Θα διαφωνήσω. Όπως είπε και ο φίλτατος arislp πιο πάνω, τώρα βρήκε;;
Χαλάει όλη τη δράση. Οκ δε λέω. Καλό ήταν. Είδαμε αλλη μια κόντρα Νaruto Sasuke, αλλα έτσι κόβει τη δράση. Θα μπορούσε να το βάλει λίγο πιο αργά. Δεν χρειαζόταν τώρα.
Εντάξει καλό ήταν....Αλλα νομίζω οτι μας ξενέρωσε λίγο. Είχαμε ετοιμαστεί να δουμε τον Naruto να μπαίνει στη μάχη και να τους αλλάζει τα φώτα και τώρα βλέπουμε οτι να 'ναι. Ας ελπίσουμε οτι θα το ξαναγυρίσει στη σωστή κατεύθυνση
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 19, 2011 12:28 am
Τίτλος:
youzhi έγραψε:
Εντάξει καλό ήταν....Αλλα νομίζω οτι μας ξενέρωσε λίγο. Είχαμε ετοιμαστεί να δουμε τον Naruto να μπαίνει στη μάχη και να τους αλλάζει τα φώτα...
Καλά πως περιμένες τον Naruto να μπεί στην μάχη από την στιγμή που οι μάχες έχουν σταματήσει????
Πάντως έτσι όπως το εξελίσει ο Kishimoto είναι κάπως μούφα....δλδ φαίνεται σαν να βάζει ένα sidestory μόνο και μόνο για να κερδίσει χρόνο. _________________
Ρε παιδιά ο Ιτάτσι δεν έπρεπε να είναι τυφλός?Και ο Μαντάρα δεν πήρε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ρινενγκαν του Ναγκατο? Και ο Γιάχικο που είναι να κάνει το καθόλου αδύναμο Σινρα Τενσει?
Ρε παιδιά ο Ιτάτσι δεν έπρεπε να είναι τυφλός?Και ο Μαντάρα δεν πήρε το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ρινενγκαν του Ναγκατο? Και ο Γιάχικο που είναι να κάνει το καθόλου αδύναμο Σινρα Τενσει?
Και εγω το ιδιο σκέφτηκα όταν το είδα....Μαλλον όταν κάποιος γίνεται ζομπυ ανακτά και τα χαμένα του μέλη
Ακριβως. Τα σωματα τους καμια σχεση δεν εχουν με Jutsu αναστασης που χρησιμοποιει ο Kabuto-Orochimaru. Και εγω παραξενευτηκα οταν ειδα τα ματια του υπερτατου Itachi και του Nagato στην θεση τους,αλλα κατοπιν εορτης μου ηρθε γιατι
Για το Chapter τι να πει κανεις. Κλασσικη Filler side Story να γεμισουμε ενα Volume να κερδισουμε χρονο για το Main Story. Γραφουμε το φιναλε και δεν θελουμε μηπως να το παραδεχτουμε?
Ακριβως. Τα σωματα τους καμια σχεση δεν εχουν με Jutsu αναστασης που χρησιμοποιει ο Kabuto-Orochimaru. Και εγω παραξενευτηκα οταν ειδα τα ματια του υπερτατου Itachi και του Nagato στην θεση τους,αλλα κατοπιν εορτης μου ηρθε γιατι
Για το Chapter τι να πει κανεις. Κλασσικη Filler side Story να γεμισουμε ενα Volume να κερδισουμε χρονο για το Main Story. Γραφουμε το φιναλε και δεν θελουμε μηπως να το παραδεχτουμε?
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας