Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 05, 2009 9:06 pm
Τίτλος:
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kkachi\Wanderer_Kkachi_1_-__1987_.part2.rar: CRC failed in Wanderer Kkachi 1 - ??? ?? (1987).avi. The file is corrupt
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kkachi\Wanderer_Kkachi_1_-__1987_.part2.rar: Unexpected end of archive
Επειδή το RS κάποιες φορές σταματάει τα downloads στην μέση κάνε redownload.
Ίδη άνοιξα trafficshare για όλους εσάς να κατεβάζετε τα συγκεκριμένα αρχεία σαν premium users με full speed και χωρίς να περιμένετε, επείσης νομίζω οτι σε αφήνει να κατεβάζεις και πολλά ταυτόχρονα.
PS: Αυτό το έχω κάνει μόνο για τα Links του kkachi και μένουν 3.5GB ακόμα, όποιος προλάβει πρόλαβε.
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kkachi\Wanderer_Kkachi_1_-__1987_.part2.rar: CRC failed in Wanderer Kkachi 1 - ??? ?? (1987).avi. The file is corrupt
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Kkachi\Wanderer_Kkachi_1_-__1987_.part2.rar: Unexpected end of archive
Αυτα βγαζει,Tzolis.
Μολίς το κατεβασα και μου ξεzipparei κανονικοτατα...κανενα error!!!
Αρα παιζουν δυναμεις απο το υπερπεραν,που σου προκαλουν τα error σου!!!..
χαχααχα...αστειευομαι φυσικα.
Δοκιμασε στο παρακατω link, την 3η επιλογη απο το τελευταιο part του post που θα βρεις: http://raiden-rs.blogspot.com/2009/02/unpacking-files.html
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας