Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 8:09 pm
Τίτλος: Re: Η νέα ταινία του Makoto Shinkai
Σίγουρα το ταλέντο του Makoto Shinkai, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο άνθρωπος τα σπάει.
Razi3L έγραψε:
Μιας και έχετε πιάσει και ολοκληρώσει ήδη τρία από τα έργα του Makoto Shinkai,σκοπεύετε να κάνετε και αυτό??
Μπορεί, μπορεί και όχι. Θα δείξει. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 27, 2011 6:05 pm
Τίτλος:
Για όσους ενδιαφέρονται βγήκε το bluray rip μόλις χθες (σε RAW) και βρέθηκαν και Αγγλικοί υπότιτλοι που ταιριάζουν!!!
ΤΕΛΕΙΑ! Τόσο καιρό την περίμενα αυτήν την ταινία!
Για όσους ενδιαφέρονται βγήκε το bluray rip μόλις χθες (σε RAW) και βρέθηκαν και Αγγλικοί υπότιτλοι που ταιριάζουν!!!
Αν έχεις τους αγγλικούς υπότιτλους στείλτους και σε μένα με πμ, ενδιαφέρομαι να μεταφράσω αυτή την ταινία.
Σήμερα την είδα την ταινία The Place Promised in Our Early Days καταπληκτική και την τελευταία του την είδα από μετάφραση geoclop, και αυτή φανταστική.
Ο Shinkai Makoto είναι ποιοτικός μάστορας, ξέρει να χειρίζεται τα εργαλεία του στο ανιμε, αλλά αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι ξέρει να αναγνωρίζει συναισθήματα και να τα παντρεύει, το αποτέλεσμα είναι αριστούργημα.
Πάντως σε όλα του τα έργα βλέπω μια θλίψη που αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης δεν μπορείς να αποδώσεις τέτοια απελπισία αν δεν την έχεις βιώσει.
Τι γνωρίζετε για τη βιογραφία του?
Πάντως σε όλα του τα έργα βλέπω μια θλίψη που αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης δεν μπορείς να αποδώσεις τέτοια απελπισία αν δεν την έχεις βιώσει.
+1,τι θα έχει περάσει και αυτός... :-P
Γενικά πάντως έχει καταλάβει πως το μοτίβο ανεκπλήρωτος έρωτας-όνειρα πουλάει...
Χαρακτηριστικά παραδείγματα κατά τη γνώμη μου είναι anime όπως τα Elven Lied,3x3 eyes,This ugly yet beautiful world κλπ _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Τελικά αυτό δεν το έχω δει 5 Centimeters Per Second δεν το έχω δει το είχα μπερδέψει με το Voices of a Distant Star αυτό το έχω δει. Το κατεβάζω για να το δω και αυτό.
edit: τελικά το έχω κατεβασμένο θα το δω και μετά θα ποστάρω.
+1,τι θα έχει περάσει και αυτός... :-P
Γενικά πάντως έχει καταλάβει πως το μοτίβο ανεκπλήρωτος έρωτας-όνειρα πουλάει...
Χαρακτηριστικά παραδείγματα κατά τη γνώμη μου είναι anime όπως τα Elven Lied,3x3 eyes,This ugly yet beautiful world κλπ
Τελικά το είδα και αυτό (5 Centimeters per Second) αυτό δεν με ενθουσίασε, τελικά χαρακτηριστικό του είναι ο ουρανός του αρέσει ο ουρανός.
Πολύ ανεκπλήρωτος έρωτας πάλι, τόσο που καταντάει τραύμα και σημάδι για την ενήλικη ζωή του.
Εκτός από το Elfen Lied τα άλλα που είπες δεν τα έχω δει πάντως δεν θα αντέξω άλλα δράματα.
Είδα χτες και το Millennium Actress και στο τσακ είμαι να αγοράσω ξυραφάκια.
Επειγόντως να δω κανένα χαζοχαρούμενο αλλιώς δεν σώζομαι.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας