Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Πάω να κατεβάσω την έκδοση 1080p του Black Lagoon αλλά όταν πάω να το φορτώσω στο utorrent μου βγάζει Invalid Torrent
Νομίζω πως τα παιδια εχουν δικιο δοκιμασα να τα ξανακατεβασω (τα τορρεντ του black lagoon R.B.T 720p k 1080p ) αποθηκευοντας τα σε αλλο δισκο κ μου λεει error,ενω τα αλλα torrents δουλευουν κανονικα.
Μαλλον εχουν προβλημα...
Ευτυχω προλαβα να το κατεβασω!!
το αποθηκευσα και στο σκληρο και το ξανανοιξα αλλα παλι το ιδιο ...
Παιδια τσεκαρετε μηπως το τορρεντ δεν ανταποκρινετε στο συγκεκριμενο αρχειο μηπως λογω διορθωσης στον τρακερ εφαγε κανα σκαλωμα.. _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 28, 2010 12:54 am
Τίτλος:
Είδα ότι λέει ότι το problem είναι fixed αλλά δοκιμάζω να κατεβάσω τα 2 τελευταία και μου βγάζει connection timed out...
Παρεμπιπτόντως, το H.O.D. κατεβαίνει κανονικά το οποίο αν και το είχα κατεβάσει από τον tracker μερικές μέρες τώρα, σήμερα ήρθε η σειρά του και κατεβαίνει χωρίς πρόβλημα τώρα που μιλάμε.
EDIT: Άκυρο, όλα καλά. Μάλλον ήταν της στιγμής, who knows...
EDIT2: Και ξανά μανά... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
γεια σας παιδες, ρωτησα και στην σελιδα του FB αλλα μου ειπαν να ρωτησω εδω,
Οταν μπαινω στο Tracker RSS οποιο anime και απν προσπαθησω να προσθεσω μου πεταει ενα error
"the file name, directory name, or volume label syntax is incorrect"
ξερει κανεις τι παιζει?
μου δουλευε μια χαρα, αλλα με τα που περασα τα windows 7, αρχισε τις λαδιες αυτες.
Στο torrent, υπάρχουν 24 επεισόδια. Οπότε λογικά, είναι και η 2 season μέσα. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
θέλω βοήθεια με τον tracker δεν καταλαβαίνω τίποτα δεν έχω καταλάβει πως βρίσκω ένα anime γιατί όταν μου βάζει επεισόδια δεν καταλαβαίνω την σειρά(1ο επεισόδιο;2ο;203ο; κάπως έτσι) όταν βάζω search δεν μου βγάζει τίποτα και στο naruto που είναι το πιο δημοφιλές anime
(έτσι έχω διαβάσει στο net)
3 πράγματα μου βγάζει όταν κάνω εγώ το search!!!
PLZ HELP _________________ watching:naruto,death note
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 18, 2010 12:02 am
Τίτλος:
Πάνω απ΄όλα ηρεμία φίλε μου. Να σε καλωσορίσω στην παρέα μας
Επειδή δεν ξέρω ακριβώς σε τι επίπεδο βρίσκονται οι γνώσεις σου περί torrent/trackers κλπ θα σε συμβούλευα να διαβάζεις τον πολύ προσεγμένο και καλογραμμένο οδηγό που θα σου δείξω παρακάτω και να προσπαθήσεις να βρεις τη λύση... Αν πάλι δεν βρεις άκρη εδώ είμαστε εμείς
ok,τα διάβασα αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω.
να μάθω πως ψάχνω επεισόδια ζητάω!
fail
_________________ watching:naruto,death note
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 23, 2010 1:20 am
Τίτλος: προβλημα !
καλησπερα!
εχω ενα προβλημα με το τορρεντ !
παω να ανοιξω ενα αρχειο με το μτορρεντ και μου βγαζει ερρορ!
το κανει σε οτι και αν παω να κατεβασω..
εχει κανεις καμια ιδεα?
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας