Posted: Wed Dec 29, 2010 12:32 am
Post subject:
Δύο, τρία επεισόδια που έχω δει, μου φάνηκε πολύ καλή σαν σειρά.
Φυσικά, τώρα θα τη δω ολοκληρωμένη από εμάς.
Όσο για τη δουλειά που έριξαν τα παιδιά, δεν ανησυχώ για την ποιότητά της. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
アニメ日食
Last edited by Nick7LF on Wed Dec 29, 2010 12:49 am; edited 1 time in total
Συγχαρητηρια για την χριστουγενιατικη εκπληξη παιδια.Παροτι εχω διαβασει οτι δεν ειναι καλο anime σε σχεση με τα videogames θα το δω σιγουρα.Μπραβο και παλι
Ενα μεγαλο respect στα παιδια,πιστευω το αξιζουν με το παραπανω!
Περασε απο χιλια μυρια το project αλλα ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται, και να στε σιγουροι οι εκπληξεις θα ναι μεγαλυτερες μεσα στο 2011!
Δεν την έχω παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη σειρα(για το anime λεω) επειδή είχα δει στα projects οτι κάποτε θα ξεκινουσατε να το μοιράζετε και είπα να περιμένω. Σε μερικές ωρίτσες που θα κατέβουν ξεκινώ το λιωσιμο.
Posted: Wed Dec 29, 2010 3:17 pm
Post subject:
Πραγματικά τα σχόλιά σας είναι συγκινητικά...
Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση, εύχομαι πραγματικά να μείνετε ικανοποιημένοι από το rls... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
παιδιά συνχαριτιρια και αλλη μια φορα στο Team του άνεμι. Πρέπει να έκαναν εκπληκτική δουλειά για να τους πάρει τόσο χρόνο... δεν το έχω ξαναακούσει αυτό το άνεμι αλλά δεν χάνω και τπτ να το δω... και πάλη συνχαρητίρια σε ολους
DMC...<3
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια...
Η ειρωνία είναι πως το έψαχνα πριν από λίγες μέρες να το κατεβάσω αλλά μου έτυχε κάτι και δεν το κατέβασα τελικά.Ευκαιρία είναι τώρα...
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν για αυτό το project...
Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά σας είναι υπεροχή και ελπίζω το anime να είναι όσο καλό και το παιχνίδι... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4Next
Page 2 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum