Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 11, 2010 11:53 am
Τίτλος:
Αν μπορεί κάποιος το Twilight Q...
Κοτζάμ distro member και μόλις χθες είδα ότι δεν το είχα...
By the way, φαίνεται να έχει 5 seeders αλλά για κάποιο λόγο μόνο με έναν μπορώ να συνδεθώ ο οποίος δίνει σταθερά... 4kb/s...
και είμαι και ο μοναδικός leecher... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Αν μπορεί κάποιος το Twilight Q...
Κοτζάμ distro member και μόλις χθες είδα ότι δεν το είχα...
By the way, φαίνεται να έχει 5 seeders αλλά για κάποιο λόγο μόνο με έναν μπορώ να συνδεθώ ο οποίος δίνει σταθερά... 4kb/s...
και είμαι και ο μοναδικός leecher...
Παρών!!!!
Αυτή τη φορά είδα νωρίς την παραγγελιά. Πάρε συν-ντιστρο-φε Tzolis 90kb/sec να'χεις να παίζεις! _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
καλισπερα παιδια και συνχαριτιρια για την καλη σας δουλεια
θα ηθελα να σας ζιτισω αν μπωρει καποιος αυριο το πρωι κατα τις 10:30 με 11:00 ++ να seedαρει το final fantasy last order καθως λεει πως υπαρχουν 2 seedερς αλλα δεν έχω καθόλου ταχύτητα
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Από τώρα και μέχρι το βράδυ βάζω Naruto σε 90kb/sec. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Μπορει καποιος να κανει seed την ταινια Perfect Blue παρακαλω? Αυτη τη στιμγη ειναι μονο δύο seeder, και κατεβαινει πολυ αργα.
Θα εχω ανοιχτο το torrent μεχρι αυριο το απογευμα, και υστερα αυριο αργα τη νυχτα. Thanx!!
Μπορει καποιος να κανει seed την ταινια Perfect Blue παρακαλω? Αυτη τη στιμγη ειναι μονο δύο seeder, και κατεβαινει πολυ αργα.
Θα εχω ανοιχτο το torrent μεχρι αυριο το απογευμα, και υστερα αυριο αργα τη νυχτα. Thanx!!
Δίνω από τώρα και μέχρι το απόγευμα 80kb/sec. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας