Έστω και μετά από ένα μήνα από την ολοκλήρωση της σειράς, να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στον badtoyz, τον Gpower2 και τον Neo106 για την υπέροχη δουλειά τους και τη συνέπειά τους! Α ρε badtoyz, πραγματικά τα σπας, είσαι ο καλύτερος γκρινιάρης του κόσμου!
Επιτέλους βρήκα χρόνο και είδα και το τελευταίο επεισόδιο! Παιδιάααα με αφήσανε στα κρύα του λουτρού! Θέλω και άλλο.
Εντάξει το κλασικό σπαστικό που κάνουν στα anime, ειδικά τις 12άρες σειρές, που σε αφήνουν στη μέση να ψάχνεσαι. Στα δύο τελευταία επεισόδια χορτάσαμε μάχη και κατάφερα τελικά να συμπαθήσω την Takagi, αλλά η γνώμη μου για τη νοσοκόμα από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο παρέμεινε η ίδια, και δεν είναι διόλου κολακευτική. Πραγματικά το μόνο που έκανε ήταν να εκτελεί χρέη οδηγού και να μας δείχνει τα boobs της.
Η χαζομάρα είναι πως έτσι όπως μας το έκοψε δε μαθαίνουμε τι έγινε με τους γονείς της Takagi, αν επέζησαν ή όχι. Πάντως σε κάποιο ποστ που ανέφερε ο dimitrisasp πως ο γλοιώδης καθηγητής πέθανε, δεν είναι και σίγουρο, τουλάχιστον το anime και μετά την σύγκρουση του σχολικού μας τον έδειξε ζωντανό και δεν είδα κάνα ζόμπι να τον κατασπαράζει.
Νομίζω πως μια OVA που να εξηγεί τουλάχιστον κάποια πράγματα επιβάλλεται, αν και μακάρι να βγάλουν κάποια στιγμή 2η season. Τέσπα για την ώρα το μόνο που μας απομένει είναι να ανατρέξουμε στο manga αν θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια.
Γενικά η σειρά μου άρεσε αρκετά, αν και ήθελα να είναι σε πιο στυλ θρίλερ και να σου εμπνέει λίγο φόβο και αγωνία, και όχι μόνο γέλιο με το άκυρο fanservice. Πάντως είμαι περίεργη να δω τις uncensored σκηνές, ειδικά στο επεισόδιο 6 (εκεί με τα λουτρά). Just kidding
Ένα μεγάλο μπράβο και πάλι στο team, άψογη δουλειά guyz!