Δεν ειναι τιποτα το περιεργο η κατι το δυσκολο. Απλα πας σε μια τραπεζα, πχ κυπρου και τους λες " θελω μια προπληρωμενη καρτα χρονου η μια καρτα debit" . Μολις την παρεις την εισαγεις στο paypal και τσακμπαμ εχεις ετοιμο το account σου. Απο εκει και υστερα το χρησιμοποιεις για οτι θελεις μεχρι να αδειασει η καρτα σου η επελθει η ημερομηνια ληξης. _________________
Δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις prepaid.
Ανοίγεις έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου (εγώ είμαι στην Πειραιώς), και βγάζεις μια χρεωστική κάρτα που να συνδέεται με αυτόν τον λογαριασμό.
Φτιάχνεις και το paypal, προσθέτεις την κάρτα, και κάθε φορά που κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό της τράπεζας σου, μπορείς αυτόματα να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά και με paypal.
Δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις prepaid.
Ανοίγεις έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου (εγώ είμαι στην Πειραιώς), και βγάζεις μια χρεωστική κάρτα που να συνδέεται με αυτόν τον λογαριασμό.
Φτιάχνεις και το paypal, προσθέτεις την κάρτα, και κάθε φορά που κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό της τράπεζας σου, μπορείς αυτόματα να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά και με paypal.
αν εισαι ανηλικος (βλ. εμενα) υπαρχει
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας