Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 28, 2009 7:05 pm
Τίτλος:
Τι να σου πω φίλε μου...
6 seeders, 6 leechers...
Σε λίγο θα ξεκινήσω και εγώ να το seedαρω...
Αν ακόμα δεν κατεβαίνει μετά τις 8:30 με 9 τι να σου πω...τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Mόνο πολλά? αν βάλεις και Death Note Claymore.....(και γένικα όλα +ταινίες.....) Αν και είναι ωραία ι ιδεα που έχεις αλλά το κακό είναι το μέγεθος και σε πόσα αρχεία τα μετατρέψεις..
π.χ Μπορεις να τα κάνεις όλλλα συμπίεση σε ένα RAR αρχείο αλλά μτότε μιλάμε για εξωπραγματικό μέγεθος τουλάχιστον 10 ημέρες θα σου κάνει μέχρι να το κατεβάσεις(όλη την ημέρα να τον έχεις(τουλάχιστον))
και 2ον μπορεις να τα κάνεις συμπίεση με (1457664) για δαίρεση σε τόμους.Εγώ αυτό χρησιμοποιώ τ5ουλάχιστον αλλα θα σου βγάλει πάνω απο 3.000 αρχεία RAR δοκίμασε να δεις και άντε να τα αναιβάσεις στο Rapidshare ή στο megaupload
Οπότε αφήστε το(καλός είναι και ο tracker)... _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
shanks_theo, έχω την εντύπωση πως εννοεί να του στείλει κάποιος που έχει όλα τα αρχεία .torrent σε ένα rar, για να μην κάθεται να τα βάζει ένα ένα. _________________
Seed Απο τον Shanks_theo καλά ακούσατε έχω ήδη σε εξέληξη το seedαρισμα και των 95 torrrents της AnimeClipse και γίναιται χαμός...
Αν μπουρούσαν τουλάχιστον αλλα 7 άτομνα να τα seeδαρουν ολλα(κατεβάζοντας τ απρωτα τότε ολλα τα torrents της AnimeClipse θα είχαν πάνω απο 10 seed και θα ήταν πιο εύκολο από τον καθένα να τα κατεβάσει τι στο καλό η Animeclipse έχει σχεδόν σχεδόν 12.000 μέλη έτσι και έκανα απο ένα seed ο καθένας τους έστω και leecher τότε θα γινόταν το θαύμα για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα
->Εγώ προς το πάρον στα περισσοτερα είμαι leecher αλλά θα προσπαθήσω να τα seedαρω ολλα _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 05, 2009 11:59 am
Τίτλος:
Τι να σου πω φίλε μου...
6 και 7 seeders έχουν...
θα μπω αν είναι και εγώ να το seedάρω ξανά μπας και οι υπόλοιποι έχουν πολύ πράμα για seedάρισμα και δεν παίρνεις προτεραιότητα... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας