περασε και δεν ακουμπησε το 213...Μια σελιδα να περιειχε απο το μανγκα μαξιμουμ
Νομιζω πως ολα αυτα που εδειξε, υπαρχαν στο manga.
Μαλλον αναφερεται στο μεγαλο flashback. Nομιζω δεν υπήρχε στο manga. Εκτος και αν δεν θυμαμαι καλα(εχει περασει αρκετος καιρός απο τοτε που το διαβασα).
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Αρκετα καλό το επεισόδιο θα ελεγα. Μπορεί να το τραβήξουν λίγο με κανα flasback αλλα πιστευω οτι και αυτα καλα θα ειναι. Λογικά πλέον, απο το τελος της μαχης και μετα θα βλεπουμε όλο και καλύτερα επεισόδια
Στο 213 έδειξε φλασ-μπακ με την Καριν στα τσουνιν! Είχε και άλλο?
Πάντως τη φάση Σακουρα-Κακάσι-Ναρούτο μπορούσαν να την δείξουν και σε 1 επεισόδιο, τη δείξανε σε 3! Καλό μεν σκηνοθετικά για να δείξουν τη σημασία του καθένα σε σχέση με τον Σασκε, αλλά προσωπικά μου σπασε τα νεύρα γτ από το μανγκα το περίμενα σε 1 επεισόδιο και αναγκάστικα να φάω στη μάπα Σασκε{αποτυχία και σαν διεστραμμένος κακός-κλασική περίπτωση κακομαθημένου που πιστεύει ότι αυτός είναι και είναι και μοναδικός} και τα βαρετότατα φλας-μπακ!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας