Posted: Sat Oct 24, 2009 7:01 pm
Post subject:
Καλώς όρισες Πάνο.
Σου εύχομαι καλή διαμονή στο forum και ελπίζω να απολαύσεις τα release μας _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καλώς ήρθατε παίδες! Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην παρέα μας, αλλά οι Dragonball fans ακόμα παραπάνω!!! Καλά να περάσετε παιδιά και ότι γουστάρετε εδώ είμαστε. _________________
Καλώς ήρθατε παιδιά.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην παρέα μας.
Απολαύστε τα release της AnimeClipse, και συμμετέχετε όσο μπορείτε στο φόρουμ. _________________
Γειά σας παιδιά είμαι ο Θοδωρής είμαι 19 χρονών και μου αρέσουν πολύ τα anime,και θέλω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο γιατί έχετε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά σχετικά με ποιότητα και υποτιτλισμό ελπίζω να συνεχίσετε έτσι. _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum