Επειδ παλιοτερα ημουν και εγω καμμενος με το tobikage οριστε το μοναδικο torrent που υπαρχει.Σε προειδοποιω τα subs ειναι χειριστης ποιοτητας και πολυ μικρα βασισμενα εαν δεν κανω λαθος στο αραβικο dub. Θα τα καταλαβαινεις μεν αλλα γενικα ειναι ακυρα στα περισσοτερα ονοματα.
Η εικονα ειναι αρκετα καλη.
Ninja Senshi Tobikage
Και πριν ποσταρετε εδω κοιταξτε πρωτα στο anidb.net για πληροφοριες για το συγκεκριμενο ανιμε καθως και στο bakabt για torrent της σειρας εαν εχει ολοκληρωθει. _________________
Θελω να βρω ειτε με αγγλικο dub ειτε με γιαπωνεζικο και english sub το σπανιο απο οτι φαινεται anime Tobikage.Ξερεις κανεις σας αν υπαρχει πουθενα με καλης ποιοτητας επεισοδια;
Ψάχνω ένα παλιό anime εδώ και καιρό,η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο που έχει καταληφθεί από ρομπότ.....
Ίσως και στο διάστημα.....
Θυμίζει το στόρυ λίγο matrix......
Αν δεν κάνω λάθος μια κοπέλα
ίσως πριγκίπισσα
προσπαθούσε να φτάσει στον κεντρικό υπολογιστή ο οποίος κινούσε τα νήματα και να τον απενεργοποιήσει.....
το έδειχνε νομίζω στο 06... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Το ξέρω,την είδα και εγώ την περιγραφή.Θα το κατεβάσω να το δω για να βεβαιωθώ όμως... _________________ Don't you feel the rush...??
Αν και τα συγκεκριμένα τα είχε δείξει πολύ παλιά. Το 06 δεν υπήρχε τότε. Ίσως να υπήρχε το Juniors όμως, το οποίο καμιά φορά, έδειχνε κάτι σαν το Andromeda Stories.
Δεν είναι το Nayuta σίγουρα...
Θα ρίξω μια μάτια και στο άλλο που είπες...
Θυμάμαι σίγουρα πως το συγκεκριμένο το είχα πετύχει την περίοδο που έβλεπα και τα Sf Stratzinger και Nausicaä of the Valley of the Wind,το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν sci-fi...
Αν τώρα το συγχέω και με κάποιο άλλο...
Για κάποιο λόγο ο King Bradley(από fma) μου θυμίζει λίγο τον κακό ή την εικονική μορφή του κεντρικού υπολογιστή ελπίζω να βοηθήσει λίγο αυτό το <<στοιχείο>>... _________________ Don't you feel the rush...??
Η συζήτηση εδώ αφορά anime, και το thundercats δεν είναι anime.
Κάνε καμιά βόλτα στους γνωστούς tracker και όλο και κάτι θα βρεις. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας