Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Anime Reviews - Βαθμολογίες

(preview) The Sky Crawlers
View previous topic :: View next topic  

Βαθμολογία
10
11%
 11%  [ 1 ]
9
55%
 55%  [ 5 ]
8
22%
 22%  [ 2 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

Author Message

Post Posted: Tue Mar 03, 2009 11:13 am
Post subject: (preview) The Sky Crawlers
Reply with quote

Quote:
Kannami Yuichi is stationed at Uris, a frontline base in Europe. He has no memories of the past prior to arriving there, but he knows he is a Killdre, and knows how to operate a fighter.

Yuichi’s ability is soon acknowledged and he becomes an ace pilot. Then, he meets a girl, Kusanagi Suito, a commander of the base, who is also a Killdre and used to be an ace pilot as well. Although they are meeting for the first time, they feel as if they had known each other for a long time and soon they become close. However, one day, she asks him a surprising thing: “Can you kill me? Otherwise, we cannot escape from all this.”

Μετά από μια αναμονή που μας έσπασε τα νεύρα (f@ck you Warner Brothas), επιτέλους έχουμε στα χέρια μας την τελευταία δουλειά του τιτανομέγιστου Mamoru Oshii. Kαι είναι μια δουλειά που απλά τσακίζει κόκαλα, τόσο στο εικαστικό μέρος (πράγμα που προβλεπόταν εξάλλου από τα POLYGON PICTURES και IG) όσο και σε επίπεδο υπόθεσης και τελικού αποτελέσματος. Η κατάρα του good animation-lousy story εξορκίζεται για ακόμη μια φορά, πράγμα καλό για όλους μας...

Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα μου στάθηκε αδύνατο να μεταφέρω με τα screenshots αυτού του preview έστω και ένα μικρό ποσοστό από την αίσθηση που σου δίνει η ταινία όταν την βλέπεις. Πολύ απλά, τα καλύτερα imo 3D CG που μας έχει δώσει ως τώρα η βιομηχανία. ʼλλο να το γράφει κάποιος, και άλλο να το βλέπει imo. 'Ενα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για να κατέβει το σαγόνι στο πάτωμα. Και να μαι τώρα 12 ώρες μετά, ακόμα να προσπαθώ να το ανεβάσω με γρύλλο. Μιλάμε για ΤΟΣΟ καλά γραφικά...βέβαια, λόγω της θεματολογίας μπορεί να είναι hit 'n' miss για μερικούς θεατές, οπότε να μην τους κάνουν και ιδιαίτερη αίσθηση. Για ένα φίλο όμως της πτήσης και της ιστορίας, τα mechanical designs (a ρε Takeuchi άρχοντα), το animation, τα effects, ΟΛΑ είναι όνειρο.

Και μετά έρχεται στο καπάκι ένα από τα καλύτερα OST που έχουμε δει τελευταία για να δέσει το γλυκό. O Kenji Kawai δίνει τα ρέστα του σε αυτόν τον τίτλο, με μελωδίες που ανάλογα με την σκηνή μπορούν να ανατριχιάσουν, να γαληνέψουν και να συγκινήσουν. Αν δεν το έχετε ήδη τότε τσιμπάτε το, και λιώστε το. Αξίζει και το τελευταίο byte του...

Για την υπόθεση δεν θα πώ τίποτα για να μην δώσω κάποιο spoiler. Αν και σχετικά εύκολη δουλειά για Oshii movie, ο θεατής πρέπει να προσέχει τι γίνεται και να συνδέει πληροφορίες και γεγονότα μεταξύ τους. Σε πρώτη θέαση η ταινία στα δίνει όλα στο χέρι, αλλά υπάρχει και ένα δεύτερο layer από πίσω που αποτελεί και την ουσία της αξίας του ώς έργο. Δυστυχώς, αρκετοί δεν θα το πιάσουν με την πρώτη, με αποτέλεσμα να τους φανεί (κακώς) η ιστορία ημιτελής. αργή ή και βαρετή ακόμα. Μια δεύτερη θέαση σίγουρα θα λύσει αυτό το πρόβλημα

Τhe Truman show meets GiTS, meets Memento, meets Das Experiment (meets Memphis Belle). Μην την χάσετε αυτή την ταινία, θα χάσετε.
Προτείνεται αβάδιστα σε όλο τον ντουνιά...ΒΟΥΡ!!

Η μάλλον basta, μέχρι να βγάλουν οι Frostii και οι Thora ένα release αντάξιο της ταινίας. Αυτή την στιγμή τα fansub που υπάρχουν διαθέσιμα μπορούν υπό προυποθέσεις να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στο να καταλάβετε και να απολαύσετε το έργο όπως πρέπει. Οπότε no link given, θα κάνω edit στο preview μόλις έχουμε νεώτερα...^^

Post Posted: Tue Mar 03, 2009 12:11 pm
Post subject:
Reply with quote

Καταπληκτικό preview από τον dante-sama!
Φυσικά μετά από αυτό, δε γίνεται παρά να δω την ταινία!

Υ.Γ.
Προστέθηκε poll βαθμολογίας.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Tue Mar 03, 2009 12:37 pm
Post subject: Re: (preview) The Sky Crawlers
Reply with quote

dante80 wrote:

Τhe Truman show meets GiTS, meets Memento, meets Das Experiment (meets Memphis Belle). Μην την χάσετε αυτή την ταινία, θα χάσετε.

Αυτη η φραση σου και μονο με επεισε στο να την δω Thumb 2 Up
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Tue Mar 03, 2009 1:46 pm
Post subject:
Reply with quote

Με εψησες Dante. Thumbs UP

Post Posted: Tue Mar 03, 2009 3:26 pm
Post subject:
Reply with quote

Γεια σου ρε Dante με τα review σου! Μόλις βγάλουν κάνα καλό release ενημέρωσε!! Thumbs UP

Post Posted: Tue Mar 03, 2009 3:46 pm
Post subject:
Reply with quote

Άιντε να δούμε το περιμένω από πέρσυ καλοκαίρι.
Υπέροχο preview ρε τρελέ, όλο τέτοια. ^^

Όσο αφορά το animation και το ost που έχω λιώσει, δεν περίμενα τπτ λιγότερο από τέτοια συνεργασία. ^^ (μετά από gits2 innocence να δω σύγκριση σε γραφικά θέλω)
A sword that cuts one free from one’s karma and does not cut people…
That is what I consider the ultimate sword.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Mar 04, 2009 1:37 pm
Post subject:
Reply with quote

Πολύ καλό preview....εννοείται πως μου κίνησες το ενδιαφέρον... Neutral ....κατεβαίνει τώρα....

Post Posted: Fri Jun 05, 2009 12:27 pm
Post subject:
Reply with quote

πολυ καλο για μενα μου αρεσε
αρκετα.
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Anime Reviews - Βαθμολογίες All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum