Nobody cares about this faggot anymore... :-P
I want Kabuto dead now!!! _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Μεταξύ μας, καλά κάνει και δεν τον δείχνει!!!Δεν χωράει ανάμεσα σε χαρακτήρες όπως ο Ναρουτο , ο Μπι και Μανταρα, που "παλέψαν" για να κατακτήσουν τις δυνάμεις τους και να γίνουν ότι γίνατε. Απεναντίας ο Σασκε κατευθυνόμενος μια ζωή είναι είτε από {αρνητικά} συναισθήματα ή/και από άλλους{π.χ. Μαντάρα}.Τι να περιμένουμε από έναν χαρακτήρα που ότι είναι το οφείλει στον Ιτάτσι και τώρα τελευταία στον Μαντάρα και το χει πάρει πάνω του λες και κάτι έχει κάνει! Αυτό το παιδί ξεχνάει ότι κάθε φορά που το παίζει μάγκας και πάει να σκοτώσει κάποιον πάντα κάποιος άλλος τον σώζει?! Γενικά εκεί που είπε ο Ιτάτσι για τον Μαντάρα ότι "Βασικά, ο Μαντάρα είναι ένας χαμένος" θυμόταν ότι κοίταζε εκείνη τη στιγμή τον Σάσκε ή δεν ήθελε να πληγώσει τα συναισθήματα του?!
Ο Μασάσι θέλησε να παρουσιάσει τον Σάσκε σαν τον μέγα παράφρονα αλλά το χάσε το θέμα από την συνολική εικόνα του χαρακτήρα!
Τώρα εννοείτε ότι θα τον χώσει στη μάχη ο Μαντάρα αλλά προς το τέλος για να επαναληφθεί η "τελική μάχη" του "παλιού" Ναρούτο!
Τωρα ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να δουμε να μιλαει ο σασουκε με μανταρα, για να παμε ενα βημα πιο περα. Ο στρατος εχει αποδυναμωθει, οποτε μια επιθεση στο κονοχα θα ηταν οτι πρεπει τη δεδομενη στιγμη ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα. Πραγμα λιγο προβλεψιμο;
.....οποτε μια επιθεση στο κονοχα θα ηταν οτι πρεπει τη δεδομενη στιγμη ετσι οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα. Πραγμα λιγο προβλεψιμο;
Δεν νομίζω. Το μόνο που έχει μείνει απο τη Konoha ειναι σταχτες. Οπότε γιατί να πάει; Βεβαια μπορει να γινει κατι αλλο. Να κανει την επίθεση στη Konoha, και να χαλάσει ετσι το σχεδιο του Madara. Κανοντας δηλαδη επίθεση στη Konoha θα αναγκασει τον Naruto να γυρισει πίσω. Ετσι ο madara δεν θα μπορεσει να τον πιασει γιατί θα αντιληφθεί οτι δεν μπορεί να τον νικήσει αυτή τη στιγμή. Οπότε θα αφήσει να γίνει μια μάχη μεταξύ sasuke naruto, ωστε να δει τις νεες δυναμεις του naruto για να ειναι προετοιμασμένος οταν θα τον αντιμετωπίσει.
Βασικα εχεις δικιο, δεν ειναι κανενας στο Konoha. Τα ατομα που ψαχνει τα εχει βρει ο Jetsu, οποτε ισως εστιασει εκει για αρχη, και θα ξαναδωσει μαχη παλι με αυτη που πεταει τις μυξες. Μονο που δεν θα ειναι στο επιπεδο που ηταν την πρωτη φορα, οποτε να η ευκαιρια να κανει τεστ ντράιβ και τις νεες του δυναμεις.
Βασικα εχεις δικιο, δεν ειναι κανενας στο Konoha. Τα ατομα που ψαχνει τα εχει βρει ο Jetsu, οποτε ισως εστιασει εκει για αρχη, και θα ξαναδωσει μαχη παλι με αυτη που πεταει τις μυξες. Μονο που δεν θα ειναι στο επιπεδο που ηταν την πρωτη φορα, οποτε να η ευκαιρια να κανει τεστ ντράιβ και τις νεες του δυναμεις.
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 05, 2011 11:51 pm
Τίτλος:
Ένα σενάριο που περιέχει τον Sasuke είναι να τον στείλει να πάλεψει με τον Naruto ώστε να χωρίσει τα 2 Jimjuriki και ο Madara να αιχμαλωτισει τον Bee και αφού έχει τεστάρει ο Sasuke τις δυνάμεις του Naruto να χωθεί ο Madara και να τον αιχμαλώτισει κι αυτόν. Βέβαια αυτό προυποθέτει ότι ο Kabuto θα συνέχισει να απασχολεί όλο τον στρατό, κάτι το οποίο το κόβω κάπως χλωμό γτ δεν νόμιζω να θέλει τελικά ο Madara να κάνει το zutsu του.
Όπως και να χεί υπάρχουν πολλές επιλογές απο δω και πέρα....άντε να δούμε τι θα διαλέξει ο Kishi!!!!! _________________
μια ερωτηση παιδια.....αυτη την εβδομαδα δεν εχει ναρουτο?Γιατι και το αλλο αργησε να βγει,νομιζω κυριακη μας ενημερωσε ενας συμφορουμιτης....Τι παιζει?Ευχαριστω _________________
την προηγουμενη εβδομαδα δεν ειχε μανγκα λογω golden week...τωρα αυτης της εβδομαδας που περασε αντι για πεμπτη βγηκαν απο την κυριακη αν δεν κανω λαθος(πιο νωρις) οποτε παλι απο πεμπτη περιμενε...
τι της ηθελε τοσες σελιδες με flashback??? πφφφφφφ...εχουμε μπροστα μας ωρα για τετοια..μεχρι να ερθει tsunade και λοιποι αυτα θα βλεπουμε...τεσπα εχε χαρη που βρισκεται στο ζενιθ του...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας