Ευχαριστώ για το επεισόδιο παίδες!! άντε να δούμε και τν Gohan να τα "παίρνει" και να αρχίσει το ξυλίκι
όπως πάντα πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά της ομάδας!!! _________________
μαρεσει που λεγατε καποιοι πως το DB Kai θα ολοκληρωθει σε 100 επεισοδεια...
τεσπα. αγαπαμε kai αγαπαμε animeclipse.
αναμενουμε την συνεχεια _________________ Iron Maiden Fan Club Member
Iron Maiden Online Club Member
"Alexander The Great" Greek Maiden & Family Fan Club Member
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 30, 2011 8:12 pm
Τίτλος:
fake7 έγραψε:
Φίλε μου εμείς λέγαμε αυτό που είχε ανακοινωθεί από την εταιρία παραγωγής... 100 ανακοινώθηκαν, 100 είπαμε κι εμείς... Αν διάβασεις και τις προηγούμενες σελίδες αυτής της κουβέντας θα δεις ότι ακόμη υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει η σειρά μόλις τελειώσει το saga του Cell οπότε να επιβεβαιωθεί αυτή η εικασία... _________________
Βασικά η TOEI δεν είπε επίσημα κάτι τέτοια, για την ακρίβεια δεν είπε τίποτα. Όσο αναφορά το άλλο τα πράγματα είναι κάπως μοιρασμένα. Στοιχεία δείχνουν πως θα συνεχίσει ενώ άλλα πως όχι. Αναμένουμε αυτό το μήνα λεπτομέρειες
Φίλε μου εμείς λέγαμε αυτό που είχε ανακοινωθεί από την εταιρία παραγωγής... 100 ανακοινώθηκαν, 100 είπαμε κι εμείς... Αν διάβασεις και τις προηγούμενες σελίδες αυτής της κουβέντας θα δεις ότι ακόμη υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει η σειρά μόλις τελειώσει το saga του Cell οπότε να επιβεβαιωθεί αυτή η εικασία...
θυμαμαι πως μετραγατε τις σελιδες του manga και συγκρινατε ποσες προχωραει το καθε επεισοδειο και πως ημασταν μεσα στο χρονοδιαγραμα.
Δεν σας κατακρινω, απλα φαινοταν απτην αρχη, πως θα τραβηξει πολυ. τεσπα
keep walking _________________ Iron Maiden Fan Club Member
Iron Maiden Online Club Member
"Alexander The Great" Greek Maiden & Family Fan Club Member
Φίλε μου εμείς λέγαμε αυτό που είχε ανακοινωθεί από την εταιρία παραγωγής... 100 ανακοινώθηκαν, 100 είπαμε κι εμείς... Αν διάβασεις και τις προηγούμενες σελίδες αυτής της κουβέντας θα δεις ότι ακόμη υπάρχει κίνδυνος να σταματήσει η σειρά μόλις τελειώσει το saga του Cell οπότε να επιβεβαιωθεί αυτή η εικασία...
θυμαμαι πως μετραγατε τις σελιδες του manga και συγκρινατε ποσες προχωραει το καθε επεισοδειο και πως ημασταν μεσα στο χρονοδιαγραμα.
Δεν σας κατακρινω, απλα φαινοταν απτην αρχη, πως θα τραβηξει πολυ. τεσπα
Τα πρώτα επεισόδια (Saiyan Saga) τηρούσαν τις προδιαγραφές για ~100 επεισόδια, δηλαδή κάλυπταν περίπου 40 σελίδες manga το καθένα. Στο ξεκίνημα του Namek Saga άρχισαν να το πηγαίνουν πιο λάου λάου επειδή η πλοκή εξελισσόταν πολύ γρήγορα και θεώρησαν σκόπιμο να το πάνε πιο αργά. Ειδικά στο Freezer Saga άφησαν κάμποσες filler σκηνές, θα μπορούσε χαλαρά να είναι 4-5 επεισόδια πιο σύντομο χωρίς να χαθεί τίποτα ουσιαστικό.
Αν το πήγαιναν όπως το ξεκίνησαν, τώρα θα είχαμε μπει για τα καλά στο Majin Buu Saga, αλλά η ΤΟΕΙ απ' ό,τι φαίνεται προτίμησε να κατεβάσει λίγο τους ρυθμούς με τίμημα περισσότερα επεισόδια. Αν και δεν νομίζω να τους πειράζει και πολύ, μιας και η σειρά πήγε απρόσμενα καλά και κάνει τρελές τηλεθεάσεις. Ίσως να έπαιξε και αυτό ρόλο σε αυτή τους την απόφαση. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Πράγματι, στο Saiyan Saga δείχνουν μόνο τα ουσιαστικά,για παράδειγμα ο δρόμος του φιδιού έχει καλυφθεί σε αρκετά λιγότερα επεισόδια από οτι στο Z.Βέβαια αυτό κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο, και όπως είπε και ο Phandom Duck έτσι θα έπρεπε να γίνει και στο freeza saga. _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 31, 2011 8:46 pm
Τίτλος:
Zetto έγραψε:
Στο twitter του, ο Kameari Kanata, διευθυντής ήχου στο KAI, είπε μεταξύ άλλων που ακόμα δεν μετέφρασε κανείς παρά μόνο αυτό:
Gohan VS Cell, το αποκορύφωμα του Dragonball KAI. Ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο
Ζetto δεν έγραψε κάτι τέτοιο ο άνθρωπος... Αυτός είπε απλά μεταξύ άλλων:
"Goku vs Cell!Το αποκορύφωμα του DBKai"... Όπως λέει και η κοπελιά που το μετέφρασε αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι υπονοεί ότι τελειώνει η σειρά...
Όσο για το "καρφί στο φέρετρο" είναι ατάκα κάποιου άλλου φαν του forum...
Δεν χρειάζεται καταστροφολογία... Όπως πολύ σωστά αναφέρει κάποιος άλλος παρακάτω σε κάποιο από τα επόμενα Shonen Jump θα μάθουμε τελικά τι θα γίνει με κάποια επίσημη ανακοίνωση... Πού ξέρετε; Μπορεί όλα αυτά να είναι ένα κολπάκι της Toei για να πουλήσει παραπάνω DVD και η σειρά να είχε προγραμματιστεί να τελειώσει έτσι κι αλλιώς. Think positive boys & girls
Και μιας και είπα επίσημη ανακοίνωση για όσους σπουδάζουν ΑΣΟΕΕ και αύριο γράφουν μάθημα σας ενημερώνω ότι τα μαθήματα ακυρώθηκαν και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τα μεθαυριανά... Καλά κουράγια everyone... _________________
Ναι ουσιαστικά έκανα μια μεταφρασμένη παράθεση του post τους. Όπως και να 'χει εμένα με πιάνει γενικά μια καταστροφολογία και δη όσο αναφορά μια σειρά που είναι στις top μου. Το θέμα είναι πως έχουν βουίξει οι πάντες και μου μεταγγίζουν τέτοια συναισθήματα με ανάλογα post, κυρίως στα forum του daizex.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας