Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 21 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 22, 2009 1:54 am
Τίτλος:
|
|
|
Φίλε SaDoW, το torrent της season 2 ( δηλ. επεισόδια 52-103) μπορείς να το βρείς στο www.boxtorrents.com ώς D.Gray-man Season 2 [SHS] απο Shinsen-Subs σε αρκετά καλή ποιότητα. Αλλα για τη season 1 λίγο δύσκολο διότι είναι licensed απο Funimation. Sorry. Hope i helped
EDIT: Το link είναι http://www.boxtorrents.com/torrent/131607/D.Gray-man_Season_2_SHS_..html_________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Έχει επεξεργασθεί από τον/την clergyman στις Παρ Μάι 22, 2009 1:43 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 22, 2009 8:07 am
Τίτλος:
|
|
|
SaDoW έγραψε:
|
Σας παρακαλω πληροφοριες για το D.Gray-Man
με ενδιαφερει πολυ ποιοτητα εικονας και 5,1 ηχος
καποιο λινκ θα μου ηταν χρησιμο
(θα ηθελα να προσθεσω οτι στα τορενταδικα που εχω βρει το προαναφερομενο ανιμε δεν δινονται πληροφοριες ουτε απο πιο γκρουπ ειναι ουτε τι ηχο εχει και οπως φανταζεστε ειναι σπαστικο...)
domo!
|
Αφου σε ενδιαφερει η ποιοτητα ηχου και εικονας, με μια ματια στην AniDB, βλεπω, οτι τουλαχιστον για την πρωτη σεζον, τα μονα γκρουπ που εχουν πολυ καλη ποιοτητα ειναι τα DVD-ripping groups. Μαλλον λοιπον η επιλογη των RA-C ( http://racalium-rips.blogspot.com/ ) ειναι μονοδρομος. Μεχρι τωρα εχουν φτασει στο 28 επεισοδιο, αλλα φαινεται οτι συνεχιζουν κανονικα(τελευταιο release 30/4/2009). Υπαρχει ενα μικρο ζητημα βεβαια. Το γκρουπ αυτο ειναι Τουρκικο. Οχι, δεν το παιρνω ρατσιστικα, αυτο που με προβληματιζει στο οτι ειναι Τουρκικο το γκρουπ, ειναι το γεγονος οτι οι υποτιτλοι ειναι στα Αγγλικα, κατι το οποιο με οδηγει στο συμπερασμα, οτι οι υποτιτλοι ειναι οι "εργοστασιακοι", αρα και οχι οτι καλυτερο απο πλευρας μεταφρασεως. Αν βγαλεις ακρη απο την σελιδα τους(ειναι στα Τουρκικα και δεν κατεχω εγω  ) δοκιμασε τους. Παντως ειχα ακουσει οτι η καλυτερη εκδοση για το D-Gray man, ηταν αυτη των Order, το οποιο γκρουπ δεν υπαρχει πια. Η πρωτη σεζον απο SHS, υπαρχει στο Isohunt(θα σου εβαζα εδω το λινκ, αλλα μου κανει κατι πα@@@@ριες και δεν βγαινει) σαν Batch D.Gray-man με μεγεθος 8,65Gb, συγκεκριμενα ειναι τα επεισοδια απο 1-51. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 14, 2009 9:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για το anime VanDread αλλά όπου κι άν έψαξα βρήκα μόνο τις δουλειές των KRYM και zx καθώς έχει γίνει licenced. Οπότε θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος είχε πληροφορίες όσον αφορά την ποιότητα αυτών των releases ή αν είχε να μου προτείνει κάποιο εναλλακτικό group (link). Ευχαριστώ  _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Ιαν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 28, 2009 12:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
lordofmist έγραψε:
|
μου αρεσουν αρκετα τα ανιμε με vampire/occult θεματολογια.
καμια προταση?
|
Bible Black, αν και μπορει να το βρεις λιγο ακραιο
Karas, Hellsing, Vampire Hunter D:Bloodlust ειναι μερικα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιούν 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 28, 2009 12:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
δεν μας χαλαει το ακραιο
το hunter d το χω δει,οπως και το πρωτο.
ευχαριστω πολυ.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 28, 2009 5:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ειλικρινα, δεν μου κανει εντυπωση που εχει δωσει ονομα ο Σινκάι στο "απαυτο του", αλλα οτι ο serestrum ηξερε αυτο το ονομα
Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho (The Place Promised in Our Early Days)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=469
Ναι, υπαρχει σε προτζεκτ απο την AnimEclipse, με την γνωστη ποιοτητα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Δεκ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 28, 2009 1:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Cowboy Bebop
το ψαχνω σε HD ποιοτητα αλλα μεχρι στιγμης εχω βρει μονο απο τους ΚΑΑτο DVD rip και την ταινια υπαρχει και συνεχεια ?? αν ναι πιο??
καποια καλυτερη ποιοτητα εχει καποιος υποψιν του?  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 28, 2009 1:43 pm
Τίτλος:
|
|
|
Φίλε SaDoW την ταινία μπορείς να τη βρείς σε ποιότητα 720p,BluRay,x264 απο THORA στη σελίδα τους http://www.thoranime.org/?p=23.Επίσης τη σειρά μπορείς να τη βρείς απο το group niizk σε Η.264 απο R2 remastered dvd στη σελίδα http://www.tokyotosho.info/. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα. Have fun!  _________________ ''We shall dive down through black abysses....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|