Ευχαριστούμε πολύ παιδια Φυσικά όλα τα εύσημα πανε στο Darkphoenix που έκανε της αλλαγές!
shanks_theo wrote:
Παιδια θα συνεχισετε να βγαζετε με αγγλικους υποτιτλους η θα τους παρατησετε οταν αρχησετε την συνεργασια με τους Animearth...???/
Edit:Παιδιά απο τι είδα εχετε αλλαξει αρκετα πραγματα σε αυτο το επισοδειο... τα οποία παρέχουν ενα τέλειο release! (π.χ το style των υποτιτλων, το logo τοποθετηθηκε πιο πάνω....κ.λ.π)θα διατηρηθούν αυτές οι αλλαγές...?(ελπίζω ναι!!) --(αλλα τότε θα βγαλετε κ v2 των προηγούμενων επισοδειων...?)
Θα συνεχίσουμε τα αγγλικά releases μέχρι το τέλος της σειράς Φυσικά οι αλλαγές θα παραμείνουν! Όσο για το version 2 λέω να περιμένουμε μερικά άλλα πραματακια που θα ετοιμαστούν αργότερα όμως
OK Mε καλυψες απολυτα!!! Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά!!! _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
Παιδια το link για το 6ο επισοδειο στο nyaatorrents μου λεει οτι δεν υπαρχει για ελεγξτετο..
Εdit:Aπο τι ειδα εδώ βγαλατε κ μια version2 OK!!
Aμα μπορειτε διωρθωστε το Link κ βάλτε αυτό, ετσι ωστε να μην μπερδευτούν κι άλλοι...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
(οπως την πατησα εγω...)
Τελοσπαντων δεν τιθεται θεμα, επανερχομαι σε λιγο με σχολια! _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
Παιδια το link για το 6ο επισοδειο στο nyaatorrents μου λεει οτι δεν υπαρχει για ελεγξτετο..
Εdit:Aπο τι ειδα εδώ βγαλατε κ μια version2 OK!!
Aμα μπορειτε διωρθωστε το Link κ βάλτε αυτό, ετσι ωστε να μην μπερδευτούν κι άλλοι...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
(οπως την πατησα εγω...)
Τελοσπαντων δεν τιθεται θεμα, επανερχομαι σε λιγο με σχολια!
Sorry για το μπέρδεμα! Αλλα είχαμε βγάλει ανακοίνωση στο blog, δεν σκέφτηκα να περάσω να ενημερώσω και το φορουμ!
Όπως και ναχει σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!
Ορίστε το ποστ απο το νέο release!
Digimon Xros Wars Episode 7!
Sorry once again for the huge delay!
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2
Page 2 of 2
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum