Εμένα αυτή τη στιγμή με έχει ικανοποιήσει στο έπακρο η εταιρία όσο αναφορά την μεταφορά. Λείπει η λογοκρισία και το ότι το τραβάνε δεν με πειράζει καθώς θα αργήσουμε να δούμε φίλερ. Παρ' αυτά το manga τα σπάει και θα συνεχίσει να τα σπάει άσχημα!
Καλά εντάξει εκεί που ο Ιva κατάλαβε ότι ο Luffy είναι γιος του Dragon πέθανα στα γέλια.
Βασικά ειχα αρχίσει να γελάω πριν το συνειδητοποιήσει.
Ωρες ώρες το OP είναι καλύτερο και από τις καλύτερες κωμωδίες.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 20, 2010 12:14 pm
Τίτλος:
Hajate έγραψε:
Καλά εντάξει εκεί που ο Ιva κατάλαβε ότι ο Luffy είναι γιος του Dragon πέθανα στα γέλια.
Βασικά ειχα αρχίσει να γελάω πριν το συνειδητοποιήσει.
Ωρες ώρες το OP είναι καλύτερο και από τις καλύτερες κωμωδίες.
+100!!! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
βασικά είναι το volume 0 του manga, animated.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Έχει κάποια σπόιλερς, λένε, στην αρχή αρχή, σχετικά με την 10η ταινία, αν κατάλαβα καλά΄. _________________
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 19, 2010 9:37 am
Τίτλος:
Ακριβώς αυτό που είπε ο sugata το οποίο συνάμα μεταφράζεται και σαν πρόλογος για την 10η ταινία μιας και σχετίζεται με τον Λιο που φαίνεται και σε αυτό το επεισόδιο. _________________
Γενικότερα μπορεί να μας ξενίζουν γιατί δεν συμβαδίζουν με την κανονική ιστορία, αλλά η αλήθεια είναι πως, προσωπικά τουλάχιστον, με ενδιέφερε να μάθω τι κάνουν και οι υπόλοιποι.
Αλλά του Sanji παίζει να είναι και από τα κορυφαία. _________________
Ναι, όλα τα nakama whereabouts βασίζονται σε 1 σελίδα το καθένα. Η αντιστοιχία είναι 1 σελίδα = μισό επεισόδιο. Παρόλ' αυτά όμως, δεν θεωρώ πως είναι filler. Απλά στο Manga θα μας τα πει αναλυτικά αργότερα, και μας φυλάει τις εκπλήξεις για την επόμενη περιπέτεια...
Για του λόγου το αληθές, ο sanji...
Ωστόσο...
περιμένω να γίνει κάποια μεγάλη ανατροπή που θα τον κάνει πάλι... άνθρωπο. Πχ έχουμε δει τον Ivankov να ρίχνει όλων των ειδών τις ορμόνες. Ε, δε θα έχει και αντρικές να ρίξει;
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2010 8:10 am
Τίτλος:
Left64Vegeta έγραψε:
Ωστόσο...
περιμένω να γίνει κάποια μεγάλη ανατροπή που θα τον κάνει πάλι... άνθρωπο. Πχ έχουμε δει τον Ivankov να ρίχνει όλων των ειδών τις ορμόνες. Ε, δε θα έχει και αντρικές να ρίξει;
Ε ναι βρε. Αφού είπε ότι περιμένουν την πραγματική Drag Queen που δεν είναι άλλη από τον Ivan οπότε τώρα που είναι μαζί και με τον Luffy, πιστεύω τελικά θα τον συνεφέρει.
Πάντως να πω την αλήθεια την φρίκη μου την έφαγα στην αρχή αλλά μετά σκέφτηκα το παραπάνω και ηρέμισα, ε; καλά δεν έκανα, Ε?!?! Ε!?!?!?! _________________
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 28, 2010 8:20 pm
Τίτλος:
Εντάξει είπαμε flashback αλλά όχι και τέτοια......μια από τα ίδια χώρις να δείχνουν κάτι καινούριο, χώρις να δείχνουν κάτι παραπάνω ρε παιδί μου.
Καλύτερα να δείχνανε ένα παλιό επεισόδιο παρά αυτό.....
Τελοσπάντων εν αναμόνη του επόμενου...... _________________
λογω στρατου το ειχα δυστυχως παρατησει για καιρο. θα μπορουσε καποιο καλο παιδι να μου πει τρακερ με τα HD επεισοδεια. θα προτιμουσα κανενα batch κιολας...ειμαι πανω απο 100 πισω χιλια τηνχ.
_________________ Iron Maiden Fan Club Member
Iron Maiden Online Club Member
"Alexander The Great" Greek Maiden & Family Fan Club Member
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας