Παρουσιαζει τον Raikage πολυ σουπερ-ντουπερ IMBA, οκ ειπαμε ειναι ο δυνατοτερος του χωριου αλλα οχι και ετσι. Απο την αλλη γουσταρω τη ψυχρη, στεγνη, μαθηματικη λογικη που τον διατρεχει οπως τοτε με το ιδιο του το χερι, το εκοψε χωρις δευτερη σκεψη.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 02, 2011 1:08 pm
Τίτλος:
neo^ έγραψε:
Αν και θα ηθελα να δω μαχη αναμεσα σε αυτους τους 2,Naruto vs Raikage
Αν τους ψωφίσει (στην κούραση) και τους δύο με μία κατά τα άλλα ανούσια μάχη δεν θα είχες ενδιαφέρον μετά η πραγματική μάχη καθώς θα έπρεπε να παρουσιάσει έναν Naruto ο οποίος θα μπορεί ενώ είναι κομμάτια να γίνει πιο δυνατός από τώρα το οποίο θα παραήταν κουλό ειδικά στο Naruto. (αν ήταν στο Bleach δεν νομίζω να έκανε τόσο εντύπωση... ) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Ενδιαφερον chapter. Για να δουμε το επομενο τι επιφυλασσει.
Ασχετο. Μια απορια που μου δημιουργηθηκε προσφατα με το ανιμε, πως ο μανταρα αναπληρωνει τα χαμενα μελη του; ( Οι μαχες με Danzo, Konan για παραδειγμα. )
αν και γεματο chapter,μεχρι την 13 σελιδα αδιαφορο για μενα(δεν μου αρεσουν αυτοι οι δυο,ειδικα μαζι)..Μολις βεβαια ειδα τα kunai,εδω ειμαστε!!!Και τι εννοουσε στο τελος Ο Μινατο αραγε???Γιατι ολα συνδεονται σε αυτο το μανγκα _________________
Ασχετο. Μια απορια που μου δημιουργηθηκε προσφατα με το ανιμε, πως ο μανταρα αναπληρωνει τα χαμενα μελη του; ( Οι μαχες με Danzo, Konan για παραδειγμα. )
Δεν τα αναπληρωνει. Μεχρι στιγμης οι Akatsuki απο την ιδρυση τους χασαν μονο ενα δυνατο μελος και αυτο ηταν ο Orochimaru,ο οποιος αντικατασταθηκε απο τον Deidara. Τωρα στην τελικη φαση της μαχης οπου και εχει ολοκληρωθει το σχεδιο του Madara και απλως πεφτει ξυλικι μεταξυ των δυναμεων δεν χρειαζεται νεα μελη,αφου εαν κερδισει τον πολεμο,οι Akatsuki παυουν να υφιστανται.
Υ.Γ. Μπορεις να πεις οτι και ο Sasuke με την ομαδα του ηταν μελη των Akatsuki για μια αποστολη,αλλα δεν νομιζω να μετρανε σαν Akatsukiδες
Κατα τα αλλα ενα βαρετο Chapter στην αρχη και Flashback για τους fan του Minato. Αν και μου αρεσει ο κιτρινος κεραυνος οταν εμαθα πως χρησιμοποιει το teleportation Jutsu ξενερωσα με την παρτυ του. Επισης ο Mangaka τον εχει παραφορτωσει τον Minato με ξερολιαση και τα ξερω ολα στυλ σε φαση να κατανταει κουραστικο και το μονο ανθρωπινο επανω του να ειναι η αγαπη του για την γυναικα του και τον γιο του,αφου ξυλοκοπηθηκε ανελεητα και νικησε Madara + Seal το μισο Chakra του 9tails..
Ενδιαφερον chapter. Για να δουμε το επομενο τι επιφυλασσει.
a)μπορει να εχει και αυτος dna απο τον πρωτο hokage
b)μπορει ο Zetsu να τον βοηθα να τα ξαναφυτρωνει
c)μπορει ο Μαdara να μην ειναι στο πραγμαματικο του σωμα(περασανε και 100 χρονια)και απλως με καποιο Jutsu να αλλαζει σωματα το πνευμα του
d)εχει καλη ασφαλιστικη και του καλυπτει τα χειρουργεια(ηδη εχει αλλαξει 3 χερια θυμαμαι) _________________
a)μπορει να εχει και αυτος dna απο τον πρωτο hokage
b)μπορει ο Zetsu να τον βοηθα να τα ξαναφυτρωνει
c)μπορει ο Μαdara να μην ειναι στο πραγμαματικο του σωμα(περασανε και 100 χρονια)και απλως με καποιο Jutsu να αλλαζει σωματα το πνευμα του
d)εχει καλη ασφαλιστικη και του καλυπτει τα χειρουργεια(ηδη εχει αλλαξει 3 χερια θυμαμαι)
Μπορεί βεβαια να ειναι απλα.............ο Chuck Norris!!!!!!!!!!!
Ψηφίζω D} και τα λεφτά βέβαια τα πήρε από ελληνική κρατική ασφαλιστική συν του επιδόματος "για επαγγελματία Νιτζα" , να τελικά πως χρεοκοπήσαμε!!!
Δεν νομίζω ότι είναι ο Chuck Norris,o Chuck Norris θα γλίτωνε από την Κονναν χωρίς Ισαναγκι!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας