Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 21 Μάρ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 10:12 am
Τίτλος:
|
|
|
ultimatesayan έγραψε:
|
ηθελα να ρωτησω οσους απο εδω εχουν παει στρατο, τι ειναι καλα να παρω απο ρουχα και τα λοιπα μαζι μου για τον στρατο? απο οσω ξερω τις στολες και τα σχετικα θα μας τα δωσουν εκει, ομως τι αλλο θα μπορουσα να παρω?
|
οτι εσυ κρίνεις απαιρητητο και σιγουρα ρουχα πολιτικα εσωρουχα και γενικα οτι πιστευεις θα σου χρειαστει μεχρι να παρεις την πρωτη αδεια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 3:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
Αρκετά εσώρουχα μέχρι να πάρεις την άδεια ορκωμοσίας γιατί πριν ορκιστείτε (περίπου 2 βδομάδες πρέπει να είναι τώρα, αν και έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που απολύθηκα) δεν θα βγείτε καθόλου. Πολιτικά ρούχα δεν χρειάζεσαι αρχικά αφού με τα ρούχα που θα πας μπορείς να τα φορέσεις όταν φύγεις μετά την ορκωμοσία. Γενικά για αρχή αυτά είναι( συν πολλά υγρομάντηλα για τις δύσκολες ώρες...!!!), φάρμακα μην πάρεις(ούτε ασπιρίνη) γιατί θα στις πετάξουν μιας και υποτίθεται ότι σου παρέχει ο στρατός και οι γιατροί του ότι θελήσεις, εκτός και αν έχεις κάποιο ειδικό φάρμακο για κάποια ιδιαίτερη περίπτωση που μπορεί να έχεις.
Όταν με το καλό γυρίσεις από την άδεια ορκωμοσίας θα έχεις πλέον την εμπειρία και την γνώση για το τι θα χρειαστείς από εκεί και πέρα. _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Απρ 2009
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιαν 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 04, 2009 2:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
εγω τι να πω....ηρθε χαρτι και μπαινω 18 μαιου στρατο..νεα περαμος...ειδικες δυναμεις...
δεν δηλωσα να μπω ειδικες δυναμεις αλλα μου ειπαν οτι απο την στιγμη που δηλωνεις να πας ως εθελοντης αυτα παθαινεις...και ο λογος που παω ως εθελοντης ειναι οτι οκτωβριο εκλεισα 18 οποτε χαρτι θα ερχοταν του χρονου...
εχω ακουσει πολλα για νεα περαμο αλλα δεν ξερω τι να πρωτοπιστεψω...
ειδα και περιπου τι πρεπει να παρω χαρη σε εσας....ευχαριστω....
αντε να δω τι θα δω....
οποιος θελει ας ριξει μια ματια και εδω...
Κώδικας:
|
http://www.army.gr/index.php |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 04, 2009 9:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
που ακριβως στις ειδικες δυναμεις? και εγω ειδικες δυναμεις παω για πεζοναυτης, ολοι μου λενε οτι ειναι εξερετικα δυσκολα αλλα θελω να δοκημασω τις δυνατοτητες μου.κειταξε, μη σε περνει απο κατω, ισα ισα πηγαινε και δες, ετσι κι αλλιως αν δουν οτι δεν τα καταφερνουμε θα μας ξαποστηλουν! νομιζω πως αν δεν τα καταφερεις σε στελνουν συνηθως η πεζικο η τεθορακησμενα δεν γνωριζω στα σιγουρα.
και παλυ χιλια ευχαριστω για τις πληροφοριες.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|