Σύνδεση Όνομα μέλους Κωδικός
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη    
Εγγραφή
Εγγραφή
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Fairy Tail

[AC] Fairy Tail Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 99, 100, 101  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα


Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 775











Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 12:13 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr. Kat έγραψε:
Αχ, υπέροχα! Πολλαπλό release ακούω; Πώς το πάθατε παιδιά; Μήπως σας έτσουξε που το άρχισε και μια άλλη ομάδα; Μήπως για να ξαναπιάσετε το Fairy Tail θέλετε να το ξεκινήσουν άλλοι πρώτα; Και εφόσον είχατε «εξεταστική» και δεν είχατε καθόλου χρόνο, πώς μπορέσατε έτσι ξαφνικά να ετοιμαστείτε για πολλαπλό; Μήπως μας δουλέυετε ΛΙΓΑΚΙ; Μήπως δεν κάνετε fansubbing, αλλά και ανταγωνισμό μόνο;

Αν δεν μου απαντήσετε ή διαγράψετε το παρών ποστ μου, θα δείξετε τι πραγματικά είστε...


Εχουν πολυ πλακα μερικοι! Laughing Laughing

Εχει πολυ ιστορια αυτο το site για να μπορει ενα τσουτσεκι σαν εσενα να του την πει!οποτε πανε τα κουβαδακια σου σε αλλη παραλια και απολαυσε το ανιμε σου και ασε μας εμας να κανουμε την γκα^8λα μας οποτε θελουμε,γιατι για μας το κανουμε οχι για σενα.

Δεν χρειαζεται να σου σβησει καποιος το ποστ,στην θεση σου θα παρακαλουσα,γιατι δειχνει ποσοι ηλιθιοι και χαζοι ειναι καποιοι σε αυτη την κοινωνια που νομιζουν οτι καποιοι νοιαζονται για αυτους και το τι θα δουνε και απο που.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 511
Τοποθεσία: athens

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 9:53 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην επειδη θελω να πιστευω πως δεν εχουμε χαζους για μελη ολοι καταλαβαινουν οτι ενα νεο "μελος" γραφοντας τετοια πραγματα στο πρωτο του ποστ εχει αλλους σκοπους οποτε δεν χρειαζεται καν να του απαντησει καποιος.. μεγαλη του τιμη που αφιερωσαμε και ποστ 1 σελιδας για χαρη του...

απο εκει και περα για τους νεους θα πρεπει να ξερουν οτι αμα υπηρχε προθεση ανταγωνισμου θα εβγαζε η ομαδα συνεχεια επ ωστε να ειναι "πρωτη" .. ολοι μας εχουμε υποχρεωσεις και υπαρχουν καποια παιδια που δινουν πολυ απο το χρονο τους για να μας παραδιδουν τοσες καλες δουλειες οσο πιο συχνα μπορουν , το γνωριζουμε και το γνωριζουν με τον πιο ξεκαθαρο τροπο : τα κατεβασματα των επ... οποτε παρακληση απο αυτο το σημειο να επανελθουμε στο τοπικ και να μην ξανασχοληθουμε με αυτο...

ΥΓ: αυτα περι "Αν δεν μου απαντήσετε ή διαγράψετε το παρών ποστ μου, θα δείξετε τι πραγματικά είστε..." μονο παιδια του δημοτικου τα λενε ( ζητω συγγνωμη σε ολα τα παιδια του δημοτικου που σας υποβιβαζω με αυτον τον παραλληρισμο Razz ) και εν πασει περιπτωσει αφου υπαρχει αλλη ομαδα πηγαινε να δεις απο εκει την σειρα... μην προσβαλλεις ενα σαιτ που ηταν πρωτοπορο και ανοιξε το δρομο σε πολλους απο εμας να μαθουμε για το τι σημαινει ανιμε Respekt
_________________
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger


Ένταξη: 04 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 453








Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 11:44 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr. Kat έγραψε:
Αχ, υπέροχα! Πολλαπλό release ακούω; Πώς το πάθατε παιδιά; Μήπως σας έτσουξε που το άρχισε και μια άλλη ομάδα; Μήπως για να ξαναπιάσετε το Fairy Tail θέλετε να το ξεκινήσουν άλλοι πρώτα; Και εφόσον είχατε «εξεταστική» και δεν είχατε καθόλου χρόνο, πώς μπορέσατε έτσι ξαφνικά να ετοιμαστείτε για πολλαπλό; Μήπως μας δουλέυετε ΛΙΓΑΚΙ; Μήπως δεν κάνετε fansubbing, αλλά και ανταγωνισμό μόνο;

Αν δεν μου απαντήσετε ή διαγράψετε το παρών ποστ μου, θα δείξετε τι πραγματικά είστε...


Αδερφέ μου εγώ σε παραδέχομαι και σε νιώθω. Όταν αποτελείς μέλος αυτής της μεγάλης κοινωνίας των shounen fans, χωρίς γνώση γρι αγγλικών, που η μόνη διέξοδος από τη ζωή και τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι τα βυζιά της lucy, erza κτλπ λογικό είναι η στέρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιου άξιου fapping material να βγαίνει μέσα από τέτοια πόστ, που δείχνουν το πόνο και την πίκρα του σύγχρονου έλληνα shounentard newfag. Κάτι οι ζέστες, κάτι το καλοκαίρι που σε προσπερνά χωρίς φως στο τούνελ συμβάλλουν στο να δημιουργούνται εντάσεις και προστριβές τόσο διαδικτυακά όσο και στην πραγματικότητα. Όπως έχει πει και ο δόκτωρ Aizen όλα είναι προμελετημένες συμπεριφορές που οδηγούν στη έκραση του keikaku dori, που περικλείει όλη τη συγχρονη ιστορία των shounen.


Θα μου πεις βέβαια ότι για σένα είναι η ζωή σου, χωρίς αυτά δεν μπορείς να επιβιώσεις και χίλλια δυό, τα οποία είναι λογικά και παραδεκτά, αλλά δεν αποτελούν σε καμμιά περίπτωση δικαιολογία για τον κοινωνικό σου αποκλεισμό και την ιντερνετική βεντέτα και βία που προκαλείς. Για αυτό πρώτα πριν ποστάρεις πέρνε μια βαθιά ανάσα, κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και σκέψου τι θες να πετύχεις. Να γίνεις ένα σωστό άτομο που προάγει την ευγενή άμιλλα και τον ανταγωνισμό σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, η απλά ένα παιδάκι που δείχνει την ανωριμότητά του και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση( η οποία συνήθως έχεις ρίζες σε οικογενειακό, φιλικό και σxολικό επίπεδο- πιθανώς σε πείραζαν πολύ μικρό και το βγάζεις τώραWink μέσα από τέτοια κακοήθη πόστ.

ΥΓ Τόσο rage το fairy tail? Αλήθεια? Νομίζω έχεις λάθος προτεραιότητες στη ζωή...

ΥΓ 2 U CAN FAP ALL U WANT WITH YOUR 3D WAIFU BUT SHE WILL NEVER BE REAL...
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάι 2008
Δημοσιεύσεις: 497
Τοποθεσία: R'lin K'ren A'a





Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 1:54 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα, αληθεια ειναι. με εχει ταραξει η πλατη στο τσουξιμο. ο μ@λακας επιτηδες δεν εβαλα αντηλιακο γιατι μπανισα μια δερματολογο φοβερο κομματο.
_________________
My MAL List
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 23 Ιούλ 2012
Δημοσιεύσεις: 4


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 1:55 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι πολύ συγκινημένος που μου απαντήσατε περίπου 10 άτομα, αν και δεν απεθυνόμουν σε κανεναν από εσάς, εκτός από τον πολυαγαπημένο Gpower, o οποίος με απαξίωσε. Δεν πειράζει, κακία δεν κρατάμε, εξάλλου γραμμένους μας έχετε όλους και τέτοιου είδους απάντηση περίμενα. Δεν ξέρω καν αν θα έρπεπε να σας απαντήσω όλους, καθώς δεν νομίζω να έθιξα εσάς αλλά την Nausea Team, αλλά τέλος πάντων, αφού θέλετε να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, κανένα πρόβλημα... Εγω είμαι απλά ένας μπουχτισμένος ανιμε φαν... Δεν είπα ποτέ ότι η AnimeΈκλειψη δεν κάνει καλή δουλειά, εμένα το παράπονό μου είναι ότι πρέπει να μπένω στο σαιτ κάθε μέρα για να δω πότε θα μπορέσουν να κάνουν release... Δεν τους κατακρίνω που αργούν δικαίωμά τους είναι, το ποστ το έκανα για να σχολιάσω το πόσο στο σκοτάδι μας αφήνουν, ή το «πόσο ανεύθυνοι» αν θέλετε. Ή ακόμη χειρότερα που αποπαίρνουν ή μιλούν ειρωνευτικά στον κάθε φαν που ρωτάει, γιατί δεν ξέρει τι κάνουν.. Αν απλά το σταμάτησαν για λίγο, ή αν τους γράφουν... Στην τελική παιδιά, αφού τα επεισόδια τα κάνετε για σας τους ίδιους, κρατήστε τα για σας τους ίδιους... Wink Παρατηρούσα καιρό τα γεγονότα, πώς παλιά που γινόταν το πρότζεκτ παράλληλα με την AnimEarth που το έβγαζαν σε εβδομαδαία βάση, και φέτος που τα παιδιά σταμάτησαν, χαλάρωσαν υπερβολικά... Εγώ προσωπικά θα ήθελα μια ανακοίνωση όπως αυτή τη χριστουγεννιάτικη, που έλεγε ότι θα αναβληθούν κάποια πρότζεκτ κι όχι απλά μια ενημέρωση του τύπου "μπαίνουμε σε φιλλερ arc, γι' αυτό θα καθυστερήσει ο ρυθμός που βγάζουμε επεισόδια". Παιδιά πέρασαν δυομισι μήνες, και όταν πριν κατι μέρες έπιασε το Πρότζεκτ η AnimeBurn, μετά από δυο μέρες, ετοιμάζετε πολλαπλό release! Σωστά, γιατί τελείωσε η εξεταστική, σορι :$ Μπήκα σε όλη αυτή τη διαδικασία, γιατί έχουν όλα υπερβολικά τέλειο συγχρονισμό για να είναι αληθινά... Στην τελική την άποψή μου λέω, δε σας σητάω να συμμερίστείτε την άποψή μου, απλά να καθίσετε και να σκεφτείτε κι εσείς το θέμα λίγο σφαιρικά (όλοι εσείς οι άσχετοι που πεταχτήκατε). Τέλος, δεν αναφέρομαι στο γεγονός οτί εγώ ποτέ δεν πρόσβαλλα το νοητικό σας επίπεδο, μόνο εσείς το κάνατε (δε σας παρεξηγώ όμως, δεν είστε τυχαία το μαύρο φύδι στον χώρο του fansubbing). Τι να σας πω, απλά καλή συνέχεια παιδιά!


Το κυρίως ποστ τελείωσε, τώρα θα απαντήσω συγκεκριμένα σε κάποια από τα ευγενικά παιδιά που αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να μου γράψουν, αρχίζοντας από τον πιο πρόσφατο, kelborn3:
Λυπάμαι πολύ, δεν έχω να σου πω κάτι συγκεκριμένο, αλλά δυστυχώς θα πέσω στο επιπεδό σου και θα σε σχολιάσω και γω:
Ναι, μαρέσει να βλέπω τη Lucy και την Erza, αλλά εσένα προφανώς δεν σε απασχολεί αυτό, έχεις καλύτερα πράγματα να βλέπεις. Απλά για σένα έχω αυτά:



Κατά δεύτερον, φίλε Brak, είσαι ο μόνος που αξίζεις ειλικρινά απάντηση. Το ξέρω και το σέβομαι ότι μπορεί να είχαν δουλειές, απλά όταν είδα το όλο σκηνικό, τα πήρα.
@sickdrummer, όχι δεν είχα περίοδο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πήρες ένα τζάμπα ποστ ρε!
και τέλος πήρα πολλές βαθιές ανάσες , Kelborn!

Επιπλέον, γι' αυτό το ένδοξο παρελθόν της AnimeΈκλειψη:
Ναι, οκ έχετε δίκιο, έχει όντως σπουδαίο παρελθόν. Και τη θαύμαζα πάρα πολύ σαν όμαδα μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου...
Αλλά θα ήθελα να κάνω έναν παραλληλισμό με την Ελλάδα, γιατί και
η Ελλάδα έχει. Κρίνωντας λοιπόν από τα σημερινά δεδομένα, και αφού βλέπετε όλοι τη αξία έχει πλέον για κάποιους -->
SO WHAT?

Τέλος, γιατί νομίζω σας κούρασα Razz , αυτό που μου τη δίνει περισσότερο με σας είναι αυτό:
devilmanson έγραψε:

Εχει πολυ ιστορια αυτο το site για να μπορει ενα τσουτσεκι σαν εσενα να του την πει!

Επειδή ανήκετε σ' αυτό το fansub group, ξαφνικά γίνατε ανώτεροι, και ξέρετε δεν μπορεί κανείς να σας την πει και καλά!
Ahem, my response: Click me, Hell Yea!

Αυτά! Αφού σας αρέσει τόσο πολύ να διαβάζετε και να απαντάτε, νομίζω θα βρείτε αυτό το ποστ απολαυστικό κάποιοι (ίσως κάποιοι όχι. εγώ το απόλαυσα πάντως Razz )

Υ.Γ. : Τον λογαριασμό επειδή τον δημιούργησα εκείνη τη μέρα, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, μπορεί όμως επίσης να σημαίνει ότι είμαι ένας απλός ανιμε-φαν, ο οποίος παρακολουθούσε το φόρουμ σας χωρίς λογιαριασμό, καθώς είχε πρόσβαση σχεδόν παντού, αν όχι παντού, στα πάντα χωρίς ακάουντ, και απλά δημιούργησε γιατί είχε μπουχτίσει.
Υ.Γ. 2: Όλα αυτά γίνονται όχι μόνο για να την πω στην ομάδα. Ο κύριος σκοπός μου είναι να «ξυπνήσω» κάποιους υποστηρικτές σας, γιατί σας έχουν θεοποιήσει πάρα πολύ.
Υ.Γ. 3: Δεν θα σας κατηγορήσω αν διαγράψετε αυτό το ποστ, ίσα ίσα αυτό περιμένω... (ΟΥΠΣ χΔ). Απλά ελπίζω να το διαβάσουν αρκετοί.

Περιμένω σχόλια! big smile
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 775











Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 2:32 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη πραγματικα με αρεσε αυτο που ποσταρες!



και επειδη βλεπω εκατσες και εγραψες ολοκληρο σεντονι αντι να βρισεις θα σου απαντησω ετσι απλα,

Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να εισαι μπουχτισμενος και να το εκφραζεις εδω με αυτον τον τροπο

Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μας αποκαλεις ''ανευθυνους''

Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα παρεις

Και ο λογοι ειναι οι εξης

Δεν εισαι ο εργοδοτης μας και δεν πληρωνεις για αυτο που βλεπεις.Απλα απο το χομπυ μας σκοτωνεις εσυ τις ωρες σου.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι

Η να πας να το δεις απο αλλου ή να κανεις υπομονη,τπτ παραπανω.

Ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να σου πουμε τους προσωπικους μας λογους,αν υπαρχουν,και δεν βγαζουμε release

Τις σκεψεις σου και τις κουτοπονηριες σου να τις εκφραζεις στον εαυτο σου και μονο η σε αλλο σιτε,εδω δεν περνανε οπως ειδες!

Για τους παραπανω λογους λοιπον δεν μπορεις να μας την πεις και και οχι επειδη ειμαστε ανωτεροι σε αυτο το fansub group.

Παράθεση:
(δε σας παρεξηγώ όμως, δεν είστε τυχαία το μαύρο φύδι στον χώρο του fansubbing)


Παράθεση:
Όλα αυτά γίνονται όχι μόνο για να την πω στην ομάδα. Ο κύριος σκοπός μου είναι να «ξυπνήσω» κάποιους υποστηρικτές σας, γιατί σας έχουν θεοποιήσει πάρα πολύ.


Tι να κανουμε ειμαστε η ριζα του κακου στο ελληνικο fansubbing κοινο και ειμαστε τοσο ειρωνες γιατι αισθανομαστε θεοι! Laughing

Ευτυχως καποιοι μας αγαπανε για τα καλα και τα κακα μας και μερικοι περισσοτερο για τα κακα μας!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Παράθεση:
Δεν θα σας κατηγορήσω αν διαγράψετε αυτό το ποστ, ίσα ίσα αυτό περιμένω... (ΟΥΠΣ χΔ). Απλά ελπίζω να το διαβάσουν αρκετοί.


και να παρακαλας δεν προκειται να γινει! Click me
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Δημοσιεύσεις: 235
Τοποθεσία: Ν.Φάληρο


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 2:57 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr.Kat αν αυτό είναι το πραγματικό όνομα σου Cool(ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ) ... εγώ πρώτη φορά είδα την λέξη ειρωνευτικά, το σχολείο και το βιβλίο στο έδωσαν για να ξέρεις να μιλάς ελληνικά (ειρωνικά λέμε παιδί μου που ζεις) και να μπορείς να συνεννοηθείς σαν άνθρωπος με κανονικά επιχειρήματα... εσύ όπως φαίνεται ή μπήκες για να κάνεις λίγο trolling να προκαλέσεις και λοιπά... από την στιγμή που λες ότι λες να μπεις στην σελίδα τον AnimeBurn και να κατεβάσεις από εκεί επεισόδια μετά το 127... Μετά από τόσο καιρό που κάνουν δουλειά τα παιδιά και που είπαν να ξεκουραστούν για καλοκαίρι(που το φυσικό.θα έπρεπε να κάθονται να κάνουν μεταφράσεις για να βλέπεις εσύ που δεν έχεις με τι να ασχοληθείς-ΠΑΛΙ ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ!) εσύ τολμάς και λες τις π@π@ρες σου... Άντε δες το από εκείνους αφού δεν σου αρέσει η κατάσταση εδώ(Παιδιά της AnimeBurn μην με πάρετε με στραβό μάτι αλλά δεν έχω πρόβλημα μαζί σας και το επεισόδιο που κάνατε το κατέβασα έτσι για το καλό για να δω τι δουλειά και ποιότητα παίζει αλλά εγώ θα μείνω σταθερός από animeclipse).. Να φανταστώ Dr.Kat τα ίδια θα έλεγες πέρσι το καλοκαίρι και στην Animearth ή τουλάχιστον θα τα πίστευες από μέσα σου όταν δεν έκαναν ένα ποσό επεισοδίων filler, τα οποία έκανε μόνο η Animeclipse.
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ


Ένταξη: 08 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 1242
Τοποθεσία: Πουθενά



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 3:59 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω γενικά με ό,τι είπε ο devilmanson.

Eυχαριστούμε πραγματικά όσους τόσο αυθόρμητα μας υποστήριξαν εντός και εκτός forum, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν είμαστε το "μαύρο φίδι" του fansubbing (τι πάει να πει καν αυτή η έκφραση?) ούτε ότι έχουμε τουπέ και το παίζουμε υπεράνω.
Δεν χρειάζεται να ποστάρετε κάτι άλλο, γιατί ξέρουμε ότι μας υποστηρίζετε και είστε με το μέρος μας. Δεν χρειάζεται να ταϊζετε το troll και να συνεχιστεί το θέμα Wink


YΓ: Όχι ότι χρειάζεται να δώσω αναφορά, αλλά αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να διορθώσω το επεισόδιο 132. Για όσους νομίζουν ότι έχουμε μεινεί πίσω, ότι καθόμαστε και τα ξύνουμε, ότι παρασκηνιακά τόσο καιρό δεν γίνεται τίποτα και ότι τα επεισόδια βγαίνουν σε μία μέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 453








Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 7:02 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο devilmanson προσωπικά νομίζω τα είπε όλα με το νι και με το σίγμα και κάλυψε απολύτως τα πάντα. To fansubbing γίνεται πρώτα για μας και μετά για τους fan. Δεν υποχρεώνουμε κανένα να τα κατεβάσει και ούτε είπαμε σε κανένα εμείς είμαστε οι καλύτεροι πάρτε μόνο από εδώ. Το έστω α όνομα που είχαμε και έχουμε βγήκε από τα σχόλια των fan που κατεβάζαν τη δουλειά μας και συνεχίζουν να την κατεβάζουν ακόμα και σήμερα. Δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα και ούτε έχει δικαίωμα κανένας να μας την πει για τη δουλειά μας, παρά μόνο για το αποτέλεσμά της.

Άτομα σαν και το παραπάνω, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων, ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε σαν άτομα αρχίζει και μικραίνει και δεν μπορούμε πάντα να είμαστε συνεπείς με τους ρυθμούς που θέταμε παλιότερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να μας κρίνει για αυτό που βγάζουμε, ειδικά όταν είναι καλό.Όπως είπαμε και παραπάνω δεν εκβιάζουμε κανέναν να κάτσει. Ελεύθεροι είστε να πάτε όπου θέλετε.

Το να κάθεστε να το παίζετε high class και γαμώ με εκφράσεις τύπου( ξέρω θα μου σβήσετε το πόστ και τα λοιπά δεν δείχνει τίποτα λιγότερα από το ότι είστε butthurt και δεν μπορείτε να ικανοποιηθείτε με κανένα άλλο τρόπο). Στην τελική εαν το fairy fail έχει τόση σημασία για σας που δεν μπορείτε να περιμένετε δείτε το από αλλού και περιμένετε να βγει το release όταν και όποτε βγει. Αλλά ναι είναι δύσκολο να βγει κάποιος από τη ρουτίνα να χτυπήσεις 3 κλικ παραπάνω...
Και βέβαια όπως καταλήγουν όλοι οι συγκεκριμένοι πάντα τυπάδες


Κλείνοντας θα πω ότι όσοι δεν ξέρουν τη δουλειά χρειάζεται για να βγει μια σειρά και ένα επεισόδιο στο βαθμό και στην ποιότητα που βγαίνει από τη συγκεκριμένη ομάδα, εύκολα μπορούν να μιλήσουν, Έξω από το χορό λαλούν πολλοί κοκόροι. Ζήτημα είναι ότι όταν δεν ξέρεις καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, γτ εύκολα θα μπορούσαμε να πασάρουμε προχειροδουλιές κάθε εβδομάδα για να μένει ο μέσος φαν ικανοποιημένος και να μην του τρέχουν τα σάλια από την ανυπομονησία. Αλλά επειδή ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου εδώ πέρα καταλαβαίνει πόσο μεράκι θέλει και αυτή η απασχόληση όπως κάθε τι που μας ευχαριστεί, περιμένει υπομονετικά.

Εδώ άκυρο εντελώς με το αποπάνω θέμα- οι εικόνες που πόσταρες με μένα σχετικά με το γεγονός ότι στερείσαι τις 2d waifu σου. Καλά ρε πασά μου, μου την λες με εικόνες που είναι ποσταρισμένες στο forum της anime-greek, από ένα meeting Πριν από 5-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά που είμαι με τα παιδιά από την ομάδα της animeclipse και ποζάρουμε για χαβαλέ και μλκς και με λες αδερφή;

Ακόμα και να ήμουν σκέψου ότι περισσότερη δράση έβλεπα τότε και δεν ζητούσα fairy fail για να fapparw, και ας ήμουν και μια χοντρη σκατόφατσα. Σκέψου τώρα που αδυνάτησα και έχω και πέραση δλδ!!!!!! Wink

ΥΓ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ FAIRY TAIL E?
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 10 Φεβ 2012
Δημοσιεύσεις: 16


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 7:44 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά ακουστε με λίγο Χαλαρώστε κουλάρεται οκ? απλα ενα ανιμε ειναι δεν λεω και για μενα σημαινει πολλα το Faiytail αλλα οχι να γινεται ολο αυτο για ενα ανιμε δηλαδη ελεος. Ειμαστε ελληνες και σε αυτες τις δυσκολες στιγμες που περναει η χωρα μας, τσακονωμαστε και μεταξυ μας εεε παει μετα ........... Thumb Down Απλα το μονο που εχω να προτεινω ειναι λιγο να ηρεμισουμε και οποτε θελει το team, να βγαλει επισοδια... τωρα με το να γινονται καποιοι εχθρικοι επειδει ανιμωνουν για επισοδια εε ειναι λιγο καπως :/ πιστευω πως εχω δικαιο σε αυτο αλλα θελω και την γνωμη σας....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 511
Τοποθεσία: athens

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 9:16 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr. Kat έγραψε:
Δεν τους κατακρίνω που αργούν δικαίωμά τους είναι, το ποστ το έκανα για να σχολιάσω το πόσο στο σκοτάδι μας αφήνουν, ή το «πόσο ανεύθυνοι» αν θέλετε. Ή ακόμη χειρότερα που αποπαίρνουν ή μιλούν ειρωνευτικά στον κάθε φαν που ρωτάει, γιατί δεν ξέρει τι κάνουν.. Αν απλά το σταμάτησαν για λίγο, ή αν τους γράφουν... Στην τελική παιδιά, αφού τα επεισόδια τα κάνετε για σας τους ίδιους, κρατήστε τα για σας τους ίδιους..).


πραγματικα παλευα με τον εαυτο μου για το αν θα επρεπε να κανω παλι ποστ ή οχι γτ δεν μου αρεσουν τα ποστ χωρις νοημα αλλα τεσπα...Dr. Kat αν πραγματικα εννοεις οσα λες τοτε μαλλον θα πρεπει να ξαναδιαβασεις το αρχικο σου ποστ γτ το υφος και το περιεχομενο μονο απλος σχολιασμος δεν ειναι ή ερωτηση για να σε βγαλει απο το σκοταδι ... το γεγονος οτι σου απαντησαν 10 "ασχετοι" και οχι αυτος που ηθελες ηταν γτ δεν εστειλες πμ σε αυτον που ηθελες αλλα αποφασισες για τους δικους σου "αγαθους" λογους οπως ειπες:
Dr. Kat έγραψε:
δεν είστε τυχαία το μαύρο φύδι στον χώρο του fansubbing).
να το γραψεις στο θεμα της σειρας..

τελος θα ηθελα να παρακαλεσω τους υπευθυνους αν συνεχιστει αυτη η αλυσιδα μηνυματων ασχετα με το θεμα να το κλειδωσετε και να το αρχισουμε σε νεο τοπικ για fairy tail γτ ασκοπα γεμιζουμε σελιδες με αχρειαστο υλικο Thumb Down
_________________
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger


Ένταξη: 21 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 876
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 11:01 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

themariaras έγραψε:
οποτε θελει το team....

Μια διορθωσούλα... όποτε μπορέσει το team...

Όσο με την όλη σηζήτηση, δεν έχω τίποτα να πω, ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει
αλλά ο επόμενος που συνεχίσει το κράξιμο εδώ τρώει κάρτα γιατί παραέγινε το
κακό...
_________________
Arvendui for President
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Ιούλ 2012
Δημοσιεύσεις: 17
Τοποθεσία: LIOSIA

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2012 12:53 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα κανω το σχολιο μου και ασ φαω και καρτα αφου εισαι ετσι... συμφωνω απολυτα κ με Dr.Kat sorry κ ολας αλλα δν μαρεσει¨ :P αλλα συμφωνω και μ τν ομαδα τησ animeclipse Wink
οσο αφορα για τουσ βυζους τησ Lucy k Erza δν περιμενα ποτε να το ακουσω απο ενα αγορι... 2ον οσοι καθοντε και διορθώνουν τν ορθογραφια σιγουρα ειναι κοπελες.. πολοι κανουν ορθογραφικα λαθοι οταν γραφουν στο Η/Υ
3ον οντωσ τν εχετε δει καπιοι... ζιτατε να μιλαμε με εβγενικο τροπο στουσ κανονεσ.. το προβλημα ειναι οτι εσεισ τουσ αναιρειται γτ ο Dr δν σασ εβρησε και ειναι ενασ εναντιον ολοκληρης ομαδας για αυτο σχολιασα και εγω.......
4ον εγω εγινα μελλοσ εδω και στο sick fun sub για να ρωτισω για επισοδεια ενω για καιρο κατεβαζα χωρισ ν ειμαι μελοσ και εβλεπα τι γινοταν.... και 5ον αυτη η σαπια ειναι οντως πολυ σαπια δν τν χονεψα ποτε ουτε τον κελλβορν... o devilmanson μια χαρα χαρακτιρας φενετε Wink ( ΔΕΝ ειναι υπονοουμενo μην παρεξηγηθω :P )

ΥΓ. ακομα και να αδυνατησεσ η φατσα παραμενει η ιδια Wink
ΥΓ2. δν ειναι μαγκια να θιγεις ετσι τν οικογενεια ενοσ ατομου που δν το ξερεις απλοσ επειδη στο βουλοσε και δν ειχεσ τι ν πεις εισαι και ενα λαθος της φυσης....
ΥΓ3. τρ που τα ειπα μπορειτε να με διαγράψετε και να σβήσετε και το σχολειο Wink
ΜΕ ΑΓΑΠΗ Wink
ΑΝ ΝΑΙ μπορω να ξανα γραφτω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Ιούλ 2012
Δημοσιεύσεις: 17
Τοποθεσία: LIOSIA

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2012 1:12 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και κατι τελευταιο οταν βρειτε δουλεια με το καλο γιατι ειναι σημαντικο στις μερες μας τοτε δεν θα εχετε δηκαιλογιες ... αν δεν μπορειτε να ειστε συνεπης με αυτο τοτε μην το κανετε βρειτε ατομα που θα το κανουν οτι δουλεια και να εχουν... ξερω δεν πληρωνεστε αλλα οπως ειπατε ειναι για σας ( εγωιστικο)
Και να σας πω ειμαστε ελληνες ρε... τι ζητηστε το με ευγενικο τροπο και θιγεστε ? θα πατε στρατο οταν θα σας βριζουν θα βαζετε τα κλαματα και θα τους κανετε τους εξυπνους με αυτες τις απαντισεις που δινετε για να δειξετε οτι ειστε καπιοι ? αυτα τα κανουν για να ριξουν τις γκομενες τα αγορια οχι μεταξι μας.. σορρυ για τις γκομενες στα κοριτσια απλος μου βγεικε αυθορμητα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 23 Ιούλ 2012
Δημοσιεύσεις: 4


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2012 2:37 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι μπράβο ρε αλάνι! Χαίρομαι που τουλάχιστον ένας το παραδέχτηκε! Λες και θα πρεπε να σας φοβομαστε για κάποιο λόγο! Πλζ, κατουρήστε και λίγο, αλάνια! Γιατί θα νομίσουμε ότι είμαστε τρελοί σε λίγο!

Αυτή τη φορά δεν θα απαντήσω σε όλους (παρακαλώ συγκρατείστε τα δάκρυά σας), κυρίως γιατί με κάλυψε ο Shadow Ace Slayer!

Καταρχάς, αγαπητή ΨΟΦΙΑ (για μένα),
επειδή το πολύ ουσιώδες ποστ σου λέει ότι συμφωνείς με τον devilmanson, θα σχολιάσω μόνο το εξής: «μαύρο φίδι» --> quote το έκανα κοπελια, δεν το έβγαλα εγώ Wink Αλλά άμα δεν μπορείς να το καταλαβεις, δοκίμασε το και ως το «μάυρο πρόβατο«, εγώ κάπως έτσι το εκλαμβάνω. Συγχώρα με αν κάνω λάθος. Πάντως έχεις ένα δίκιο. Βασικά εσείς φταίτε που συνεχίζω, γιατί εσείς μου απαντάτε και συνεχίζετε να μου απαντάτε. Δεν ξέρω αν εσάς σας αρέσει αυτό, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάτσω έτσι. Φτάνει όμως τόσο μαζί σου. Ας περάσω και σε άλλους.
--------------------------------------------------------

Τώρα πάμε στον αγαπητό Devilmanson, τον ίδιο. Θα σχολιάσω τις τρεις προτάσεις που κυριολεκτικά κοπάνησες. (Στα άλλα έχεις ένα δίκιο, συμφωνώ ρε μαν, αλλά επειδή ακριβώς στηρίζονται στα από πάνω που έγραψες, είναι κάπως φέιλ :P )

Λοιπόν, καταρχάς, συγχώρα με αν κάνω λάθος, θα τα πάρω με τη σειρά και θα τα σχολιάσω με τη δική μου λογική:

Παράθεση:
Δεν έχεις δικαίωμα να είσαι μπουχτισμένος

Μήπως να σου ζητήσω και συγγνώμη; :S DAFUQ δηλαδή.

Παράθεση:
και να το εκφραζεις εδω με αυτον τον τροπο

εδώ είσαι σωστός, αυτό το καταλαβαίνω.

Πάμε παρακάτω...
Παράθεση:
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μας αποκαλεις ''ανευθυνους''

Οκ, εγώ δεν έχω. Αλλά έχεις εσύ, ο Kelborn, ή κι εγώ και γω δεν ξέρω ποιος άλλος πετάχτηκε, το δικαίωμα να μου πείτε ό,τι μου είπατε; Πραγματικά ρε φίλε. Κι αν δεν μου είπες εσύ κάτι που να με προσβάλει επειδή δεν το θυμάμαι, εντάξει ανακαλώ για σένα μόνο.

Παράθεση:
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα παρεις

Και πάλι DAFUQ, πραγματικά...


Όσο για σένα kelborn ΑΓΟΡΙΝΑ μου, το μόνο που αξίζει απάντηση απ' το ποστ σου είναι αυτό που ρωτάς επανηλειμένα:
Ναι, για το Fairy Tail. Σε λυπάμαι πολύ αν το θεωρείς αστείο, εμένα μου αρέσει πολύ σαν anime, δεν λέω ότι είναι και το καλύτερο.
Άμα δε σαρέσει, μπορείς πολύ απλά να πας σε άλλο τόπικ, όπως και γω' μπορώ πολύ απλά να πάω σε άλλο fansub group έτσι όπως μου είπατε πιο πάνω.
Τη λογική σας προσπαθώ να καταλάβω, παιδιά. Βοηθήστε με. Ή είστε οι ολιγαρχικοί τύποι που κάνουν ό,τι γουστάρουν και έχουν περισσότερα δικαιώματα με κάποιους μαζοχιστές (συγνώμη) θαυμαστές που σας ανέχονται, ή σας έχω παρεξηγήσει.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη επίσης από τον Arvendui. Ο λόγος που έκανα το ποστ είναι επειδή απαντάνε, δηλαδή εν ολίγοις τα θέλει ο κώλος τους. Το κόβω κι εγώ τώρα. Όποιος θέλει να συνεχίσουμε, μετά χαράς με πμ!
^_^
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Fairy Tail Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 99, 100, 101  Επόμενη
Σελίδα 90 από 101

 
Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group






MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.01647 seconds with 5 queries