Fullmetal Alchemist
Στον κόσμο όπου διαδραματίζεται η περιπέτεια υπάρχει μια δύναμη αποκαλούμενη αλχημεία. Αυτοί που έχουν την ικανότητα να την χρησιμοποιήσουν μπορούν να μετασχηματίσουν οτιδήποτε θέλουν σε κάτι άλλο. Αν και η αλχημεία μπορεί να κάνει αφάνταστα πράγματα, υπάρχουν δύο νόμοι που την κυβερνούν. Ο πρώτος νόμος λέει ότι μπορεί μόνο να δημιουργηθεί κάτι με την ίδια ακριβώς μάζα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, αυτό ονομάζεται ισοδύναμη ανταλλαγή. Ο άλλος νόμος είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε άνθρωπο.

Όταν οι αδελφοί Edward και Alphonse Elric χάνουν τη μητέρα τους σε νεαρή ηλικία, παραβιάζουν τον δεύτερο νόμο και προσπαθούν να την επαναφέρουν πίσω στη ζωή. Έτσι, ο Alphonse χάνει ολόκληρο το σώμα του και μεταφέρεται η ψυχή του σε μια πανοπλία. Ο Edward χάνει έναν χέρι και ένα πόδι.

Μόλις ανακτούν τις δυνάμεις τους, αρχίζει μια αναζήτηση για να επαναφέρουν τα χαμένα μέλη του σώματος τους με την εύρεση της θρυλικής φιλοσοφικής λίθου, μιας συσκευής που έχει τη δυνατότητα να παρακάμψει τους νόμους της αλχημείας και να δώσει στον ιδιοκτήτη της απεριόριστη δύναμη.


Project Details
Completed episodes : 5   Video container :   AniDB Link : 979 
Total episodes : 51 Video codec : Year : 2003-2004
Project start date : - Video Resolution : Type : TV Series
Project end date : - Aspect ratio :
Latest release date : - Video bitrate : kbps
Project Status : Dropped Audio codec :
Audio bitrate : kbps


Project Credits


MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.02103 seconds with 7 queries