Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 04, 2009 11:18 am
Τίτλος: [YouTube] Fullmetal Alchemist: Brotherhood
|
|
|
Το official κανάλι του Fullmetal Alchemist: Brotherhood από την Panini (ναι αυτή με τα αυτοκόλλητα) για δωρεάν streaming όλων των επεισοδίων από το YouTube νόμιμα και δωρεάν! Να υπενθυμίσω πως πρόκειται για JAP dub και Ελληνικούς Υπότιτλους (πρέπει να τους επιλέξετε) επεισόδια!! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Cougar στις Κυρ Οκτ 04, 2009 2:48 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Αύγ 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 04, 2009 12:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τι εννοεις "ENG dub επεισόδια";
Εγω ξερω οτι ειναι με Ιαπωνικο ηχο και εχει επιλογες για υποτιτλους!
Και εχει και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υποτιτλους.
Για πες... Μπορει να καταλαβα λαθος. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 04, 2009 12:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
K.In.Lo! έγραψε:
|
Τι εννοεις "ENG dub επεισόδια";
Εγω ξερω οτι ειναι με Ιαπωνικο ηχο και εχει επιλογες για υποτιτλους!
Και εχει και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ υποτιτλους.
Για πες... Μπορει να καταλαβα λαθος.
|
Πολύ σωστά τα λες. Έτσι είναι. Τώρα τι εννοείς ο Cougar δεν ξέρω... Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις Cougar-kun; _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούλ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 04, 2009 3:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
xristos818 έγραψε:
|
Πως μπορω να κατεβασω τα επισοδεια αυτα με τους ελληνικους υποτιτλους?
|
Τα groups που εννοεί ο Serestrum είναι τα κάτωθι:
1.Ookami Fansubs: http://www.ookami-fansubs.com/
Κάνουν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά. Κατ'εμέ την καλύτερη από όλα τα ελληνικά (και ίσως όχι μόνο τα ελληνικά) groups. Είναι βέβαια λίγο πίσω καθώς έχουν τελειώσει με τα 12 πρώτα επεισόδια της σειράς και βρίσκονται στο στάδιο της μετάφρασης του 13ου.
2.Anime.Awmn: http://www.anime-awmn.net/forum/index.php
Κάνουν επίσης πολύ πολύ καλή δουλειά. Αυτοί είναι απλώς πιο γρήγοροι από όλους ώς τώρα. Κρατιούνται πολύ καλά καθώς έχουν βγάλει όλα τα επεισόδια που έχουν παιχτεί ώς τώρα. (25) Σήμερα το πρωί προβλήθηκε το 26ο στην Ιαπωνία. Να δούμε αν θα καταφέρουν να μείνουν τόσο γρήγοροι. Αξίζουν πάντως μια ευκαιρία.
3.Omega Team: http://www.omega-team.eu/periexomena.html
Είναι η Omega Team. Τα παιδιά βρίσκονται στο 20ο επεισόδιο της σειράς. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ότι τα releases τους είναι αρκετά κατώτερα των άλλων δύο groups. Δεν έχω δει όλη τους τη δουλειά παρά μόνο κάνα-δύο επεισόδια από την αρχή, γι'αυτό επιφυλάσομαι γιατί μπορεί να έχουν βελτιωθεί.
Αυτά πάνω κάτω. Σου προτείνω να κατεβάσεις ένα επεισόδιο από την κάθε μία ομάδα και να επιλέξεις όποια σου αρέσει περισσότερο. Αυτά _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιούλ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 05, 2009 12:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δεν ξέρω γιατί αλλά σε μερικά παιδιά όπως με ενημέρωσαν στο blog μου, τους βγάζει ένα region restriction. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι κάποιο πρόβλημα με τις IP... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Ιούλ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 23, 2009 1:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
stag360 έγραψε:
|
εχω δει το FMA,αρκετα καλο,αν και καπως παιδικο
|
Παιδικό;!
To FMA είναι sounen, εντάξει; To θεωρείς παιδικό ως sounen; Δεν θα συμφωνούσα. Τώρα αν το χαρακτηρίζεις παιδικό σε σύγκριση με το Berserk, το Shigurui το Gantz... ε τότε μάλλον συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα, μιας και τα προαναφερόμενα είναι seinen, τουτέστιν απευθύνονται σε μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Οκτ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 23, 2009 7:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
Κανένα πρόβλημα φίλε μου, εγώ σχολίασα "το πως σου φάνηκε". Το οτι δεν γνωρίζεις τα περί sounen κλπ, εντάξει, κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας. Το σχόλιό μου είχε να κάνει με το οτι κατά την γνώμη μου(και όχι μόνο, θέλω να πιστεύω) χαρακτηρίζουμε ένα άνιμε ή και οτιδήποτε άλλο, ανάλογα με το είδος του και το που απευθύνεται. Δεν μπορώ να πω π.χ. "Καλό το Bible Black, αλλά πολές σκηνές σεξ είχε ρε αδερφέ" _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|