 pm
Τίτλος:

ryuk_ έγραψε:
elfen lied please???
97,4 % και κατεβαινει με 1κβ/σ Evil or Very Mad
προφανως καποιος αρχισε να μου δινει! ευχαριστω..
btw seedarw οσα κατεβαζω

@ryuk_:Το έχω ανοιχτό μονίμως, απλά έχω ανοιχτά και τα Fairy Tail, οπότε ίσως σου δίνω με χαμηλή ταχύτητα. Δεν σε βλέπω συνδεδεμένο αυτή τη στιγμή, ελπίζω να σου έχει κατέβει. Αν τυχόν έχεις το ίδιο πρόβλημα με την giota83, που κάτω κάτω βγαίνει ένα κίτρινο τριγωνάκι, διάβασε όσα θα γράψω παρακάτω. Ευχαριστούμε που κάνεις seeding.

giota83 έγραψε:
edit : μου βγαζει συνεχεια το εξης οταν κανω τα τεστ
"Η θυρα σας ειναι κλειστη αλλα μπορειτε να την ανοιξετε αν την κατεβασετε" και απο κατω λεει
go to FAQ or to port forward" εννοει του utorrent

@giota83: Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν κλειστές θύρες, είτε λόγω άγνοιας είτε επειδή δεν έχουν δυνατότητα να τις ανοίξουν. Και ενώ το κατέβασμα γίνεται σε γενικές γραμμές κανονικά, έχουν ελλειπή συνδεσιμότητα, δηλαδή συνδέονται μόνο με μερικούς χρήστες και όχι με όλους. Σε torrents με χιλιάδες seeders και leechers δεν θα δεις διαφορά, αλλά σε torrents με 5-10 seeders είναι τεράστιο πρόβλημα να μην μπορείς να συνδεθείς με όλους.

Μια μικρή ανάλυση στο τι είναι οι θύρες, με έναν παραλληλισμό.

Έστω ότι έχουμε 3 χρήστες:
Ο χρήστης Α έχει ανοιχτή θύρα.
Ο χρήστης Β έχει κλειστή θύρα.
Ο χρήστης Γ έχει κλειστή θύρα.

- Ο χρήστης Α ρωτάει τον tracker για το που θα βρει άλλους χρήστες με το ίδιο torrent, για να ανταλλάξει μαζί τους δεδομένα. Ο tracker του απαντάει δίνοντάς του τις διευθύνσεις από τον χρήστη Β και τον χρήστη Γ.

- Ο χρήστης Α πάει στην διεύθυνση του χρήστη Β, βλέπει κλειστή πόρτα (θύρα), και απ' έξω έναν πορτιέρη. Λέει στον πορτιέρη να τον αφήσει να δει τον Β, αλλά ο πορτιέρης αρνείται. Μετά πάει και στην διεύθυνση του Γ, και βρίσκει κι εκεί κλειστή πόρτα και έναν πορτιέρη. Ζητάει και από αυτόν να δει τον Γ, αλλά ο πορτιέρης αρνείται.

- Ο χρήστης Β ρωτάει τον tracker για το που θα βρει άλλους χρήστες με το ίδιο torrent, για να ανταλλάξει μαζί τους δεδομένα. Ο tracker του απαντάει δίνοντάς του τις διευθύνσεις από τον χρήστη Α και τον χρήστη Γ.

- Ο χρήστης Β πάει στην διεύθυνση του χρήστη Α, βλέπει ανοιχτή πόρτα και έναν πορτιέρη. Λέει στον πορτιέρη ότι θέλει να μιλήσει στον χρήστη Α, και ο πορτιέρης τον αφήνει να περάσει. Μπαίνει, βρίσκει τον Α, του μιλάει, συστήνονται, κάνουν χειραψία (handshake) και ξεκινάνε να ανταλλάζουν δεδομένα. Μετά πάει και στον Γ, αλλά βλέπει κλειστή πόρτα, και ο πορτιέρης απ' έξω δεν τον αφήνει να μπει.

- Ο χρήστης Γ ρωτάει τον tracker για το που θα βρει άλλους χρήστες με το ίδιο torrent, για να ανταλλάξει μαζί τους δεδομένα. Ο tracker του απαντάει δίνοντάς του τις διευθύνσεις από τον χρήστη Α και τον χρήστη Β.

- Ο χρήστης Γ πάει στην διεύθυνση του χρήστη Α, βλέπει ανοιχτή πόρτα και έναν πορτιέρη. Λέει στον πορτιέρη ότι θέλει να μιλήσει στον χρήστη Α, και ο πορτιέρης τον αφήνει να περάσει. Μπαίνει, βρίσκει τον Α, του μιλάει, συστήνονται, κάνουν χειραψία (handshake) και ξεκινάνε να ανταλλάζουν δεδομένα. Μετά πάει και στον Β, αλλά βλέπει κλειστή πόρτα, και ο πορτιέρης απ' έξω δεν τον αφήνει να μπει.

Έτσι, ο Β και ο Γ μπορούν να ανταλλάξουν δεδομένα με τον Α, αλλά όχι μεταξύ τους. Αν και οι 3 χρήστες έχουν upload 100KB/sec, τότε ο Α παίρνει δεδομένα με ταχύτητα 100+100 = 200KB/sec, ενώ ο Β και ο Γ μοιράζονται την ταχύτητα του Α, και παίρνει ο καθένας 50KB/sec. Και αν ο Α αποφασίσει να φύγει από τη μέση, τότε ο Β και ο Γ θα κολλήσουν χωρίς δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Στον παραλληλισμό μας, ο πορτιέρης είναι το router. Πρέπει να του δώσουμε μια σαφή οδηγία να ανοίξει για μας μια "πόρτα", και να αφήνει να περάσει μέσα όποιον θέλει να ανταλλάξει δεδομένα με το torrent μας.

Πως όμως θα κάνουμε κάτι τέτοιο;

1. Πηγαίνουμε σε αυτό το site:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

2. Βρίσκουμε στη λίστα την μάρκα του router μας (πχ Sagem), και κάνουμε κλικ.

3. Επιλέγουμε από τα διαθέσιμα μοντέλα, το μοντέλο του router μας (πχ Fast-2404). Αν δεν υπάρχει, επιλέγουμε όσο το δυνατόν πλησιέστερο μοντέλο.

4. Στην επόμενη οθόνη, από τις διαθέσιμες εφαρμογές επιλέγουμε τον torrent client μας (πχ uTorrent)

5. Το site μας παρουσιάζει αναλυτικές οδηγίες για το πως να ρυθμίσουμε το πρόγραμμα και το router μας, με screenshots.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 03 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 03, 2012 11:33 pm
Τίτλος:

Υστερα απο 1 εβδομαδας παιδεμαι καταφερα κατεβασω το Pale Cocoon!!! clapping clapping Tελικα το προγραματακι που κατεβασα αν και καλο δεν μπαινει στο παρασκηνιο οπως το μτορρεντ και πρεπει να το χω συνεχεια ανοιχτο για να μπορω να κατεβασω.
Αnyway, μονο οτι καταφερα να το κατεβασω ειναι κατορθωμα!!Yahooooo Yahooooo Yahooooo Yahooooo Yahooooo
Και φυσικα εννοειται οτι το εχω για seed!

Ένταξη: 23 Ιαν 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 04, 2012 10:16 pm
Τίτλος:

παιδιά λίγο seed στο soul eater 11-20 (κυρίως) και 1-10 !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 11 Αύγ 2012

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 06, 2012 8:43 pm
Τίτλος:

Παιδιά λίγο seed στο fairy tail από το 59 και μετά Rolling Eyes
big smile big smile big smile
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 16 Αύγ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 07, 2012 8:52 am
Τίτλος: Soul Eater

Αν μπορέσει κάποιος να κάνει seed στο soul eater 1-10 και αργότερα στα επόμενα!!! Thumbs UP

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2012 12:29 pm
Τίτλος:

ξανακάνω post για seed για dragonball kai γιατί δεν το βλέπω να κατεβαίνει Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2012 1:45 pm
Τίτλος:

Το έχω μονίμως για seeding. Αναφέρεσαι στην HD ή στην SD έκδοση;

Αν δεν κατεβαίνει καθόλου τσέκαρε αν έχεις ανοιχτή θύρα, όπως έγραψα πιο πάνω.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2012 1:38 pm
Τίτλος:

Left64Vegeta έγραψε:
Το έχω μονίμως για seeding. Αναφέρεσαι στην HD ή στην SD έκδοση;

Αν δεν κατεβαίνει καθόλου τσέκαρε αν έχεις ανοιχτή θύρα, όπως έγραψα πιο πάνω.

Τα επεισόδια που κατεβάζω είναι σε HD. Μια ερώτηση. Όταν η θύρα μου είναι κλειστή δεν κατεβαίνει τίποτα ή μόνο ένα torrent δεν κατεβαίνει;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 26 Νοέ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 11, 2012 3:31 pm
Τίτλος:

Παιδιά παρακαλώ λίγο seed στο gungrave.ergo proxy,elfen lied και στο επεισόδιο 31 του soul eater
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 14, 2012 8:28 pm
Τίτλος:

μπορει καποιος να κανει seed στα επεισόδια Fairy tail εδώ και δεκα μερες προσπαθώ να τα κατεβάσω αλλα τίποτα συγκεκριμένα μου λύνονται από το 29 μέχρι το 120.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Νοέ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 14, 2012 8:44 pm
Τίτλος:

makras έγραψε:
μπορει καποιος να κανει seed στα επεισόδια Fairy tail εδώ και δεκα μερες προσπαθώ να τα κατεβάσω αλλα τίποτα συγκεκριμένα μου λύνονται από το 29 μέχρι το 120.

Ε δέστα τότε, degeso!!!

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 14, 2012 9:51 pm
Τίτλος:

Επειδή είμαι και φιλόλογος, θα χρειαστώ μία διευκρίνιση: όταν λες "δεστα" ενννοείς να τα δει ή να τα δέσει;
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Νοέ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 14, 2012 9:55 pm
Τίτλος:

psofia έγραψε:
όταν λες "δεστα" ενννοείς να τα δει ή να τα δέσει;

Ιδού η απορία

Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 108, 109, 110  Επόμενη
Σελίδα 90 από 110

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας