To εχω δει εδω και καιρο.Μου αρεσε παρα πολυ ειδηκα ο chilled!Πολυ ωραιο σχεδιο ο κακος.Σχετικα με ss Bardock απλα εχει γινει κλισε.Σε λιγο θα δουμε και Radich ss
Κατά την γνώμη το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με τους Super Saiyan. Αρχικά το να γίνει κάποιος το παρουσιάζουν σαν κάτι πολύ σπάνιο ( 1 στα 1000 χρόνια ) και τώρα έγινε μέχρι και ο bardock..
Πραγματικά μόνο ο raditz και ο Nappa δεν έχουν γίνει
Υ.Γ To ova μου άρεσε αρκετά,απλώς όπως είπα με πείραξε όλο αυτό με τους Super Saiyans _________________
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Όταν είδα το OVA, κοίταξα και κάτι σχόλια, έλεγαν ότι μάλλον ο Bardock είναι ο θρυλικός πρώτος Super Sayian και όχι τελικά ο Βrolly, τελικά αν δούμε η μεταμόρφωση του Βrolly είναι διαφορετική οπότε μπορεί να είναι και σωστό. _________________
Κατά την γνώμη το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με τους Super Saiyan. Αρχικά το να γίνει κάποιος το παρουσιάζουν σαν κάτι πολύ σπάνιο ( 1 στα 1000 χρόνια ) και τώρα έγινε μέχρι και ο bardock..
Πραγματικά μόνο ο raditz και ο Nappa δεν έχουν γίνει
Υ.Γ To ova μου άρεσε αρκετά,απλώς όπως είπα με πείραξε όλο αυτό με τους Super Saiyans
ο λογος για τον οποιο ο bardock εγινε SS ειναι γιατι πολυ απλα ηταν Ο Πρωτος SS.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας