View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 2:14 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 5:43 pm
Post subject:
|
|
|
to 4 idi vgike fansub unknown mallon oi shinsen einai me alo onoma ..
ena exo na po mono gia to episodio
http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=60900
argotera tha grapso perisotera
arisk katevase to 3o episodio apo edo http://www.takafansubs.com/ oi shinsen subs dn tha anevazoun pia to fma ston tracker tous meta apo sistasis tis Fananimation
sry gia ta greeklish tha kano edit argotera _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Apr 28, 2009 5:01 pm
Post subject:
|
|
|
Επειδή δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο topic μόνο και μόνο για αυτή την ενημέρωση, το γράφω εδώ που πιστεύω θα το δουν οι απανταχού ενδιαφερόμενοι...
FMA OVA έρχεται!!
Δεν έχω παρακολουθήσει πέρα από το πρώτο anime τίποτα παραπάνω οπότε όσοι ξέρουν ας ενημερώσουν τι παίζει γενικά σε σχέση με το manga (αν παίζει...) και αυτό το OVA.
Καλή πώρωση σας εύχομαι! 
Last edited by Tzolis on Tue Apr 28, 2009 6:22 pm; edited 1 time in total
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Apr 28, 2009 5:18 pm
Post subject:
|
|
|
Έχει κανείς ιδέα για το πως θα είναι η πλοκή στα πρώτα επεισόδα; Δε λέω, καλό το flash back... αλλά 4 επεισόδια και βλέπω πράγματα που ήδη τα έχουμε δει! Αν χρειαστεί να πουν ολόκληρη την ιστορία (έστω και με αυτή την ταχύτητα) θα τους πάρει καμιά 20ρια επεισοδια! Καήκαμε...
Εγώ δηλώνω απογοητευμένος... Είδα τη συνέχεια του Hajime No Ippo και ενθουσιάστικα, γιατί απλά συνέχιζε από εκεί που σταμάτησε, με πολύ λίγα flash back. Βλέπω το FMA (που το βάζω στην ίδια κατηγορία με το HNI αφού και τα 2 είναι πολύ αγαπημένες σειρές) και μέχρι το 2 μου άρεσε... αλλά τα 3 και 4... πάλι τα παλιά; Θα είναι κάτι όπως το DragonBall Kai που θα ξαναπεί απλά την ίδια ιστορία με άλλο animation; _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Apr 28, 2009 5:49 pm
Post subject:
|
|
|
χαχαχα... οραίος ο Tzolis... δεν ήθελα να το κολλήσω, απλά προσπάθησα να εξηγήσω τι μου άρεσε στο ένα και τι στο άλλο... αν έκαναν τα ίδια στο HNI θα τους έκραζα κι αυτούς  _________________
Γαμώ το διδακτορικό
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 6:27 am
Post subject:
|
|
|
ManiacGr wrote:
|
Έχει κανείς ιδέα για το πως θα είναι η πλοκή στα πρώτα επεισόδα; Δε λέω, καλό το flash back... αλλά 4 επεισόδια και βλέπω πράγματα που ήδη τα έχουμε δει! Αν χρειαστεί να πουν ολόκληρη την ιστορία (έστω και με αυτή την ταχύτητα) θα τους πάρει καμιά 20ρια επεισοδια! Καήκαμε...
Εγώ δηλώνω απογοητευμένος... Είδα τη συνέχεια του Hajime No Ippo και ενθουσιάστικα, γιατί απλά συνέχιζε από εκεί που σταμάτησε, με πολύ λίγα flash back. Βλέπω το FMA (που το βάζω στην ίδια κατηγορία με το HNI αφού και τα 2 είναι πολύ αγαπημένες σειρές) και μέχρι το 2 μου άρεσε... αλλά τα 3 και 4... πάλι τα παλιά; Θα είναι κάτι όπως το DragonBall Kai που θα ξαναπεί απλά την ίδια ιστορία με άλλο animation;
|
δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο δηλαδή να ξεκινάγανε από το τάδε σημείο και να λέγανε όσοι δεν ξέρουν τι γίνετε πηγαίντε διαβάστε το manga? :P
το hajime no ippo είναι απλός η 2η season με κάποια χρονια καθυστέρηση..
ενώ το fma είναι νέο anime και adaption του manga αυτή τ φορα (το πρώτο anime ακολούθησε το manga μέχρι το επεισόδιο 25 μετά άλλαξε τελείως η ιστορία του)
πάντως μην ανησυχείς πιστεύω σε 7-8 επεισόδια θα έχει δείξει ότι είδαμε στο πρώτο anime ήδη σε 4 επεισόδια έχει δείξει όσα είδαμε στα 10 πρώτα epeisodia του προτού
δηλαδή περίπου στο 12-13 επεισόδιο (έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον) η ιστορία δεν θα έχει καμια σχέση με αυτά που είδαμε στο πρώτο anime στα επεισόδια (26-51)
τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλα είναι 7 το πρωί sorry  _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed Apr 29, 2009 10:29 am
Post subject:
|
|
|
Βασικά GoGetaSjj4 ελπίζω να έχεις δίκιο. Το FMA είναι πολύ ωραίο anime. εγώ είμαι από αυτούς που δεν έχουν διαβάσει το manga και δεν ήξερα πως δεν ακολούθησε το anime την ιστορία του manga. Αναμένω αγωνιωδώς λοιπόν! _________________
Γαμώ το διδακτορικό
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Apr 29, 2009 11:38 pm
Post subject:
|
|
|
Πάντως το απίστευτο με είναι ότι ασχολούνται με αυτό το anime 4 ελληνικά groups!!! Ποιος θα το περίμενε ποτέ αυτό πριν κάνα 2 χρονάκια;;;
Anime.AWMN -> http://www.anime-awmn.net/ (3 ep. released)
OMEGA.Team -> http://www.omega-team.eu/ (4 ep. released)
Okami -> http://www.ookami-fansubs.com/ (Σύντομα θα κάνουν release)
Taka-Greece -> http://www.takafansubs.com/?p=foreign (1 ep. released)
Και επί των πλείστων είναι καλά releases, δεν είναι ότι να' ναι....
Πάντα τέτοια..! Αν και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να μην ασχολούνται τόσα groups με το ίδιο anime αλλά να έπιαναν κάτι διαφορετικό...
Και για να μην είμαστε τελείως off topic, περιμένω να δώ και εγώ κάτι το διαφορετικό για την συνέχεια... Το πρώτο FMA μου είχε αρέσει πολύ αυτό θέλω να με ξετρελάνει! Δεν το έχει κάνει προς το παρόν αλλά είναι νωρίς ακόμη, για να δούμε τι θα δούμε....
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Apr 30, 2009 6:17 am
Post subject:
|
|
|
-=S=- wrote:
|
Πάει ο tracker των eclipse. H Funimation μάλλον είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά.
|
δυστυχώς και οι shinsen subs το κάνανε drop τελικά αν και είχαν πει πvς δεν θα το κάνουν drop επειδή δεν είναι αμερικανικο group ο μεταφραστής τους φοβάται και σταμάτησε την μετάφραση ;/ κρίμα γιατί ήτανε το πιο γρήγορο group...
αν και ίσος το drop τους να είναι "ψεύτικο" ώστε να συνεχίσουν να τα ανεβάζουν με αλλα ονόματα.. _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|