Ρε συ Oda τι έγινε και μας πετάς μαζεμένους τόσους χαρακτήρες...???
(Περίμενα να δω τον Kid κιόλας προς τη μέση του νέου κόσμου.)
2 αντιναύαρχοι, 1 τσιρικιμπούκος, 3-4 supernova, η είσοδος εν μέρη του Donflamingo και ένας Yonkou στη γωνία... _________________
E ναι... Έχει πιάσει πάτο το OP σε σχέση με τα άλλα μεγάλα Shounen. Μετά το απογοητευτικότατο Fishman Island, θα περιμέναμε κάτι καλύτερο. Και ενώ αυτό το arc έχει τις δυνατότητες να γίνει καλό, εντούτοις παραμένει σε μία κατάσταση "βάλτος", η δράση δεν λέει να προχωρήσει με τίποτα. Ο Oda έχει δημιουργήσει έναν τεράστιο κόσμο με πάρα πολλούς χαρακτήρες και δείχνει μεγάλες αδυναμίες, σαν να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Πρέπει να πάρει μαθήματα από George R. R. Martin
Δυστυχώς αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Προτιμότερο είναι να περιμένεις τις τρολλιές του Κούμπο, παρά τις εξελίξεις στο OP. Γενικά το ξεκίνημα στο νέο κόσμο και μετά έχει γίνει πολύ χλιαρό. Μακάρι να γίνει καλύτερο... _________________
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 03, 2012 10:53 pm
Τίτλος:
kelborn3 έγραψε:
Δυστυχώς αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Προτιμότερο είναι να περιμένεις τις τρολλιές του Κούμπο, παρά τις εξελίξεις στο OP. Γενικά το ξεκίνημα στο νέο κόσμο και μετά έχει γίνει πολύ χλιαρό. Μακάρι να γίνει καλύτερο...
Ιντιντ, ιντιντ... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Τι διάλο έχει αυτό το δωμάτιο;Καλούτσικο όντως. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2012 6:06 pm
Τίτλος:
Μου άρεσε που επιτέλους ο Luffy χρησιμοποίησε την κεφάλα του σε μία μάχη, πέρα από το να την κάνει καμπάνα. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας