παιδια ψαχνω να βρω το manga GE - Good Ending να το αγορασω.... ξερω οτι κυκλοφορεί με ενα περιοδικο και δεν ξερω αν μπωρω να το αγορασω ξεχωριστα ..... στο εβαυ δεν το βρηκα καν και δεν ξερω αν υπαρχει στα αγγλικα....... τι εχετε να μου πειτε;
Ουτε σε amazon και play.com υπαρχει.
Οποτε αμφιβαλλω λιγο αν υπαρχει σε Licenced εκδοση. Απο mangagroups εχει γινει παντως.
Μπες σε κανα 2 Manga Forums και ρωτα για σιγουρια. Θα ρωτησω και γω σε 2 3 μερη. _________________
Γεια σας!
Μια ερώτηση:
Υπάρχει μια ταινία-καρτούν που ταινία είναι έξω από το σώμα και μέσα στο σώμα είναι καρτούν. Σωματίδια κτλ. Και ο ηθοποιός που παίζει τον έχω πετύχει και σε άλλες ταινίες, μόνο που δεν τον ξέρω. Ευχαριστώ πολύ και αυτό το post παρακαλώ να μεταφερθεί στο κατάλληλο topic. Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά δεν είχα τον χρόνο.
Ψάχνω Manga-Anime στο οποίο ο πρωταγωνιστής και οι villains ελέγχουν ενα στοιχείο του περιοδικού πίνακα και μάχνοται μεταξύ τους (νομίζω ο Main Chara έχει ως στοιχείο του το Fe). Αν το βρεί κάποιος ας μας σφυρίξει τον τίτλο γιατί δεν το βρίσκω με τίποτα...
Παιδιά είδα στην ιστοσελίδα ότι κάποτε η Animeclipse υποτίτλισε το Franz Kafka's: A Country Doctor! Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν άνιμε που να είναι μεταφορές κλασικών συγγραφέων {π.χ . Ντοστογιέφσκι,Τολστόι,Γκαίτε,Τσβάιχ,Kafka κλπ} ή αν υπάρχει καμιά μεταφορά της Θείας κωμωδίας του Δάντη{εκτός από το Dante's inferno που κυκλοφόρησε το 2007 με βάση το παιχνίδι}. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας