Σύνδεση Όνομα μέλους Κωδικός
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη    
Εγγραφή
Εγγραφή
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Γενικά

Πολιτική Διαμοιρασμού Αρχείων της AnimeClipse
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 10:54 am
Τίτλος: Πολιτική Διαμοιρασμού Αρχείων της AnimeClipse
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Επειδή πολλά έχουν γραφεί τον τελευταίο καιρό περί torrent, rapidshare κτλ. Ανακοινώνουμε εδώ την πολιτική μας για το θέμα:

Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δείτε την AC να ανεβάζει τα rls της σε file hosting site. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι στις υπηρεσίες αυτές, καθώς παραμένουν κερδοσκοπικές.

Από κει και πέρα, δε λέμε ποτέ όχι αν κάποιος τρίτος θέλει να τα ανεβάσει σε αυτά τα site, εφόσον φυσικά αναφέρει την AC και τον tracker μας και δεν αλλάξει τα filenames.

Συνοψίζοντας:

Direct link σε file hosting sites -> ΟΧΙ

Direct link σε dedicated file server -> OXI

Επίσημο distribution system είναι και θα είναι το σύστημα torrent.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Κυρ Σεπ 07, 2014 1:01 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 26, 2011 11:05 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μερικά λόγια παραπάνω σχετικά με τους λόγους πίσω από την απόφασή μας αυτή:

Deykalionas17 έγραψε:
Το ερώτημα αυτό (γιατί όχι σε Rapidshare/MegaUpload), το έχουν θέσει ΠΟΛΛΟΙ. Πιστέψτε με. ΠΟΛΛΟΙ. Εγώ με το μικρό μου το μυαλό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Είναι πιο βολικό; Είναι πιο βολικό να θες να κατεβάσεις μια ταινία 2-3Gb και να κατεβάσεις 10 parts των 300Mb, ή να κατεβάσεις 1 torrent; Για να μην αναφερθώ στην αναμονή ανάμεσα στα part. Κάποιοι θα μου πουν, εγώ είμαι πονηρός. Κάνω reset το modem και δεν περιμένω. Εγώ θα του απαντήσω ότι ακόμα και αυτό δεν είναι βολικό. Έτσι κι αλλιώς το modem κάνει 2-3 λεπτά να ανοίξει από πλήρες reset, οπότε σιγά το κέρδος. Επίσης νομίζετε ότι όλοι οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν, να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν επιτυχώς προγράμματα που κατεβάζουν πολλά τέτοια αρχεία σε batch; Δε νομίζω. Και όσοι μπορούν να το κάνουν αυτό, μπορούν σίγουρα να κατεβάσουν και ένα torrent που είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο απλή διαδικασία.

Ας πάω τώρα στα πιο πρακτικά πράγματα, που είναι και αντικειμενικά γιατί ως τώρα κάποιος θα μπορούσε να με κατηγορήσει για υποκειμενικότητα. Κανένα από αυτά τα site δεν είναι δωρεάν. Εξηγούμαι. Όλα τα site σου δίνουν τη δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν, μέσω αναμονών, διαφημίσεων, χαμηλών ταχυτήτων και πρηξίματος γενικότερα. Και συνεχώς σου μοστράρουν ένα τάχα μου premium account με μία "μικρούλα" συνδρομούλα. Που είναι το λιγότερα 10euro για ένα μήνα. Αυτός ο premium account θα σε απαλάξει από το παραπάνω πρήξιμο, τις διαφημίσεις και την αναμονή και θα σου δώσει και μεγαλύτερες ταχύτητες. Επομένως τα site που το κάνουν αυτό, είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα καθώς προσπαθούν να ωθήσουν τον χρήστη στο να πληρώσει. Ένα άλλο θέμα πέρα από την πιθανή συνδρομή του downloader είναι και η "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" πλέον συνδρομή του Uploader. Ολα τα site έχουν περιορισμούς για το ανέβασμα. π.χ σου λένε:

1) Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι τόσα Mb.
2) Το αρχείο σου θα μείνει uploaded τόσο χρονικό διάστημα. Μετά θα σβηστεί. (Αυτό σημαίνει ότι κάθε λίγο και λιγάκι, θα έπρεπε να ανεβάζουμε ξανά και ξανά τα releases μας σε τέτοια site. Έχετε μετρήσει πόσα releases έχουμε; Για κάντε τα μαθηματικά πόσα Tbs θα πρέπει να ανεβάζουμε τον χρόνο, αν όλα μας τα releases κάθε 3 μήνες ήθελαν ανανέωση;;Wink
3) Τα αρχεία σου ελέγχονται από εταιρίες και ενδέχεται να σβηστούν χωρίς καμία προειδοποίηση. Επίσης ενδέχεται να έχεις και νομικά προβλήματα. (Φανταστείτε λοιπόν να έχουμε κάνει όλο αυτόν τον κόπο και ένα ωραίο πρωί να μας έχουν σβηστεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!)

Για να αποφύγεις τα 3 παραπάνω πρέπει να κάνεις κάτι αυτονόητο. Να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ τη συνδρομή. Και θεωρητικά θα σε αφήσουν ήσυχο. Ούτε καν αυτό δε συμβαίνει πολλές φορές... Ας κάνω όμως τώρα μια ανακεφαλαίωση...

Torrent

Υπέρ
1) Βολικό για τον downloader και τον uploader στη χρήση και τη διανομή
2) Απολύτως και χωρίς καμία εξαίρεση ελεύθερη και δωρεάν διακίνηση δεδομένων
3) Λιγότερα έως καθόλου προβλήματα με εταιρίες
4) Στις περισσότερες περιπτώσεις καλύτερες ταχύτητες από τα file sharing site (χωρίς συνδρομή)

Κατά
1) Χρειάζεται seeding. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι το torrent είναι ένα πρωτόκολλο P2P. Δηλαδή PC to PC. Από υπολογιστή σε υπολογιστή. Όταν εσύ λοιπόν πάρεις το επεισοδιάκι σου, το πήρες γιατί κάποιος άλλος άφησε ανοιχτό τον υπολογιστή του και στο έδωσε. Όταν εσύ λοιπόν κάνεις hit n' run δηλαδή δε δίνεις τίποτα πίσω αφότου το κατεβάσεις, στερείς από άλλους να το δουν. Είναι καθαρά θέμα υπευθυνότητας. Και το να κάνουμε εμείς ντα τους χρήστες και να τους τιμωρούμε δεν έχει νόημα. Η λύση στο παραπάνω θέμα είναι να προθυμοποιηθούν και άλλα άτομα ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ, απλά μέλη του forum μας που αγαπάνε και σέβονται τη δουλειά μας να συζητήσουν με τους admin ή με κάποιον από εμάς και να προσφερθούν να βοηθήσουν. Δε χρειάζονται πολλοί. Καμιά 10αριά άτομα να είχαμε παραπάνω όλα ρολόι θα δούλευαν.

File Sharing Site

Υπέρ
1) Ειλικρινά κατ'εμέ κανένα υπέρ δεν έχουν. Θα πω απλά αυτό που λένε οι περισσότεροι, ότι δηλαδή τους "βολεύουν" καλύτερα από τα torrents. Το γιατί, ρωτήστε τους.

Κατά
1) Καθαρά κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
2) Όχι βολικό για τον downloader, και σίγουρα καταστροφικό για τον uploader.
3) Προβλήματα άλλης φύσεως.

Όπως βλέπετε το θέμα είναι ξεκάθαρο. Το torrent είναι ότι καλύτερο έχει ανακαλυφθεί στον χώρο της ελεύθερης διακίνησης δεδομένων με ΔΙΑΦΟΡΑ. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να σας βοηθάμε όσο πιο πολύ μπορούμε, ώστε να μάθετε ΟΛΟΙ να το χρησιμοποιείτε, να κάνετε seed. Δηλαδή να δίνετε έστω ένα ποσοστό πίσω σε κάποιον, από αυτό που εσείς οι ίδιοι πήρατε από κάποιον άλλον.

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να βάλουν τους περισσότερους σε ένα προβληματισμό και να απάντησα στους υπόλοιπους που έχουν απορία για τα file sharing site. Καλό βράδυ σε όλους.

_________________
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 12 Οκτ 2009
Δημοσιεύσεις: 29




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2012 3:50 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, εγω προσωπικά ειμαι υπέρ των filehost γιατι πολλα τορρεντ ειναι νεκρα κ εδω καποια της animeclipse παίρνεις σεεδ μετά απο μια μερα κ αυτο ειναι 50κλβ'ς που ακομα κ σε filehost με free account τοσο λίγο δεν σου δίνει!



Επίσεις εχω ανεβάσει αρκετά Project της animeclipse σε rapidshare και δεν βλέπω κανένα λογο να μην μπούνε στο σιτε καπου παζεμένα σε ενα μερος και οποιος δεν βρίσκει seed να κατεβάζει απο εκει η στην περιπτοση που εχει acc στην rapidshare.!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 23 Ιούν 2008
Δημοσιεύσεις: 795
Τοποθεσία: Πλωτή Πολιτεία







Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2012 4:05 pm
Τίτλος: Re: Πολιτική Διαμοιρασμού Αρχείων της AnimeClipse
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Τόσο την απόφαση, όσο και τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτήν, τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές.

Πολιτική Διαμοιρασμού Αρχείων της AnimeClipse έγραψε:
Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να δείτε την AC να ανεβάζει τα rls της σε file hosting site. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι στις υπηρεσίες αυτές, καθώς παραμένουν κερδοσκοπικές.

Από κει και πέρα, δε λέμε ποτέ όχι αν κάποιος τρίτος θέλει να τα ανεβάσει σε αυτά τα site, εφόσον φυσικά αναφέρει την AC και τον tracker μας και δεν αλλάξει τα filenames.
Επίσημο distibution system είναι και θα είναι το σύστημα torrent.


Για το πώς και το γιατί, διάβασε το 2ο post.
_________________
- Διαβάστε τους Κανόνες του Forum.
- Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας.
- Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στο Project Info.
- Για τα releases, επισκεφθείτε τον Tracker - Downloads.



アニメ日食
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Γενικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group






MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.01228 seconds with 5 queries