Σύνδεση Όνομα μέλους Κωδικός
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη    
Εγγραφή
Εγγραφή
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Εκλογές 2012 Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 12:05 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blast0 έγραψε:
Νόμιζα δε μ αγαπούσες πλέον, γι' αυτό και δεν απαντούσες στο κάλεσμά μου Crying or Very sad


Not true! Razz



Blast0 έγραψε:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πάντως πιο είναι το πρόβλημα με τον μάνο (γιατί οι περισσότεροι γι αυτό ξενερώσατε). Κατά 70% ίδιο πρόγραμμα, είναι true, έχει τουβλάκια, πυργάκια και γενικά τα σπάει. Καλά οκ προφανώς διαφωνώ μ αυτά που λέει για την οικονομία αλλά τον σέβομαι. Μπορώ να καταλάβω κάποιος να αισθάνεται προδομένος αν υποστήριξε ΔΗΞΑ μόνο για το πολιτική χωρίς πολιτικούς (έλα πλατεία μ ακούς;Wink αλλά φαίνονταν εξαρχής το τι πρεσβεύει ο τζήμερος. Στην τελική διαφημιστής είναι, ήξερε τι ήθελε να ακούσει μέρος του κόσμου. Σαν να λέμε λαικισμός τσίπρα/σαμαρά απ την ανάποδη. Μήπως απλά θα έπρεπε εξαρχής όλοι όσοι γοητεύτηκαν από τον τζήμερο να είχαν ψηφίσει τον ειλικρινή μάνο ? Εκτός αν σας γοητεύει μια πολιτική αλά tea party που με τον μάνο πήγε προς το κέντρο, οπότε πάσο.


Δεν ήταν η συνεργασία με τον Μάνο αυτόν καθεαυτόν που ξενέρωσε τον κόσμο, τουλάχιστον για μένα. Ήταν ότι ενώ έβγαινε και έλεγε σθεναρά ότι αποκλείεται να συνεργαστεί με τον οποιονδήποτε, τελικά συνεργάστηκε και μάλιστα στα ψιλομουλωχτά. Ήταν σαν να έλεγε ότι εμείς θα έχουμε πορτοκαλί σήμα και τελικά έβαλαν πράσινο. Βασικά ήταν ένα χτύπημα στην αξιοπιστία που έβγαζε μέχρι τότε.
Επίσης, το γεγονός ότι έγινε τηλεοπτικός μαϊντανός, αλλά και η συνεχής γκρίνια του για τον πόλεμο λάσπης απέναντί του με κούρασε. Άρχισε να μου θυμίζει τους ίδιους παλιούς πολιτικούς που έκραζε.
Ωστόσο, εγώ και πάλι αυτούς στήριξα, αποκλειστικά για το πρόγραμμά τους και τις συγκεκριμένες τους προτάσεις.

devilmanson έγραψε:
Καποιοι οντως αξιζουν αυτα που επαθαν αλλα υπαρχουν πολλες κατηγοριες ανθρωπων που πιστευω και εσυ ο ιδιος θα τις δικαιολογησει και δεν θα το θεωρησεις δικαιο να τους χωσει στο ιδιο τσουβαλι με αυτους. Wink


Σαφώς και δεν είναι όλοι το ίδιο. Αλλά πώς τυχαίνει και οι περισσότεροι που γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται και βγαίνουν και τα σπάνε, να ανήκουν στην κατηγορία που σου περιέγραψα;
Ούτε και εννοώ να πάνε να ψοφήσουν όλοι. Όλοι άλλωστε κάνουμε λάθη, δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να μας πάρουν το κεφάλι. Αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο της απόλυτης ατιμωρησίας.
Κι όπως και να 'χει, ας γίνουν ρυθμίσεις όπου το δάνειο θα αποπληρώνεται με υπολογισμένο ένα νορμάλ και όχι ληστρικό επιτόκιο, αλλά και σε βάθος χρόνου. Νομίζω ότι μια τέτοια λύση είναι δίκαια και ανθρώπινη.

Και ένα γενικότερο σχόλιο σε σχέση και με την κρίση στην Ευρώπη:
Είναι προφανές ότι η Ελλάδα δε δημιούργησε την κρίση, τα ποσά μας είναι αστεία σε απόλυτους αριθμούς σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες. Αλλά είδαμε όλοι πόσο σάπιοι είμαστε, όταν με το πρώτο αεράκι, ο χάρτινος πύργος του κράτους μας κατέρρευσε. Γι' αυτό κι επέμενα από την αρχή, ότι πρώτο μέλημά μας, θα έπρεπε να ήταν να φτιάξουμε τα εσωτερικά μας και να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τα ξένα συμφέροντα και τις συνομωσίες.
_________________
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 892
Τοποθεσία: Αθήνα







Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 1:00 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@Everyone

Δεν νομίζω ότι κανένας μας πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι καλά παιδιά και όλα καλά τα κάνουν. Απλά τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία γενικότερη αίσθηση μηδενισμού των πάντων. Για παράδειγμα. Μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και παρ'ότι εμείς είχαμε και εμφύλιο (αχ γλυκοί μου κομμουνιστές... ) και για χρόνια πολιτική αστάθεια κλπ καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από όλους τους γείτονες (Τουρκία, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, ακόμα και τους από πάνω, Σερβία, Ρουμανία κλπ) και από πολλές άλλες ευρωπαικές χώρες. Αυτό σημαίνει σίγουρα ότι οι πολιτικοί μας δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έκαναν και πολλά ΣΩΣΤΑ πράγματα. Είτε σας αρέσει είτε όχι. Επίσης είμαστε 10.000.000 σκάρτα χώρα γερασμένη και έχουμε απέναντι μία χώρα 80.000.000 πορωμένων που ακόμα στα σχολεία τους διδάσκουν ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που τους έκλεψε τα εδάφη και είναι ο αιώνιος εχθρός τους. Μιλάω για την Τουρκία. Το γεγονός ότι επίσης δεν είμαστε ακόμα και σήμερα επαρχία της Τουρκίας και είμαστε σε σχετικά ήρεμο κλίμα, σημαίνει ότι πάλι κάτι έχουμε κάνει σωστά. Σε αυτούς τους τομείς βέβαια έχουμε κάνει και τρομερά λάθη, αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

Το μεγαλύτερο λάθος των δύο αυτών κομμάτων ήταν ότι τη δεκαετία του 80 με μπροστάρη τον Ανδρέα Παπανδρέου αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρεύουν την εκλογή τους κάθε τέσσερα χρόνια ήταν να βάζουν κόσμο στο δημόσιο και να θεσπίσουν ένα νόμο όπου αυτός που δουλεύει στο δημόσιο δεν θα απολύεται με τίποτα. Με αυτό το τρόπο εξασφάλιζαν ότι αυτός που μπήκε από το παράθυρο στο δημόσιο και ζει ζωάρα, ξύνοντας τα απαυτά του όλα μέρα θα έχει αιώνια ευγνωμοσύνη στο "ευεργέτη" του (είτε μπλε, είτε πράσινης απόχρωσης) και θα τον ψηφίζει. Καλά ώς εδώ. Άλλωστε αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο. Το πρόβλημα είναι όταν αυτό το πράγμα ξεχείλωσε. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έμπαιναν δεκάδες χιλιάδες νέοι δημόσιοι υπάλληλοι παράνομα και κάποια στιγμή όλο αυτό μπούκωσε. Μπαίνανε δημόσιοι υπάλληλοι και αυτοί που τους έβαζαν ήξεραν ότι δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν και παρ'όλα αυτά τους έβαζαν!!! Έτσι φτάσαμε στην ξεφτίλα του να δανειζόμαστε για να ταίσουμε τα πρόβατά μας. Τα οποία πρόβατα όμως ξύνονταν όλη μέρα και δεν παρήγαγαν καν έργο. Επομένως και τα λεφτά πηγαίνανε στο βρόντο. Τώρα λοιπόν που μπούκωσε το πράγμα και οι ξένοι είπαν "ρε παπάρηδες, δεν βγαίνουμε να σας δανείζουμε άλλο και εσείς να μην παράγετε τίποτα", δεν μας άρεσε. Μας το έχουν πει από τα τέλη του 90. Για την ακρίβεια αν θυμάστε πριν τους Ολυμπιακούς επί Καραμανλή είχαμε μπει σε κάποιο είδος οικονομικής επιτήρησης. Αλλά όπως διεύρευσε αργότερα οι πολιτικάρες μας ζήτησαν να μην παρθούν αντιλαικά μέτρα τότε γιατί θα δυσαρεστούσαν τον κόσμο πριν τους ολυμπιακούς και ήταν κρίμα. Και χρόνια μετά αφού είμασταν ανίκανοι να κάνουμε 5 αλλαγές μόνοι μας, μας πήραν από το χεράκι και μας είπαν: "Ορίστε αυτά θα κάνετε και εμείς θα σας δανείσουμε". Και αυτό είναι το μνημόνιο... Το καημένο το μνημόνιο λέει πολλά λογικά πράγματα, ένα από τα οποία είναι η αποσυμφόρηση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ και ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΥ δημοσίου. Όταν το άκουσαν λοιπόν αυτό όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πανικόβλητοι προσπαθούν να βρουν κάποιον που θα τους εγγυηθεί τη μόνιμη θεσούλα τους και τους μισθούς τους όπως ήταν το 2009. Και ο ΜΟΝΟΣ που εγγυήθηκε και τα δύο ήταν ο Τσιπρούλης. Αυτό είναι όλο το θέμα των εκλογών. Τώρα αν εσείς οι νέοι άνθρωποι θεωρείτε ότι το μέλλον της χώρας είναι κιάλλο μπούκωμα του δημοσίου και συνέχιση των παλιών συνηθειών στις επόμενες εκλογές θα έχετε πρόσφορο έδαφος να βγάλετε τον Αλέξη πρωθυπουργό. Εμείς οι υπόλοιποι που δεν το πιστεύουμε αυτό δεν τον θέλουμε. (Μάλλον είμαστε παπούδες ή φασίστες ή ακόμα και τα δύο μαζί. Ουάου!!! ) Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μόνη εναλλακτική αυτή τη στιγμή είναι η ΝΔ. Αν υπήρχε οποισδήποτε άλλος θα τον προτιμούσα 1000%. Όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Finito.

@Melkor

Αν θυμάμαι καλά επειδή βοηθάω την κοπέλα μου στις εξεταστικές στο διάβασμα και το έχω πετύχει εκείνο το κομμάτι πέρισυ, ο Θεμιστοκλής είχε πει ψέματα στους πολίτες και στους πολιτικούς ότι οι Πέρσες έρχονται να επιτεθούν στην Αθήνα και έχουν τρελό ναυτικό, ενώ δεν ίσχυε. Τουλάχιστον σε αυτό το βαθμό. Και γι'αυτό έπρεπε το κονδύλι που είχαν διαθέσιμο να πάει σε πλοία και όχι σε τείχη και στρατό ξηράς. Τελικά τους έπεισε και πήρε τα πλοία και τα παρέταξε στη Βόρεια Εύβοια και γλέντησε στα στενά τον Περσικό Στόλο και μετά πήγε και βοήθησε και στις Θερμοπύλες. Badass Themistoclis is Badass!!! Razz Razz Razz

@devilmanson

Νίκο επειδή είδα ότι με ένα χτεσινό μου post λίγο εκνευρίστηκες όταν αναφέρθηκα σε "καλομαθημένους αριστερούς" συμπληρώνω το εξής. Εννοώ ΠΟΛΙΤΙΚΑ καλομαθημένους αριστερούς. Με την έννοια ότι μια ζωή ήταν βολεμένοι στην αντιπολίτευση λέγοντας μεγάλα και ανεφάρμοστα λόγια, χωρίς να δέχονται καμία κριτική και χωρίς να έχουν καμία συνέπεια τα λόγια και οι πράξεις τους. Αυτό εννοώ. Και πραγματικά όλη τους η πολιτική εμπειρία είναι οι πορείες. Από τον ΣΥΡΙΖΑ φέτος από τις 71 έδρες που πήρε μόνο 12 έχουν ξαναμπει στη Βουλή και οι 4 είναι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, αυτός που μπήκε από τη Θεσσαλονίκη πρώην ΠΑΣΟΚος επίσης δεν τον θυμάμαι... Επομένως έχουμε να ακούσουμε πολλά μαργαριτάρια φέτος στη Βουλή.
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 775











Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 1:36 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Deykalionas17 έγραψε:


@devilmanson

Νίκο επειδή είδα ότι με ένα χτεσινό μου post λίγο εκνευρίστηκες όταν αναφέρθηκα σε "καλομαθημένους αριστερούς" συμπληρώνω το εξής. Εννοώ ΠΟΛΙΤΙΚΑ καλομαθημένους αριστερούς. Με την έννοια ότι μια ζωή ήταν βολεμένοι στην αντιπολίτευση λέγοντας μεγάλα και ανεφάρμοστα λόγια, χωρίς να δέχονται καμία κριτική και χωρίς να έχουν καμία συνέπεια τα λόγια και οι πράξεις τους. Αυτό εννοώ. Και πραγματικά όλη τους η πολιτική εμπειρία είναι οι πορείες. Από τον ΣΥΡΙΖΑ φέτος από τις 71 έδρες που πήρε μόνο 12 έχουν ξαναμπει στη Βουλή και οι 4 είναι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σακοράφα, ο Κουρουμπλής, αυτός που μπήκε από τη Θεσσαλονίκη πρώην ΠΑΣΟΚος επίσης δεν τον θυμάμαι... Επομένως έχουμε να ακούσουμε πολλά μαργαριτάρια φέτος στη Βουλή.


Bασικα δεν εκνευριστηκα με τους αριστερους πραγματικα δεν με απασχολουνε καθολου γιατι και εγω τους θεωρω ,ζουν στον κοσμο που ονειρευονται.Με πειραξε,ξαναλεω δνε εκνευριστηκα, οτι ειπες οτι προτιμω τα λαμογια απο το Τσιπρα και οτι στην ουσια προτιμας αντι για τους απειρους τους ανικανους.

Οι ανικανοι φεραν τα πραγματα σημερα εδω και οικονομικα και πολιτικα και τους προτιμας για ποιο λογο;Για να δωσεις 6 μηνες ζωης στο χαλι που υπαρχει και μετα που δεν θα μπορουν να κανουν τπτ να μην εχουν τι να πουν να βγαλουν τους απειρους με αυτοδυναμια και να τα κανουν οτι ναναι και να μην μπορεις να του ριξεις για τουλαχιστον 2 χρονια?

Μονος σου με ειπες οτι δεν θες να ρισκαρεις το μελλον σου ουτε και εγω επισης ουτε πιστευω κανενας εδω μεσα το θελει αυτο.Ομως ο τροπος που τα λες μου δειχνει οτι δεν θες να ρισκαρεις με μικροτερο ποσοστο στο σημερα αλλα με περισσοτερο στο μελλον.Και συ ο ιδιος χθες ειπες οτι πιστευεις οτι ο Τσιπρας στο τελος θα βγει...Δεν πιστευω οτι το ειπες επειδη φυσικα το θελεις αλλα επειδη ξερεις οτι το ποσοστο επιτυχιας αυτου που θα δουμε ειναι ελαχιστο.

Επισης αυτα περι δημοσιου ισχυουν σχεδον σε ολα τα κομματα οπως σου ειπα και σε παλιοτερο ποστ.Δεν ξερω αν ο Συριζα εταξε στους δικου του θεσεις,πιστευω ομως οτι το εκανε και ειμαι 99%,αλλα κ η ΝΔ σου ειπα εταξε και μαλιστα σε ηδη ''δημοσιο υπαλληλο'' που τυχαινει να ειναι συγγενικο μου προσωπο.Οποτε ειμαι σιγουρος οτι ο Σαμαρας δεν ειναι τοσο χαζος να παθει τα ιδια με το Πασοκ και αν δεις κανα δημοσιο υπαλληλο να φευγει ελα και τρυπησε μου τη μυτη γιατι αυτο δεν θα γινει τουλαχιστον απο τα αποδεδειγμενα πελατειακα Κομματα.

Επισης για την ΕΥΡΩΠΗ θα το πω απλα.Η εταιρεια παραπεει το αφεντικο ειναι πρωτο στην παγκοσμια οικονομια εχει ασφαλισει τα λεφτα του απο την χασουρα της εταιρειας βγαζει κερδη απο την χασουρα της εταιρειας γιατι ολοι πονταρουν σε αυτον οποτε θα αρμεξει την αγελαδα και μετα θα σηκωθει να φυγει στις μπαχαμες και οι υπαλληλοι απλα θα αναρωτιουνται τι εγινε ρε παιδια?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 21 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 53
Τοποθεσία: Thessaloniki


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 1:46 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γλυκέ αντι-(ευρο)κομμουνιστή,

σε κάθε ποστ τη λες στο venezuela για το ύφος του(και μια φορά στον gpano επειδή είπε ένα "παπαριές" και αμέσως θίχτηκες), ενώ οι χαρακτηρισμοί σου σε όλα τα άκρως φανατισμένα ποστς σου για αυτούς τους άμυαλους που δε ψήφισαν ΝΔ δίνουν και παίρνουν. Νταξ, κοντεύεις να το κάνεις Phorum.gr εδώ μέσα!! Thumb Down Βάλαμε και τον εμφύλιο στο τραπέζι για να δέσει το γλυκό... Η πώρωση έχει χτυπήσει κόκκινο λέμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger


Ένταξη: 08 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 1242
Τοποθεσία: Πουθενά



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 2:00 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγήκε καινούργιο επεισόδιο από το reality του Τζήμερου!!!!

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/370682/eimai-prodotis-germanotsolias-mikrotsoutsouni-koblexara/

Thumb Down
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 21 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 53
Τοποθεσία: Thessaloniki


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 2:10 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμένω τη δεύτερη επιστολή... εκεί μπορεί να περιλαμβάνει και κανένα εμείς, όχι μόνο το εγώ του. Γενικά λατρεύω τζήμερο, και εννοείται το facebook group της δημιουργίας ξανά. Μα ειλικρινά, δεν καταλαβαίνει πως ένα κόμμα χρειάζεται έστω στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες και όχι ένα μεγάλο ΕΓΩ;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger


Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 892
Τοποθεσία: Αθήνα







Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 3:03 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blast0 έγραψε:
Γλυκέ αντι-(ευρο)κομμουνιστή


That's me all the way! big smile Αν και ο όρος ευροκομμουνιστής είναι αδόκιμος. Αλλά όπως θέλεις.

Blast0 έγραψε:
σε κάθε ποστ τη λες στο venezuela για το ύφος του(και μια φορά στον gpano επειδή είπε ένα "παπαριές" και αμέσως θίχτηκες), ενώ οι χαρακτηρισμοί σου σε όλα τα άκρως φανατισμένα ποστς σου για αυτούς τους άμυαλους που δε ψήφισαν ΝΔ δίνουν και παίρνουν. Νταξ, κοντεύεις να το κάνεις Phorum.gr εδώ μέσα!!


Αυτό βασικά είναι δικό σου συμπέρασμα. Αν έλεγα άμυαλους αυτούς που δεν ψήφισαν ΝΔ, θα το έλεγα και για τον εαυτό μου που ψήφισα Τζήμερο. Δεν έχω πει καν άμυαλους αυτούς που ψήφισαν Τσίπρα. (μπορεί και να το έχω πει κάπου, αλλά τέσπα). Απλά όπως κάνουν και όλοι σχολιάζω την κατάσταση και αναλύω το εκλογικό αποτέλεσμα και δικαιολογώ κατά τη γνώμη μου τα ποσοστά. Αν αυτά που λέω δεν θα σ'αρέσουν, έχει καλώς και δικαίωμα σου. Αλλά επειδή δεν συμφωνείς δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι και φανατισμένος ή υπερβολικός. Επίσης το θέμα του εμφυλίου έχει μπει στο τραπέζι εβδομάδες τώρα σαν παρομοίωση, όταν συζητούσαμε για τις πολύ ακραίες αντιδράσεις από αριστερούς μόλις κάποιος ΤΟΛΜΗΣΕΙ να πει κάτι κακό για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο προχθεσινό μου post, αλλά και σε παλαιότερα. Τώρα αν εσύ το παίρνεις κατά γράμμα και θεωρείς ότι μαζεύω δεξιό στρατό για να πολεμήσω το αντάρτικο του Αμυρά τι να πω... Επίσης δικαίωμά σου! Razz Razz

Σταματάω λοιπόν αφού ενοχλώ και θα παρέμβω μόνο αν το θεωρήσω απαραίτητο. Συνεχίστε χωρίς τον φασίστα για να μάθετε! Όταν σας λείψω μην παρακαλάτε να γυρίσω! Razz Razz Razz
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 775











Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 3:09 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Deykalionas17 έγραψε:

Σταματάω λοιπόν αφού ενοχλώ και θα παρέμβω μόνο αν το θεωρήσω απαραίτητο. Συνεχίστε χωρίς τον φασίστα για να μάθετε! Όταν σας λείψω μην παρακαλάτε να γυρίσω! Razz Razz Razz


Αν φυγει ο Παρης θα φυγω και εγω και κανονιστε την πορεια σας,μην μου τον εκνευρισετε, γιατι το 70% αυτου του thread ειναι δικο μας και θα ερημωσετε!!!!Επισης βοηθαμε και στην κινηση εως ενα 30% πιστευω του σιτε! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 892
Τοποθεσία: Αθήνα







Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 3:42 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

devilmanson έγραψε:
Αν φυγει ο Παρης θα φυγω και εγω και κανονιστε την πορεια σας,μην μου τον εκνευρισετε, γιατι το 70% αυτου του thread ειναι δικο μας και θα ερημωσετε!!!!Επισης βοηθαμε και στην κινηση εως ενα 30% πιστευω του σιτε! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


Nίκο μόνο εσύ με αγαπάς!!! <3 <3 <3 devil & deyki = LOVE!!!
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 21 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 53
Τοποθεσία: Thessaloniki


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 19, 2012 4:26 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε φασίστα, ούτε δεύτερο Παπαδόγκωνα σε είπα που πας να πολεμήσεις τον ψυχάκια αμυρά. Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Το μόνο που σε είπα είναι πως ανεβάζεις τους τόνους και καταλήγεις να είσαι πιο φανατισμένος από αυτούς που τόσο αντιπαθείς και εύχεσαι να σου αδειάσουν τη γωνία. Ούτε να φύγεις σε είπε κανείς από το thread, ούτε μπορώ να σε διώξω κιόλας.

Προφανώς θεωρείς πως το να λες πως όσοι ψηφίζουν συριζα είναι άμυαλοι είναι το ίδιο με το να πεις πως πολλοί έλληνες είχαν ανάγκη μια ελπίδα και κατέληξαν να ψηφίσουν σύριζα (και καμμένο) γιατί δεν είδαν τίποτα άλλο στον ορίζοντα. Το γιατί θα το βρεις όταν δεις τις εναλλακτικές και τα έργα τους, την πολιτική παιδεία του έλληνα(βόλεμα, ας με κυβερνήσει κάποιος, ιδεολογικός χυλός, προσωπολατρεία τα οποία προφανώς δεν είναι μεταφυσικά χαρίσματα των πολιτών) και το αν ο μέσος πολίτης έχει χρόνο να ασχοληθεί σοβαρά με θέματα οικονομίας, και να διαβάσει wsj, FT ,economist, κανά βιβλίο(και όχι δε μιλάω για το κεφάλαιο) και τάκη μίχα (για σβήσιμο με μια τζούρα αντιαριστερής υστερίαςRazz). Αυτό δεν σημαίνει πως ο λαός είναι άγιος, πρέπει να τον προσκυνάμε και δεν έχει και αυτός ευθύνη, έτσι;

Κακώς τον ψήφισαν; Κακώς, συμφωνούμε. Προφανώς δεν έχω πρόβλημα με την κεντρική ιδέα τής άποψής σου(ευρω=σφίξε το ζωνάρι), απλά σε ξαναλέω με φαίνεσαι πολύ φορτωμένος. Νταξ, μπορεί να κάνω και λάθος. Ίσως είμαι πολύ soft Razz

Τώρα τα υπόλοιπα γκραμσιανά περί ιδεολογικής κυριαρχίας δεν έχουν νόημα να συζητηθούν νομίζω. Τον ανορθόγραφο ευρωκομμουνισμό Razz τον έβαλα για κάτι που είχες πει παλιότερα για την ιδεολογία του σύριζα. Καλώς ή κακώς ο όρος υπάρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger


Ένταξη: 30 Μάι 2005
Δημοσιεύσεις: 740
Τοποθεσία: $root_dir














Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 20, 2012 12:55 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρόλο που το παρόν thread αρχίζει σιγά σιγά να ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του, μιας και ολοκληρώθηκαν οι εκλογές, ας προσθέσω μερικές σχετικές τελευταίες εξελίξεις που μόλις άκουσα. Σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων,

"Το ΠΑΣΟΚ θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση μόνο με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη"

πράγμα που βρίσκω ιδιαίτερα προκλητικό. Δηλαδή κάναμε εκλογές, ψηφίσαμε κάποιους εκπροσώπους, και τώρα θα βάλουν στην κυβέρνηση πάλι μη εκλεγμένους; Αυτό είναι θράσος!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα


Ένταξη: 08 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 1242
Τοποθεσία: Πουθενά



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 20, 2012 1:55 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποτίθεται σε αυτές τις εκλογές δεν ψήφιζες εκπροσώπους (αν και για κάποιο λόγο αυτοί ήταν γραμμένοι στα ψηφοδέλτια). Καλά δεν τα λέω;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 30 Μάι 2005
Δημοσιεύσεις: 740
Τοποθεσία: $root_dir














Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 20, 2012 2:24 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, δεν ψήφιζες άτομα, αλλά μόνο κόμματα. Με την λογική παραδοχή ότι από το κόμμα που ψηφίζεις θα σε εκπροσωπήσουν αυτοί που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο, και μάλιστα με σειρά προτίμησης τη σειρά που αναγράφονται. Αν δεν ισχύει αυτό, και μπορούν να βάζουν όποιους θέλουν στην κυβέρνηση, τότε γιατί να έχουν ονόματα τα ψηφοδέλτια;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα


Ένταξη: 17 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 367
Τοποθεσία: Eternal Crusader










Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 20, 2012 8:16 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορκίστηκε πορδηπουργός ο Σαμαράς.

this thread is of no use anyMOAR
_________________

http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 1339


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 20, 2012 8:49 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

may god have mercy on our souls!!! suicide Topic Locked
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30  Επόμενη
Σελίδα 28 από 30

 
Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group






MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.01691 seconds with 5 queries