Ένταξη: 07 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 14, 2010 8:54 pm
Τίτλος:
Δύσκολα τα πράγματα. Πάμε ανα κατηγορία καλύτερα.
Fantasy
1) F.M.A (καί οι 2 σειρές) 2) Escaflowne 3) Mushishi 4) Seirei no Moribito 5) Inuyasha
Comedy
1) Seto no Hanayome 2) Full Metal Panic Fumoffu 3) School Rumble (όλα) 4) G.T.O 5) Midori No Hibi
Drama
1) Nana 2) Kimi Ga Nozomou Eien 3) Clannad After Story 4) Tokyo Magnitude 8.0 5) Air
Psychological
1) Saikano (μετά το Saikano, το χάος. Απλά the best) 2) NGE 3) Death Note 4) NHK! 5) Wolf's Rain
Σίγουρα, λείπουν αρκετές κατηγορίες. Απλά έγραψα αυτά που στον 1.5 χρόνο που βλεπω anime με έχουν κάνει να χάσω το ύπνο μου με τα διάφορα μηνύματα που δίνουν και τις απίστευτες καταστάσεις που δείχνουν.
Δέν κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλό μου. Θεωρώ το Saikano έπος.
Καλύτερα είναι μόνο τα OVA Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen καί Rurouni Kenshin: Seisouhen τα οποία δέν βάζω ακριβώς επειδή είναι OVA και είναι στην κορυφή της λίστας μου. Για πάντα μάλλον.
Τα anime και OVA που δέν έγραψα, αλλά είναι κρίμα να μήν αναφερθώ σε αυτά είναι :
Tengen Toppa Gurenn Lagann , Toradora! , Voices of a Distant Star (το μάνγκα απλά είναι σε άλλο κόσμο) , Karas , Maria-sama ga Miteru , Fruits Basket .
Edit . Νέα ανιμε : Speedgrapher , Basilisk .
Όσο για ταινίες έχω δεί αρκετές αλλά εκείνες που είδα τελευταία και με ξετρέλαναν είναι οι Kara no kyoukai(garden of sinners) καί Arcadia of my youth.
Παιδια η λιστα μου ισως αλλαξει γιατι τωρα ξεκινησα να βλεπω soul eater , kiba , gundam 00 και δεν ξερω κατα ποσο θα πορωθω . παντως εκ πρωτης αυτα ειναι...
Ένταξη: 11 Μάρ 2010
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 17, 2010 2:28 am
Τίτλος:
Αν και δεν βλέπω πολλά anime, τα αγαπημένα μου είναι το Death Note μαζί με το πρώτο DragonBall και το Z να ακολουθεί πολύ κοντά, ενώ μου άρεσε πολύ και το Ergo Proxy.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας