Ένταξη: 12 Φεβ 2011
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 08, 2011 11:18 pm
Τίτλος:
αντιμετοπιζω αλλο 1 προβλημα!!!
εγραψα το gigi la trottola σε dvd με ελληνικη μεταγλωτιση και ακουγετε 1 παραξενος ηχος οταν μιλανε και οχι οι φωνες τους... _________________
Σε διαβεβαιώ πως δεν είναι πρόβλημα του προγράμματος,πιθανότατα συμβαίνει επειδή ο ήχος προέρχεται από παλιά βιντεοκασέτα,έτσι δεν είναι...??
Αν ναι τότε να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως θα καταφέρεις να το λύσεις...
Αξίζει όμως να προσπαθήσεις να αλλάξεις τις ρυθμίσεις αναπαραγωγής του ήχου στο dvd player...
Συγκεκριμένα κοίτα αν μπορείς να επιλέξεις μονοφωνικό ήχο αντί για στερεοφωνικό...
Αν δεν δεις διαφορά τότε παράτα το... :-P _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 09, 2011 1:45 pm
Τίτλος:
εδω με το ζορι εμαθα να γραφω την ταινια στο dvd θα κανω κ τον ηχο μονοφωνικο?:Ρ
βασικα δεν ειναι απο βιντεοκασετα νομιζω ειναι dvdrip
αν δεν βαριεσαι να μου πεις πως κανω αυτο με τον ηχο θα σου ημουν υποχρεως!
(ξερω σ ζαλισα τις μπαλες αλλα δν τ κανω επιτηδες) _________________
Όπως είπα και πριν δεν ξέρω με ακρίβεια να σου πω(επειδή δεν έχω μπροστά μου το dvd player σου) αλλά πειραματίσου λίγο στις ρυθμίσεις ήχου του dvd player...
Επίσης για να βεβαιωθείς αν είναι όντως από βιντεοκασέτα ή όχι δοκίμασε να αναπαράγεις το αρχείο με vlc(αν όντως είναι τότε θα δεις διαφορά στον ήχο κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής) _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 09, 2011 2:15 pm
Τίτλος:
εχει πολυ καλο ηχο και ποιοτητα εικονας..απλα δεν ξερω αν ειναι απο βιντεοκασετα η απο dvd..βιντεοκασετα εννοω ετοιμη αγορασμενη βιντεοκασετα με το παιδικο και οχι τραβηγμενη απο την tv _________________
Αυτό είναι σχετικό,αν προερχόταν από dvd δεν θα σου έκανε νούμερα στην αναπαραγωγή του ήχου...
Τέσπα,προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό,εκτός αν έχει κάνεις να προτείνει κάτι άλλο... _________________ Don't you feel the rush...??
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 10, 2011 3:31 pm
Τίτλος:
τελικα παπαριες σου ειπα!!το εγραψα με το convertxtodvd και μετα το δοκιμασα στο pc μου να δω αν παιζει και εκανε τους ηχους..το δοκιμασα και στο dvd player και παιζει κομπλε ο ηχος!! _________________
LOL!!!
Θυμάσε αν άλλαξες κάποια ρύθμιση στον ήχο πριν την εγγραφή αυτή τη φορά?? _________________ Don't you feel the rush...??
Ευχαριστώ,θα το κοιτάξω γιατί και μένα με προβληματίζει όταν ο ήχος είναι από βιντεοκασέτα... _________________ Don't you feel the rush...??
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας