Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

ASUS O!Play HD2 VS Turbo-X Oscar 1TB
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2011 10:52 am
Τίτλος: ASUS O!Play HD2 VS Turbo-X Oscar 1TB
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέπτομαι να αγοράσω το ASUS αλλά το Turbo-X έχει και 1ΤΒ δίσκο, μήπως παίζει κάτι με το δίσκο(δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στα Turbo-X). Και τα δυο προϊόντα τα βρήκα σχεδόν στην ιδία τιμή. Ποια είναι η γνώμη σας?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2011 11:22 am
Τίτλος:

Με ένα απλό search στο φίλο μας τον google μπορείς να βρεις τα παρακάτω links:

1)Asus: adsl.gr Έχει μια αναλυτικότατη παρουσίαση με screenshots και δοκιμές του συγγραφέα του review, WAntilles, και άλλες 15 σελίδες με σχόλια απορίες και συμβουλές για updates κλπ. Πίστεψέ με δεν νομίζω να βρεις πιο αναλυτικά...

2)Τώρα σ'ότι αφορά το Turbo-X δεν βρήκα πολλά πράγματα (τυχαίο; δεν νομίζω!). Αλλά βρήκα ένα αρκετά σοκαριστικό στοιχείο εδώ , πού λέει ότι στο 90% των περιπτώσεων ο ήχος από .mkv δεν αποκωδικοποιείται... Οπότε αν θες να δεις release της Animeclipse που είναι πλέον σχεδόν όλα σε .mkv και μάλιστα με AAC ήχο και με .ass υπότιτλους και μπόλικα effe δεν νομίζω ότι ο Turbo-X αξίζει. Και μην σε παρασύρει ο σκληρός του δίσκος. Μπορείς απλά να βάλεις και στο Asus και σε όλα τα άλλα έναν εξωτερικό μέχρι 2TB και να κάνεις τη δουλειά σου.

Από την άλλη το Asus φαίνεται πολύ καλή περίπτωση για τα λεφτά του, καθώς εκτός του ότι παίζει άριστα mkv's και αναπαράγει .ass υπότιτλους με κάποια από τα effe τους, έχει ήδη 7 firmware updates, που σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους που το έχουν αγοράσει, έχει διορθώσει όλα τα bugs της πρώτης κυκλοφορίας πέραν της κακής οργάνωσης των αρχείων όταν δεν προέρχονται από τον εσωτερικό δίσκο. Αυτά τα ολίγα... Η επιλογή δική σου!!! Wink

Υ.Γ:Μπορείς να ρίξεις και κλεφτές ματιές στα μοντέλα της WD. Αν και ακριβότερα, κατά κοινή ομολογία είναι τα αρτιότερα. Αν και υπάρχουν κάποια παράπονα ότι η εταιρία δεν ακούει τους καταναλωτές και αν υπάρχει κάποιο bug ή κάποια παράλειψη, δύσκολα θα διορθωθεί...

Ένταξη: 12 Μάρ 2011

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2011 11:50 am
Τίτλος:

Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δυο (μαζί με πολλά άλλα...) το Asus είναι κλάσεις ανώτερο με πιο συχνά firmware update και καλύτερη συμβατότητα (άσε το τι γράφουν πολλές φορές τα specifications... Whistling ) και ομορφότερο, φιλικό προς το χρήστη interface.
Το TURBO-X έχει φυσικά την εγγύηση του plaisio, μεγάλο πλεονέκτημα, και ελληνικό menu ενώ με το service για το asus δεν ξέρω τι γίνεται.
Τα καλύτερα του χώρου είναι το popcorn & to qnap αλλά ξεφεύγουν σε τιμή.
Η συμβουλή μου είναι <Fantec να ναι και ότι να ναι>... Thumbs UP
Πολύ καλά σε όλα τους, φοβερή υποστήριξη (αυθημερόν απάντηση σε e-mail!!!), παίζουν πραγματικά τα πάντα και, και και...
Είμαι περήφανος κάτοχος ενός TV-FHDS (χωρίς δίσκο λόγο χώρου) (παλιά είχα Lacie,Iogear κ.α.) και το μόνο αρνητικό του είναι ότι δεν βγάζει animated subs Razz .
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας