Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 06, 2011 2:45 pm
Τίτλος: king of beast golion(voltron)
γεια χαρα σε ολους κ παλι!βρηκα επιτελους την σειρα σε 52 επισοδια με jap dub κ eng subbs.αν καποιος την θελει μπορει να μου κανει πμ κ να μου δωσει οδηγιες γιατι δεν το κατεχω!απο 22 αυγουστου λογικα θα ειμαι διαθεσιμος!!!καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την batman στις Κυρ Αύγ 07, 2011 10:03 pm, 1 φορά
Δεν θέλω να σε αποπάρω αλλά δεν είναι και τόσο σπουδαίο κατόρθωμα...
Και στο bakabt ή το hsbsitez να κοιτάξεις θα τα βρεις για αυτό μην ανοίγεις thread για ψίλου πήδημα... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Και στο bakabt ή το hsbsitez να κοιτάξεις θα τα βρεις για αυτό μην ανοίγεις thread για ψίλου πήδημα...
αγαπητε φιλε -->--<3
1 το οτι δεν σου αρεσει εσενα σαν anime δεν εχει να κανει
2 εχω ξαναανοιξει θεμα με το voltron κ δεν βοηθησες (οπως κ τωρα)αν θελεις να βοηθησεις απλα δωσε το link
3 κ επειδη ανεφερες την μη σπουδαιοτητα στο θεμα,θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι σπουδαιο για εμενα ειναι να βρω κατι που εψαχνα επειδη μου αρεσει παρα πολυ κ επισης αν διαβασες θα ειδες οτι ειμαι προθυμος να βοηθησω με το συγκεκριμενο anime οποιονδηποτε.ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ!αλλοι μπορουν κ ξενυχτανε για να δω εγω το soul eater πχ,ετσι κ εγω θελω να βοηθησω.
καλο καλοκαιρι!!!!
Επισης, δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος περιορισμος ως προς το αν εχει δικαιωμα συμφωνα με το policy του site να ανοιξει δικο του thread. _________________
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Και στο bakabt ή το hsbsitez να κοιτάξεις θα τα βρεις για αυτό μην ανοίγεις thread για ψίλου πήδημα...
Έλεος. Χαλάρωσε λίγο ρε μεγάλε. Λες και είναι δικό σου το site.
Nah,απλώς καταντάει κάπως κουραστικό να βλέπεις όλη την ώρα τέτοια threads...
Anw don't mind me...:-S _________________ Don't you feel the rush...??
anyway το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.στο πρωτο link που μου εχεις δωσει δεν εχει υποτιτλους.επισης λεει το πρωτα 52 επισοδια ειναι απο το ιαπωνικο original κ οτι τα επομενα 20 ειναι το fleet of doom για το us εκδοση.πρεπει να τα δω κ τα 20 τελευταια για να βγαλω νοημα?
επισης ποια threads δεν ειναι κουραστικα???
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας