Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Sony Ericsson Xperia Play
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 10:11 am
Τίτλος: Sony Ericsson Xperia Play
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήσιμα links:

1)Engadget Review
2)Skroutz Search

Παίδες στο topic με το Playstation Vita που είχε δημιουρηθεί πριν λίγο καιρό είχε γίνει μια κουβέντα και συζητάγαμε για το παραπάνω κινητό. Και έλεγα ότι μήνες το περίμενα και τελικά με απογοήτευσε η μέτρια (από πλευράς φωτεινότητας) οθόνη του και ο επεξεργαστής του που δεν θα μπορεί να παίξει μελλοντικά παιχνίδια. Το είχα σταμπάρει στο skroutz από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με άριστες αξιολογήσεις και έμπιστο (το birdphone για να μην παρεξηγηθώ) στα 370-375 eura. Και ξαφνικά εκεί που είμαι διακοπές πέφτει στα χέρια μου ένα διαφημιστικό του Γερμανού που το τιμολογεί στα 599 ευρώ και αν το προπαραγγείλεις στα 499. Επομένως είπα ότι πιθανόν οι υψηλές τιμές των μεγάλων καταστημάτων να παρασύρουν και αυτές των μικρότερων οπότε ας το ρισκάρω. Και έτσι έκανα. Το πήρα τελικά από το birdphone με 364 eura. Και αυτή τη στιγμή το Πλαίσιο το έχει 499. Ντροπή τους.

Μου ήρθε πριν καμιά 10αριά μέρες. Όμως επειδή έφυγα αμέσως για διακοπές δεν το έχω φέρει στα μέτρα μου ακόμα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες. Αρχικά είναι αρκτετά πιο μεγάλο απ'ότι το περίμενα. Και σε μήκος και σε πλάτος. 4" οθόνη με άριστη αφή που ανταποκρίνεται στο παραμικρό αγγιγμα. Καλής ποιότητας οθόνη (τα προβλήματα με τη φωτεινότητα υπάρχουν, αλλά oh well δεν θα παίζω στην παραλία, στα παπάκια μου που λέει και η Q). To συρόμενο playstation πληκτρολόγιο είναι μακράν καλύτερο απ'ότι περίμενα. Έχει πολύ ωραία αίσθηση και είναι έτσι βαλμένο που ούτε κουράζει το χέρι ούτε πατάς καταλάθος κουμπιά. Και το λέω εγώ που έχω και χερούκλες. Επίσης η μπαταρία του με έχει εκπλήξει θετικά. Ώς τώρα με μέτρια χρήση δηλ:

Κάνα 2ωρο παιχνίδι τη μέρα, 2 ώρες μουσική και σύνδεση σε Wifi καφετερειών + 1 ώρα κλήσεις πάνω κάτω μου βγάζει άνετα δύο μερούλες χωρίς φόρτιση. Μπορεί και παραπάνω. Τέλος πάντων για να μη μακρηγορώ θα τονίσω τα παρακάτω. Είναι ένα κινητό που μπορεί να παίξει:

1)Android Games (Όπως όλα τα άλλα smartphones)
2)Android Games ειδικά για το Xperia Play (που είναι παιχνίδια που κυκλοφορούν στο android ειδικά σχεδιασμένα για το κινητό για να παίζουν με τα κουμπιά του Playstation)
3)Mε τη βοήθεια emulators μπορείς να παίξεις παιχνίδια από πολλές άλλες κοσνόλες. Πάνω σε αυτό θα κάνω δοκιμές όταν με το καλό γυρίσω Αθήνα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Αλλά απ'όσα έχω διαβάσει άνετα μπορεί να ανταπεξέλθει στα παιχνίδι GBC, GBA, N64 και στην πλειοψηφία των παιχνιδιών PS1. Τώρα από εκεί και πάνω δεν γνωρίζω και δεν νομίζω να αντέχει. Εμένα προσωπικά αυτά μου φτάνουν και μου περισσεύουν.

Και να μην ξεχάσω να πω ότι παίρνει και τηλέφωνο Razz Razz Razz

Λεπόν περιμένω γνώμεις απόψεις από άλλους κατόχους του παραπάνω κινητού ή απορίες από επείδοξους αγοραστές. Σε καμιά εβδομάδα θα έχω και νέα σε σχέση με τους emulators για όποιους ενδιαφέρονται. Wink Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deykalionas17 στις Τρι Αύγ 02, 2011 2:40 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 11 Σεπ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 12:18 pm
Τίτλος:

Aπο την εισαγωγη που εκανες περιμενα μετα να πεις "τη μλκ εκανα που το πηρα" Razz
Εγω μελλοντικα(πολυ μελλοντικα) θελω να παρω smartphone αλλα επειδη εχω psp δεν θα προτιμουσα xperia play.Ισως iphone.Εσυ διαλεξες xperia play, iphone εχεις;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 2:31 pm
Τίτλος:

xamergt έγραψε:
Aπο την εισαγωγη που εκανες περιμενα μετα να πεις "τη μλκ εκανα που το πηρα" Razz

Κι εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα ρε συ. Αλλά ξέρεις κάτι; Είναι καλό κινητό. Κάνει ότι κάνουν τα υπόλοιπα smartphones (έχει και το καινούργιο android το 2.3) + ότι έχει καλό χειριστήριο, καλή μπαταρία, καλό επεξεργαστή (1 Ghz) που θα μπορεί να παίζει μέχρι και παιχνίδια PSOne. Για τα λεφτά του είναι ότι πρέπει. Και σ'ότι αφορά καθαρά το gaming και λόγω ποικιλίας παιχνιδιών που μπορείς να παίξεις αλλά κυρίως λόγω χειριστηρίου (δεν χρειάζεται να βάζεις τα χέρια σου στην οθόνη και να κρύβεις το μισό παιχνίδι ενώ παίζεις) είναι με διαφορά το καλύτερο smartphone της αγοράς. Και από τα Galaxy και από τα LG τα διπύρηνα και από το iphone. big smile

xamergt έγραψε:
Εγω μελλοντικα(πολυ μελλοντικα) θελω να παρω smartphone αλλα επειδη εχω psp δεν θα προτιμουσα xperia play.Ισως iphone.Εσυ διαλεξες xperia play, iphone εχεις;

Έχει iphone η κοπέλα μου. Αλλά ουσιαστικά εγώ το χρησιμοποιώ όλη μέρα. Razz Razz Razz Εντάξει αδιαμφησβήτητα έχει το καλύτερο λειτουργικό απ'όλα. To iOS. Έχει τα καλύτερα παιχνίδια (αν και συνήθως λίγο πιο ακριβά απ'ότι στο Android), γενικότερα κατ'εμέ σε κάθε γενιά είναι το καλύτερο. Γιατί το λέω αυτό. Γιατί αυτή τη στιγμή είναι 1 χρόνο και κάτι μήνες πίσω από τα καινούργια smartphones το iphone 4 καθώς βγήκε πέρισυ τον Ιούνιου. Υπάρχουν δηλαδή πολλά smartphones με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες από το iphone 4 αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε βέβαια (σαν τρελοί!!!) την σύνοδο που θα γίνει το Σεπτέμβριο της Apple και θα παρουσιαστούν τα iphone 5/4G ή όπως αλλιώς το ονομάσουν και πιθανότατα κάποιο καινούργιο ipod ή ipad. Τότε λογικά και πάλι το iphone θα είναι το καλύτερο ΚΑΙ στις επιδόσεις. Παρ'όλα αυτά εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ στην Ελλάδα iphone γιατί:

1)Το έχει η κοπέλα μου Razz Razz Razz
2)Εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω εστιάσει την προσοχή μου (και τις οικονομίες μου φυσικά) στο ipad. Το ipad1 ήταν κάτι καινούργιο και δεν ρίσκαρα να σκάσω τόσα λεφτά. Άσε που άργησε να βγει στην Ελλάδα. Το ipad 2 δεν είχε και τραγικές διαφορές από το 1, οπότε δεν άξιζε τα λεφτά του. Όμως αν το 3 που λένε ότι θα βγει ή το Σεπτέμβρη ή του χρόνου το Μάρτιο που θα έχει retina (FHD) οθόνη και ακόμα δυνατότερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη (για τους πιο ψαγμένους -->)
θα γίνει σίγουρα δικό μου!!! mouaxaxaxaaaxaxaxaxa. Με λίγα λόγια τι να το κάνω το iphone, αφού θα έχω το ipad.
3)Το θεωρώ προσβολή προς την νοημοσύνη μου να πουλιέται στην Ελλάδα το iphone 16Gb 659 euro, ενώ το ipad 64Gb με Wi-fi + 3G να πουλιέται 600. Στο ίδιο μαγαζί έτσι; Στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Και το ίδιο ισχύει για όλα τα μαγαζιά καθώς η τιμή είναι fixed από τους dealers που το δίνει η apple. Πιο συγκεκριμένα δείτε:

1)iphone4 16Gb
2)ipad 64Gb Wi-fi +3G

Όσο και να μου άρεσε το iphone δεν θα έκανα το χατήρι της Apple και όλων των dealers που πάνε να πιάσουνε τον κόσμο κορόιδα. Μπορείτε επίσης να το συγκρίνετε και με το ipod touch 4G (4ης γενιάς) που κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα, έχει τις ίδιες δυνατότητες, (στη συγκεκριμένη περίπτωση) ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΜΝΗΜΗ από το iphone 4, απλά δεν παίρνει τηλέφωνο. Και κοστίζει 320 euro λιγότερα. Συγκεκριμένα: ipod touch 4G 32Gb

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Ένταξη: 11 Σεπ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 7:09 pm
Τίτλος:

Πως θα παιζεις gbc/a games.
Θα το χακαρεις;
Καιαπο ps1 μπορεις να συνδεεσαι μετο psn;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 7:57 pm
Τίτλος:

Δεν θα το χακάρω. Υπάρχουν επίσημοι emulators για android περιβάλλον που μπορούν να παίξουν GBC/A και άλλα παιχνίδια. Όπως ακριβώς και στο pc. Οι οποίοι υπάρχουν στο android market και τους πληρώνεις κιόλας. Υπάρχουν βέβαια και free στο internet αν ξέρεις που να ψάξεις. Ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.

Όσο για το PS1 δεν συνδέεται με καμία Παναγία δεν συνδέεται στο psn. Εδώ δεν συνδεόταν το PS2 καλά καλά Razz Razz Razz

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 9:48 pm
Τίτλος:

κοιτα να δεις διαφορα τιμων με το πλαισιο και λοιπα καταστηματα...omg δηλαδη....

και εγω το σκεφτομουν πολυ ασχημα να το παρω αλλα με τετοιες τιμες για κανενα λογο....αλλα η τιμη στο birdphone οσο να'ναι ειναι πιο λογικη...

χμμμ θα περιμενω να δω αν θα κυκλοφορησει φετος το ps vita...αν ναι θα παρω αυτο...αν οχι τοτε full για xperia play....

τωρα οσο αφορα τους emulators προσωπικα δεν βλεπω λογο να παιζεις παιχνιδια τυπου gba στο κινητο...αφου εχεις υπολογιστη...μεχρι και ps2(με την τελευταια εκδοση παιζουν σχεδον ολα gg) παιζεις....

με τα παιχνιδια ps1 τι γινεται?? εχει δικο του store?
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 10:09 pm
Τίτλος:

arislp έγραψε:
κοιτα να δεις διαφορα τιμων με το πλαισιο και λοιπα καταστηματα...omg δηλαδη....

Δεν είναι φοβερό; Μου φαίνεται αδιανόητο. Και οι άνθρωποι στο birdphone και σε άλλα καταστήματα για να μην είμαι άδικος είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Πιο οργανωμένοι και από το ΠΛΑΙΣΙΟ και από το e-shop και από όλους τους "Μεγάλους". Όχι αστεία. Μου το έφεραν στην ώρα του, απάντησαν σε όλες μου τις απορίες, ήταν σφραγισμένο, όλα μέσα και χωρίς κρυφές χρεώσεις και μπαρούφες. Ξεκάθαρα πράγματα. Το ΠΛΑΙΣΙΟ μόλις έχασε ένα πελάτη. Ότι και να θέλω να πάρω πλέον θα περνάω από το skroutz και θα ψάχνω σε τέτοια καταστήματα.

arislp έγραψε:
και εγω το σκεφτομουν πολυ ασχημα να το παρω αλλα με τετοιες τιμες για κανενα λογο....αλλα η τιμη στο birdphone οσο να'ναι ειναι πιο λογικη...

Κοίτα είναι όντως πολλά τα λεφτά. Πχ σε σχέση με το PSVita που όντως αν όλα πανε καλά με την παραγωγή θα βγει φέτος στις γιορτές. Αλλά αν το συγκρίνεις με τα smartphones της κατηγορίας του και μάλιστα ενώ είναι το 1ο που έχει συρόμενο χειριστήριο (πράγμα που προφανώς αυξάνει το κόστος παραγωγής και έρευνας του προιόντος) η τιμή (που το αγόρασα εγώ, όχι αυτή του Πλαισίου) μου φαίνεται λογική.

arislp έγραψε:
τωρα οσο αφορα τους emulators προσωπικα δεν βλεπω λογο να παιζεις παιχνιδια τυπου gba στο κινητο...αφου εχεις υπολογιστη...μεχρι και ps2(με την τελευταια εκδοση παιζουν σχεδον ολα gg) παιζεις....

Ναι ισχύει αυτό. Αλλά η μεγάλη λέξη εδώ είναι η φορητότητα. Για ποιο λόγο να έχω έτσι κι αλλιώς ένα τέτοιο κινητό; Για να παίζω σε άκυρα σημεία που δεν έχω τι άλλο να κάνω. Πχ πάω διακοπές καλή ώρα και δεν έχω σήμα, δεν έχω internet, παίζω λίγο με το κινητό. Στη σχολή/δουλειά στο διάλειμμα, παίζω λίγο. Τι να τους κάνω τους emulators στο desktop;; Μπορώ να παίξω όποιο PC Game θέλω εκεί. Wink Wink Wink

arislp έγραψε:
με τα παιχνιδια ps1 τι γινεται?? εχει δικο του store?

Ναι υπάρχει το λεγόμενο Playstation Pocket που με το που αγοράζεις το κινητό έχει ήδη μέσα προεγκατεστημένο το Crash Bandicoot. Και προφανώς αγοράζεις κιάλλα παιχνίδια από τα store. Μην με ρωτήσεις πόσα παιχνίδια υπάρχουν διαθέσιμα κλπ. Αυτά θα τα ψάξω όταν θα έχω net (Wi-fi) γιατί τώρα δεν παίζει από εδώ. Αν όντως σε ενδιαφέρει θα σε κρατάω ενήμερο Wink Wink Wink

Ένταξη: 04 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 11:16 pm
Τίτλος:

o yes keep me up to date!!!!

αν βρω να πουλησω το χ8 που εχω(και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος) παει για αγορα λογικα....

ευχαριστω για την ενημερωση.... Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2011 1:12 am
Τίτλος:

Καταρχάς καλορίζικο!!! Thumbs UP
Ψηνόμουν και εγώ αρκετά για το Play ώστε να μπω και εγώ στην <νέα εποχή> αλλά με χάλασε αρκετά το γεγονός (όπως έχω δηλώσει κιόλας) ότι τα χαρακτηριστικά του είναι τέτοια ώστε να μην απειλούν το Vita...Για παιχνίδια μην περιμένεις παπάδες καθώς η μέχρι τώρα πορεία του στην αγορά (σύμφωνα με το gsmarena) έχει μειώσει το ενδιαφέρον αρκετών εταιριών...Βέβαια για μένα το ζητούμενο είναι η επανακυκλοφορία παλαιών τίτλων που αγαπήθηκαν (Legend of Dragoon το αγαπημένο μου κ.α).
Από πλευρά specs και χρήσης επειδή το έχω δοκιμάσει είναι ένα από τα καλύτερα και πιο εύχρηστα κινητά της αγοράς (αυτό με το πάχος με αφήνει αδιάφορο).Και από ότι μου έχει πει ο φίλος μου που το χει το gingerbread <σκοτώνει>...
Επίσης απεχθάνομαι ότι φέρει για έμβλημα το δαγκωμένο μήλο για διάφορους λόγους (και το ipad2 είναι ήδη κατά την άποψή μου ξεπερασμένο και υπερεκτιμημένο λόγο μόνο του app-tore).
Τώρα η συμβουλή μου είναι να ελέγξεις καλά προτού βάλεις οποιονδήποτε emulator καθώς όπως έχω ακούσει η sony επίτηδες παρουσιάζει bugs στο gamepad γι αυτούς και έχουν αναφερθεί γενικά και bricked συσκευές. Δεν σου συνιστώ να το κάνεις rooted καθώς ξέρεις τι ακολουθεί στην Ελλάδα (παρόλο που το CYANOGENMOD είναι φοβερό).
Το θέμα είναι όμως (σαν συμβουλή) να εγκαταστήσεις κάποιον δικό σου emulator για το ps1 (μπορεί να έχουν αποσυρθεί από το android market αλλά κυκλοφορούν και αλλού official releases και μάλιστα τσάμπα) όπως τον PSX4droid (τον έχω δοκιμάσει και έχει πολύ καλή ποιότητα και μεγάλη συμβατότητα) για να καταβάζεις και να παίζεις αγαπημένες σου rom...
Ά και όσο για το plaisio τους έχω ήδη καταγγείλει στο υπουργείο εμπορίου και μάλλον πάμε πλέον καθαρά δια της νομικής οδού (γιατί το καβαλήσει το καλάμι...)!!!
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας