Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 30 Απρ 2012
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 14, 2012 1:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
xamergt έγραψε:
|
Ειπα και εγω να σας ενοχλησω με το αν θα βγαλατε επεισοδια ft μεσα στο σεπτεμβρη.Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα νομιζω ολο το καλοκαιρι χωρτασατε παρα πανω απο οτι επρεπε ξεκουραση εκτος αν το διαβασμα για εξεταστικη σας εφαγε.Εχετε αμελησει τις fan sub υποχρεωσεις σας μιας και βγαζατε επεισοδια με ρυθμο.
Εσυ "κυριε" απο πανω καλυτερα να μην ποσταρεις οπως παντα οτι ναναι οπου να ναι ειδηκα αν δεν εισαι μελος της ομαδας που υποτιτλιζει το ft.Και συνεπως δεν σε αφορα η ερωτηση μιας και δεν εισαι ο αρμοδιος να απαντησει.
|
σε μένα αναφέρεται??
τέλος πάντων απλά θέλω να ρωτήσω άμα θυμαμε καλά υπατε πως θα αρχίσετε να κάνετε επισοδια τέλους αυγούστου η κάνω λάθος 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 14, 2012 1:09 pm
Τίτλος:
|
|
|
xamergt έγραψε:
|
Ειπα και εγω να σας ενοχλησω με το αν θα βγαλατε επεισοδια ft μεσα στο σεπτεμβρη.Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα νομιζω ολο το καλοκαιρι χωρτασατε παρα πανω απο οτι επρεπε ξεκουραση εκτος αν το διαβασμα για εξεταστικη σας εφαγε.Εχετε αμελησει τις fan sub υποχρεωσεις σας μιας και βγαζατε επεισοδια με ρυθμο.
|
καταρχας. ο καθενας κανει οτι γουσταρει και ξεκουραζετε οσο θελει. Δεν θα δωσει λογαριασμο. 2ον δεν ειναι εργαζομενοι σου, ουτε τους πληρωνεις για να σου βγαλουν επεισοδια. που σημαινει πολυ απλα οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ!!!! το κανουν γιατι τους αρεσει και θελουν να το κανουν. οποτε βρουν χρονο θα ασχοληθουν. δεν θα αφησουν τη ζωη τους για χαζομαρες. και σε οποιον δεν αρεσει να παρει να τα κανει μονος του. Αιντε καλομαθαμε τωρα.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 23 Ιούν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 14, 2012 1:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
xamergt έγραψε:
|
|
Λυπάμαι, αλλά έγινες κουραστικός. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. To fansubbing είναι χόμπι. Συνεπώς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε τίποτα, πόσο μάλλον να απολογηθούμε γι' αυτό.
Η κίνηση πάντα πέφτει το καλοκαίρι, μιας και πολλοί φεύγουν για διακοπές, και κατά τη διάρκεια των διακοπών δεν έχουν καν πρόσβαση στο internet. Και ναι, μετά καπάκι έρχεται η εξεταστική Σεπτεμβρίου.
Τώρα, συγκεκριμένα για το παρακάτω:
xamergt έγραψε:
|
Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα νομιζω ολο το καλοκαιρι χωρτασατε παρα πανω απο οτι επρεπε ξεκουραση
|
Απλά απαράδεκτος. Δε θα καθορίσεις εσύ, ούτε κανένας, αν ξεκουραστήκαμε και πόσο.
Και επειδή τώρα το πρόσεξα:
xamergt έγραψε:
|
Εσυ "κυριε" απο πανω καλυτερα να μην ποσταρεις οπως παντα οτι ναναι οπου να ναι ειδηκα αν δεν εισαι μελος της ομαδας που υποτιτλιζει το ft.Και συνεπως δεν σε αφορα η ερωτηση μιας και δεν εισαι ο αρμοδιος να απαντησει.
|
Θα καθορίσεις δηλαδή ποιοι θα απαντάντε και πού θα απαντάνε;;; Έλεος Ακόμα μια φορά απαράδεκτος.
Με γεια η κίτρινη κάρτα, και την επόμενη φορά να σέβεσαι περισσότερο.
@vl4d: Νομίζω ότι δεν αναφέρεται σε σένα. _________________ - Διαβάστε τους Κανόνες του Forum.
- Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας.
- Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στο Project Info.
- Για τα releases, επισκεφθείτε τον Tracker - Downloads.
アニメ日食
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nick7LF στις Παρ Σεπ 14, 2012 1:21 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 14, 2012 1:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
@vl4d
Όχι
@xamergt
Καταρχάς, o kelborn μπορεί να μην είναι μέλος της Nausea, αλλά είναι μέλος της Animeclipse Team και έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του και να πληροφορήσει όπου γουστάρει. Και ειλικρινά, το ίδιο τραγουδάκι θα έβαζα και εγώ αν με ρωτούσε κάποιος πώς πάει το FT, μιας και δεν έχουν προχωρήσει πολύ τα πράγματα.
Και άλλο ένα πράγμα που δεν κατάλαβες: δεν έχουμε fansubbικές υποχρεώσεις. To hobby μας είναι όποτε θέλουμε και μπορούμε το κάνουμε και ούτε θα μας αναγκάσει κανείς. Καλοκαίρι ήτανε, γουστάραμε διακοπές και ξεκούραση για 3 μήνες (αν και υπήρχαν μετακομίσεις και δουλειές, όχι μόνο ξύσιμο). Πρόβλημα; Κάποιοι μπορεί να βρήκανε σχέση, κάποιοι είχαν διαβάσματα, κάποιοι περάσανε φάση "βαριέμαι το fansubbing", κάποιοι ήταν διακοπές, κάποια είχαν δουλειές.
Αυτήν την εποχή είναι η εξεταστική Σεπτεμβρίου με τους καθηγητές να απεργούν και τα μαθήματα να αναβάλλονται συνεχώς. Εγώ δεν χρωστάω, αλλά ο Arvendui μάλλον έχει διαβάσματα.
Αν νομίζεις λοιπόν ότι μπορείς να κάνεις καλύτερα, ορίστε φτιάξε το δικό σου Fairy Tail.
YΓ: Μέχρι να το γράψω αυτό, με κάλυψαν οι από πάνω.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Νοέ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 14, 2012 1:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
xamergt έγραψε:
|
|
Let the despair consume u and tremble before the awesome power of the sea,degeso!!!!
Σε άλλα νέα την επόμενη φορά που θα ακούσω κάποιον να μιλάει για υποχρεώσεις θα πάρει καρτούλα. Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο θέμα δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε. Όταν βγουν βγήκαν. Όποιος δεν θέλει να περιμένει αλλού τα account του. Υπάρχουν και αλλού team που κάνουν το fairy fail degeso!!!!! Εαν δεν μπορείτε να περιμένετε δεν χρειάζεται ούτε να σπάτε τα δικά σας τα γεννητικά όργανα degeso, ούτε να δίνεται αφορμή σε άτομα σαν τον kelborn3 να σας τρολλάρει degeso!!!!
Ps The nerdie with the green and the hottie with the pink, covered me in full degeso!!!! _________________
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kelborn3 στις Παρ Σεπ 14, 2012 1:41 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Σεπ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Οκτ 2012
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 07, 2012 4:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
Γεια σας και από μένα .
Σας ευχαριστώ πολύ για τα επεισόδια του Fairy Tail που μας προσφέρεται και τα απολαμβάνω 1 χρόνο τώρα .
Καταλαβαίνω ότι δυστυχώς έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τα επεισόδια .
Όχι εγώ δεν θα σας παραπονεθώ . Αντιθέτως έχω μια πολύ καλή ιδέα – πρόταση που μπορεί κυριολεκτικά να δώσει λύσει στο θέμα !
Η ιδέα – πρόταση είναι ότι τα νέα επεισόδια 125-150 , που είναι 25 επεισόδια ένα κεφαλαίου fillers .
Αυτό που θέλω να προτείνω λοιπόν είναι κυριολεκτικά να τα παραλείψετε / πηδήξετε / προσπεράσετε ή όπως αλλιώς το αντιλαμβάνεται κανείς . Και να συνεχίσετε την καλή δουλεία που κάνετε με τα νέο επεισόδια όταν ξεκινήσει η κανονική ροή επεισοδίων της σειράς .
Και το λέω αυτό γιατί πολύ φοβάμαι πως το πάνε και για δεύτερο κεφάλαιο με fillers .
Αυτό φυσικά είναι μια δίκια μου ιδέα , που το μόνο που σας ζήτω είναι απλά για 1 λεπτό να την σκεφτείτε ….
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Αύγ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Αύγ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 06, 2012 11:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ayato έγραψε:
|
Η ιδέα – πρόταση είναι ότι τα νέα επεισόδια 125-150 , που είναι 25 επεισόδια ένα κεφαλαίου fillers .
Αυτό που θέλω να προτείνω λοιπόν είναι κυριολεκτικά να τα παραλείψετε / πηδήξετε / προσπεράσετε ή όπως αλλιώς το αντιλαμβάνεται κανείς . Και να συνεχίσετε την καλή δουλεία που κάνετε με τα νέο επεισόδια όταν ξεκινήσει η κανονική ροή επεισοδίων της σειράς .
Και το λέω αυτό γιατί πολύ φοβάμαι πως το πάνε και για δεύτερο κεφάλαιο με fillers .
Αυτό φυσικά είναι μια δίκια μου ιδέα , που το μόνο που σας ζήτω είναι απλά για 1 λεπτό να την σκεφτείτε ….
|
Για το συγκεκριμένο εγώ θα διαφωνήσω...
Η σειρά είναι ωραία ακόμα και με τα filler της.
Προσωπικά όταν έχω μια σειρά θέλω να έχω ΟΛΑ τα επεισόδιά της.
Ναι ΟΚ, δεν έχουν σχέση με την ιστορία και η ιστορία δεν αναφέρεται καθόλου στα filler αλλά είναι κρίμα να μην τα έχεις όλα.
ΥΓ. Τώρα με τους αγώνες είναι το κανονικό story έτσι;
ΥΓ2. Όσον αφορά direct links έχω ανεβάσει τα επεισόδια σε hoster (λόγω προβλήματος χώρου) και θα δωθούν μόνο αν πει το ΟΚ το big boss... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Νοέ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 07, 2012 7:49 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου από θέμα fansub. Όταν κάνεις μια σειρά την κάνεις ολοκληρωμένα ή δεν την κάνεις καθόλου. Απο εκεί και πέρα είναι όλα θέμα γούστου. Εαν κάποιος έχει όρεξη μπορεί να καθήσει και να τα κοιτάξει. Εαν βαριέται τα προσπερνάει και δεν τους ρίχνει ούτε ενα βλέφαρο. Προσωπικά δεν τα έχω δει, αλλά δεν έχω και μεγάλες ελπίδες. Στα μεγάλα shounen σε άλλα ταιριάζουν και σε άλλα είναι εντελώς τραγικά βλέπε καλή ώρα bleach. Αλλά όπως είπες το τι θα κάνουν τα παιδιά του ft only the god Emperor knows...
ΥΓ Εδώ έχω ακούσει τα φίλλερ τα έχει ετοιμάσει ο ίδιος ο mangaka ισχύει? _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|