Στον Media Player Classic πήγαινε πάνω πάνω στη γραμμή που λέει "File" "View" κλπ. Πήγαινε Navigate --> subtitle language και διαλέγεις ό,τι θέλεις. Αν δεν πιάνει, βάλε CCCP και ξαναπροσπάθησε, θα πιάσει 100%. _________________
Χωρίς να είμαι ειδική στο θέμα των codecs, ίσως υπάρχει μια πιθανότητα να σου κάνει conflict το CCCP με το K-Lite, θα σου πρότεινα να βγάλεις το K-Lite και να βάλεις το καινούριο CCCP (αν δεν το έχεις ήδη) και αν μπορέσεις να βρεις και το CoreAVC 2 να το βάλεις θα ήταν πολύ καλό. Λογικά το πρόβλημά σου, αν δεν οφείλεται σε θέμα ρυθμίσεων του Media Player Classic, θα οφείλεται σε πρόβλημα των codecs σου. _________________
και εγω αυτο σκεφτηκα φιλη μου δεν το δοκιμασα ηθελα να ακουσω μηπως και δεν πρεπει να το βγαλω θα το δοκιμασω και σας ευχαριστω πολυ που προσπαθειτε να λυσετε το προβλημα μου.....
Από τα στοιχεία του tracker φαίνεται ότι το κατεβάζουν πολλοί περισσότεροι από τα άλλα projects αυτό προφανώς οφείλεται στους fans του εξωτερικού και στους αγγλικούς υπότιτλους. Μπράβο παιδιά συνεχίστε την υπέροχη δουλειά η οποία σίγουρα αξίζει παγκόσμια αναγνώριση (που την έχετε ήδη ! )
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum